Master Pirate
Primećen član
- Poruka
- 528
Ovde sakupite sto vise podataka i zanimljivosti o HP da bismo napisali jednu enciklopediju...
...
...
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Eto, mislim da sam jedini covek koji je procitao sve delove osim poslednjeg , knjiga koja me je motivisala na dalje citanje definitivno...
Nisi jedini...
I ja sam procitao sve delove osim poslednje...
...
Msm idiotski, hp jeste cool za zaje*anciju, ali za lektiru... Bas sam se zgranula. Uzas.
Ja sam procitala sve. Poslednji deo mi se najmanje svidja.
Madara, jel' nije 19?
Ja sam procitala sve, ali najvise volim peti i sesti. Sedmi sam citala i na engleskom i na srpskom, ali nisam odusevljena... Bilo mi zao Snejpa. I Kricera.
19 godina kasnije... Dobro, nije bitno, mozda je i 17, samo proveravam.
Radnja je (po meni) haoticna i neke stvari nisu dovoljno objasnjene, a i kraj je nesredjen...
I meni je bilo zao Sirijusa... Ali i Belatriks je na kraju dobila sta je zasluzila...
A Kricer... Jadnicak.
A jel' nije i Tonks poginula?
Jednom blizancu je otislo uvo (odsekao ga Snejp. Slucajno), a drugi je poginuo. Bil je polu-vukodlak, ali ostali su zivi i zdravi. Ukljucujuci Artura. Ako se ja dobro secam.
mislim da je 17 a ovom jednom wesley blizancu je otislo uvo jos na pocetku tokom akcije "7 harry pottera" meni se cini i da je charli wesley poginuo tonks je ostala ziva i trduna sa lupinom koga su ubili
a da si htela da ti sve bude jasno trebala si pazljivije da citas....
prica o tri brata FTW