Harry Potter Fan Club

• Začetnik teme Začetnik teme Harijeva sestra
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
horkruksi..pa pomocu njih ce harry valjda ucinit nesto protiv Lorda,verovatno kad nadje medaljon nemam ideju gde bi mogao biti....cita mi se harry potter moracu ici u biblioteku da uzmem 6 deo....jedva cekam da 7 izadje.
Postoji li nesto posebno sto ocekujete u 7-om delu ili sta mislite da ce se verovatno desiti....sta bi voleli a sta ne?

ma ne lupajte bre,kakva ulica grimold????

mislite da dambldor ne bi znao da je tamo???sediste reda feniksa,a da niko ne primeti deo voldemorove duse kako se mota okolo????

sto se tice teorije o regulusu,tu se slazem....ali za to ja imam neku svoju uvrnutu teoriju....

regulus se,kako sirijus kaze,"duboko zabrazdio u celu tu stvar oko voldemora,uplasio zbog naredjenja koja su mu data,i onda pokusao da pobegne...ali ne moze se tek tako dati ostavka lordu voldemoru...u pitanju se dozivotna sluzba ili smrt.....ne mislim da je regulus ikad bio dovoljno vazan da ga voldemor licno ubije....."-ali koliko je sirijus znao o svom bratu?rekla bih jako malo.
mozuce je da je regulus saznao za horcrux i odlucio da ga unisti i zato je ubijen.Inace,poruka glasi ovako:

To the Dark Lord

I know that I'll be dead long before you read this,
but I want you to know that it was I who discovered your secret
I have stolen the real horcrux and intend to destroy it as soon as possible
I face death in hope that when you meat your match,
you will be mortal once more.

R.A.B.

Original postavio aleksandra_93
Takodje i i drugovi od Draca Melfoja Kreb I Gojl,zapravo me nervira cela porodica Melfoj.
Severusa Snejpa najvise mrzim jer je ubio Dambldora.a u 5 delu me je nervirala najvise prof.Ambridz.
A sa strane su jos i Darslijevi....ima jos nekoliko zloca koji me nerviraju...
Jel se seca neko pravog imena Dambldora?

Secam se ja....procitala sam 5. deo od korice do korice RAVNO 14X...Albus Persival Vulfrik Brajan Dambldor.

Uzgred,da li je neko provalio ona slova koja su pisala na prorocanstvu....ja u pocetku nisam primetila.....

S.P.T ZA A.P.V.B.D. (SIBIL TRILEJNI ZA ALBUSA. P.V.B. DAMBLDORA)
MRACNI GOSPODAR
I (?) HARRY POTTER

u vezi onih smrtozdera za koje sam pitao, buni me sto na kraju vatrenog pehara kada Voldermort ozivi posmatra smrtozdere i kaze da trojica nedostaju. Kaze da je jedan mrtav, jedan ga je izdao i da ce platiti i da ga je jedan verno sluzio sve godine. Medjutim nedostaju Karkarov (ubijen u sestom), Snejps, Krauc (Cucanj) junior i Regulus. To je 4 !?

Nemam knjigu kod mene trenutno pa mozda gresim , ili je Dzouan malo zabrljala? Taj deo mi nije bas najjasniji . Teorije ?

Ako se neko seca ogledala zudnje iz prvog dela na njemu pise Erised stra ehru oyt ube cafru oyt on wohsi. JKR je rekla da ce se ogledalo pominjati u sedmom delu, a ja mislim da ce pomocu njega naci ostale horkrukse.
P.S. Sta mislite zasto je Dambldor verovao Snejpu?

Ja mislim zato što je Snejp dobar u oklumenciji pa Dambldor nije mogao da ga pročita, a zar se ne sećate da Dambldor veruje da u svakom čoveku postoji dobro i da on uvek daje novu šansu.

P.S. Po treći put sam počela da čitam HP knjige. Evo sad sam pročitala prvu.:-D

Back