Harry Potter Fan Club

• Začetnik teme Začetnik teme Harijeva sestra
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Procitala sam svaku knjigu HP vise od 5 puta i mislim da sam primetila neke greske u pisanju J.K. Roulingove. Npr., na kraju 4 dela ucenici cekaju kocije ''bez konja'' da dodju po nih, i ima jedna recenica u kojoj kaze kako Hari posmatra kocije bez konja kako dolaze, a to je bilo nakon Sedrikove smrti, sto znaci da je Hari trebalo da vidi zivotinje koje vuku kocije (testrale) jer ih je video u 5 delu, jer je prisustvovao Sedrikovoj smrti.

Jeste bilo predavanje o testralima i Hagrid je predavao i rekao da samo oni koji su videli neciju smrt mogu da vide testrale. Takodje u 5 delu Luna Lavgud je Hariju rekla da testrale vidi od prvog dana kada je dosla na Hogwarts, jer je kao vrlo mala videla svoju majku kako umire.

Po meni zadnj horkruks je stapic Rovene Revenklo koji se nalazio u Olivanderovoj prodavnici.
Imam jednu teoriju. Hari je na kraju HBP rekao da ce da ide u Gorrikovu dolinu (Gordric Hallow) da poseti grob svojih roditelja. Voldemor je hteo Harijevim ubistvom da napravi zadnji horkruks, sto znaci da je sa sobom morao poneti predmet u koji bi stavio taj horkruks, pa mozda je taj predmet jos uvek u kuci Harijevih roditelja. :idea:

Back