Master Pirate
Primećen član
- Poruka
- 528
Ovde sakupite sto vise podataka i zanimljivosti o HP da bismo napisali jednu enciklopediju...

...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Eto, mislim da sam jedini covek koji je procitao sve delove osim poslednjeg, knjiga koja me je motivisala na dalje citanje definitivno...
Nisi jedini...
I ja sam procitao sve delove osim poslednje...
...
Msm idiotski, hp jeste cool za zaje*anciju, ali za lektiru... Bas sam se zgranula. Uzas.
Ja sam procitala sve. Poslednji deo mi se najmanje svidja.
Madara, jel' nije 19?
Ja sam procitala sve, ali najvise volim peti i sesti. Sedmi sam citala i na engleskom i na srpskom, ali nisam odusevljena... Bilo mi zao Snejpa. I Kricera.
19 godina kasnije... Dobro, nije bitno, mozda je i 17, samo proveravam.
Radnja je (po meni) haoticna i neke stvari nisu dovoljno objasnjene, a i kraj je nesredjen...
I meni je bilo zao Sirijusa... Ali i Belatriks je na kraju dobila sta je zasluzila...
A Kricer... Jadnicak.
A jel' nije i Tonks poginula?
Jednom blizancu je otislo uvo (odsekao ga Snejp. Slucajno), a drugi je poginuo. Bil je polu-vukodlak, ali ostali su zivi i zdravi. Ukljucujuci Artura. Ako se ja dobro secam.
mislim da je 17 a ovom jednom wesley blizancu je otislo uvo jos na pocetku tokom akcije "7 harry pottera" meni se cini i da je charli wesley poginuo tonks je ostala ziva i trduna sa lupinom koga su ubili
a da si htela da ti sve bude jasno trebala si pazljivije da citas....
prica o tri brata FTW