Harry Potter Fan Club

• Začetnik teme Začetnik teme Harijeva sestra
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
infidel:
I should have known better
Than to let you go alone
It's times like these
I can't make it on my own
Wasted days, and sleepless nights
An' I can't wait to see you again

I find I spend my rime
Waiting on your call
How can I tell you, babe
My back's against the wall
I need you by my side
To tell me it's alright
Cos I don't think I can take anymore

Is this love that I'm feeling
Is this the love that I've been searching for
Is this love or am I dreaming
This must be love
Cos it's really go a hold on me
A hold on me

I can't stop the feeling
I've been this way before
But, with you I've found the key
To open any door
I can feel my love for you
Growing stronger day by day
An' I can't wait too see you again
So I can hold you in my arms

This must be love
Cos it's really got a hold on me
A hold on me

....Kad sam ovo procitala....nekako....ne znam..........
danas je sve ispalo takooo bezveze....i 2 meseca je takooooo puno....
:cry: :cry:
Plakacu.......

mystical_ocean:
Black_Swan:
DAMBLDOR:
ljudi sjeca li se mozda neko MENE
Secamo te se naravno
Dobrodosao natrag
tema je u potpunom raspadu
svi su u bedaku....

Pozdrav Dambldor...Sjecas li se ti nas? :wink:
hehe... poz
I,da,kao sto Swan rece,raspad sistema...

p.s.infidel,bleach... :? :?

pozz svima...

Myst tu si??aj na msn... :( moram s nekim da pricam
u vezi urosa

Krecemo novi rp i evo mog novog lika.

Edi Veder - 15 godina, V godina na Hogvortsu. Smedja duga kosa, braon oci, visina 185 cm. Kapiten kvidic tima Revenkla i igra na poziciji jurisnika. Omiljeni predmet: napitci i cini, majstor napitaka. Mrzi da uci. Obozava kvidic i NFL. Poznat je po tucama i nedisciplini. Kao i po tome sto se cesto izdvaja iz drustva.

Jos nesto,sutra imam ispit,tako da ne vjerujem da cu doci veceras na messenger,ali,mozda i dodjem... ne znam... :roll:
u sljedeci cetvrtak dolazim opet u BiH,a 7. jula idem u Holandiju na jedno mjesec dana,tako da necu dolaziti u tom periodu...

Ako se slazete,moja sestra se moze prikljuciti dok mene ne bude... Ali,nije neophodno. :wink:

Pozdrav,pisemo se...
pain.gif

infidel:
Krecemo novi rp i evo mog novog lika.

Edi Veder - 15 godina, V godina na Hogvortsu. Smedja duga kosa, braon oci, visina 185 cm. Kapiten kvidic tima Revenkla i igra na poziciji jurisnika. Omiljeni predmet: napitci i cini, majstor napitaka. Mrzi da uci. Obozava kvidic i NFL. Poznat je po tucama i nedisciplini. Kao i po tome sto se cesto izdvaja iz drustva.

Ne sjecam se da smo se dogovorili da pisemo novi rp,i stvaramo nove likove.. :roll:
Ali hajde...Znaci svi trebamo smisliti neki novi lik :?: :!:

mystical_ocean:
Jos nesto,sutra imam ispit,tako da ne vjerujem da cu doci veceras na messenger,ali,mozda i dodjem... ne znam... :roll:
u sljedeci cetvrtak dolazim opet u BiH,a 7. jula idem u Holandiju na jedno mjesec dana,tako da necu dolaziti u tom periodu...

Ako se slazete,moja sestra se moze prikljuciti dok mene ne bude... Ali,nije neophodno. :wink:

Pozdrav,pisemo se...
pain.gif

Naravno da moze da se prikljuci.

There's a light, when my baby's in my arms.
There's a light, when the window shades are drawn.
Hesitate when I feel I may do harm to her.
Wash it off cause this feeling we can share.
And I know she's reached my heart in thin air.

