Harry Potter Fan Club

• Začetnik teme Začetnik teme Harijeva sestra
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Cao ljudi od kad ja nisam bila ovde :shock:.Ja citam 4. knjigu po 3. put.

Mislim da ce se na kraju 7. knjige Harry i Voldemort sukobiti u Godrikovoj dolini bas kao i prosli put.

A takodje mislim da je Dumbledor mrtav jer se pojavljuje u portretu u direktorskoj kancelariji. Mada u svetu magije je sve moguce i licno bih volela da je ziv.

Pa ne znam kako ce stici da smesti pronalazak svih horkruksa i konacnu borbu u jednu knjigu, a ne mogu ni da zamislim kako ce to da uradi ako bude ponovo pisala o skolskoj godini do pola knjige. Mada meni nije jasno ni kako ce Harry da se bori sa smrtozderima i Valdemortom sa znanjem koje (nema) ima. Verovatno ce da uvede prolog u kome ce Harry da uci par meseci,ali opet ne znam ko bi mogao da ga poducava. Ako pogledamo prosle knjige on se nije sukobio nijednom sa mracnjacima sam i na osnovu svog magijskog znanja, a da je izasao kao pobednik,uvek mu je tu bila neka pomoc (feniks,Sirius, Dambldor, duse umrlih). Moze patronuse da zove i... ?

Roberta:
Ko zna za sta je ono ogledalo u koje je Sirius upao. Mozda je samo zarobljen unutra, pa ce Hari u 7 delu pronaci nacin da ga spasi.
Sirius nije upao ni u kakvo ogledalo, vec u veo, i 99% je mrtav, ali meni je SOrous omiljeni lik, i nada je poslednje sto coveku ostaje, tako da se iskreno nadam da ce Harry pronaci nacin da ga izvuce ili da bar prica sa njim

Back