Byzantine is reflected in our pond.
There's a cloud, but the water remains calm.
Reaching in the suns fingers clutch the dawn to pass.
Even out, it's a precious thing to bear.
Yes I know she's reached my heart in thin air.

It's not in my past to presume.
Love can keep on moving in both directions.
How to be happy and true is quest we're taking on together.

Take it on, on, on, on, on.
Take it on, on, on, on, on.

There's a light when my baby's in my arms.
Yes I know she's reached my heart.

hey!
ovako:
Myst naravno da moze da nam se pridruzi tvoja sestra ovde su svi dobrodosli koji vole hp,zar ne?Lepo se provedi i sve the best :wink: .
Infidel,zaista kada smo se dogovorili da idemo sa novim rpom?Mada,iskreno znam zasto hoces i razumem tvoj opis lika,tako da cemo veceras pricati,a i treba i ostali da se sloze oko rpa.
Dambldore,Ne mogu da verujem da si se konacno vratio!!WELCOME :D :D :D :D !
Bas sam se pitala sta bi sa tobom?I Hit se vratio al ga opet nesto nema...

E,pa pozdravljam vas sve,volim vas
KISSSSSS
P.S."I ja sam ponovo happy,mislim onako sto se tice mene,ali zbog "onog"... :cry: "
KISSSSSSS

ma tu sam ja stalno, samo vas nadgledam, al mnogo ne pricam. :D cekam da se dovedete u red. e, da, sta je to sa vama? bleach je nesto smorena, black isto nesto tu i tamo, infidel na dnu ( by the way zasto?) i tako... jedino nas tixi i ocean odrzavaju jos.
dambldore, dobro nam dosao nazad. ih, kako da zaboravimo tako mocnog carobnjaka...
i konacno, LJUDI, HAJDE DA SE ORGANIZUJEMO PONOVO I POCNEMO RP. i zeleo bih da znam sta se desilo sa likovima i celom pricom do sada, please. pozdrav! :wink:

hit:
ma tu sam ja stalno, samo vas nadgledam, al mnogo ne pricam. :D cekam da se dovedete u red. e, da, sta je to sa vama? bleach je nesto smorena, black isto nesto tu i tamo, infidel na dnu ( by the way zasto?) i tako... jedino nas tixi i ocean odrzavaju jos.
dambldore, dobro nam dosao nazad. ih, kako da zaboravimo tako mocnog carobnjaka...
i konacno, LJUDI, HAJDE DA SE ORGANIZUJEMO PONOVO I POCNEMO RP. i zeleo bih da znam sta se desilo sa likovima i celom pricom do sada, please. pozdrav! :wink:
ej jeli se skoro pojavljivao fenaor?

hit:
vazi
ja bih da ponovo budem direktor
nego jeste gledali treci film?

hit:

duga prica hit care
evo danas sam jos gori, skroz sam na dnu, nisam verovao da cu da padnem ovako nisko
sto se tice likova iz rp
Edi je propao skroz, znas vec zaljubljivanja i te fore, hteo sam da ubijem Edija pred kraj jer nije ni nalik meni
za ostale ne znam, jer nismo jos dosli do kraja i ne znam sta su drugi planirali

hit:
jao Hit :oops: :oops: :oops:
ma salim se...
ali,ipak si,nazalost u pravu,mada sve vas razumem(Swan,Infa,Bleach,Flame...)Bas SVE!
Ja sam uvek tu za vas jer ste i vi bili(a nadam se i da cete biti) kada je meni bilo potrebno i kada sam bila u daunu.By the way,ja sam opet happy(kao sto sam malopre rekla..koliko cu puta to ponoviti?pa definitivno sve dok se ne oraspolozite)
Nadam se da cete biti opet happy uskoro,ma bre ZAHTEVAM,jasno? :lol:
salim se :wink:
KISSSS

Back