HARIZMA

Recimo za adema je Hasim Taci ljepota ne opjevana..:lol:

ma jok bre... doduse razlika je drasticna za ovih nekoliko godian,onomad je bas delovao .hmhmmh doduse sada se slivovao i... mada rekoh licno ga ne ....
ili moj avatar npr. to je osoba koja zaista pleni, sto god radi retko je moze neko kritikovati, jer radi sa to stilom. bila je i u humoru, nekim skecevima kao glumica i sl. ma nema mane bree

ne znam da li znate tursku glumicu-pevaljku hulya avsar, venomenalna zenska vec trideteak god. zna se slikati bez sminke, samo uz osmeh i dovoljno je da bi i dalje bila jedna od najpozeljnijih zena. o legendarnoj MM nema potrebe trositi reci.

Ова прича о релативној харизми не води никуда без сличица.
Ја појма немам о коме причате.:roll:

Ne znam za tu tursku glumicu-pevačicu.
A M.M. je postavila standarde ženske lepote. I ne samo lepote - mislim da je imala harizmu.
Ali, opet dođosmo do lepote.
Ima li neke žene koja nije lepa (mislim na približno savršenstvo), a opet je harizmatična?
Meril Strip?

Ne znam za tu tursku glumicu-pevačicu.
A M.M. je postavila standarde ženske lepote. I ne samo lepote - mislim da je imala harizmu.
Ali, opet dođosmo do lepote.
Ima li neke žene koja nije lepa (mislim na približno savršenstvo), a opet je harizmatična?
Meril Strip?

Е, за њу знам. А како се беше зове она још мање лепа... она што лепо пева...

Ah, sad tek vidim sličicu Džima Morisona!
crazyfinger.gif
Bravo, bravo!
Kurt Kobejn?
Majkl Hačins?
E, setih se jednog vrlo harizmatičnog čoveka - Brajan Feri.

Da ne bude zabune postavio sam sliku samo Džimija kao muzičara sve ostalo su ličnosti nesumnjivo harizmatske ali iz ''ozbiljnijih branši''....Pod ti mislim na one koje imaju uticaja na menjanje sveta....Možeš ti da budeš harizmatičan koliko hoćeš a da budeš klošar ispod brankovog mosta:cool:....

Da ne bude zabune postavio sam sliku samo Džimija kao muzičara sve ostalo su ličnosti nesumnjivo harizmatske ali iz ''ozbiljnijih branši''....Pod ti mislim na one koje imaju uticaja na menjanje sveta....Možeš ti da budeš harizmatičan koliko hoćeš a da budeš klošar ispod brankovog mosta:cool:....

Da, ali Džim Morison je pravi primer.
Odmah me podseti na Kastanedu, pojam soul mate i Fever. I mnogo drugih stvari. Ako je JEDAN čovek u stanju da izazove toliko asocijacija, onda je on zbilja nešto posebno.
A definitivno je bio luče. Uvek me fasciniraju muzičari koji se, očigledno, sažive sa muzikom. Padnu u trans, doživljavaju muziku... Bez glumatanja... Bez pretenzija da se dodvore... I tako te opčine.

On je,verovatno doživeo nešto što ga je ''odvojilo'' od čitavog tog šarenog mnoštva iz 60-ih.....Kroz njegove pesme se vidi da je živeo i imao stav za razliku od mnogih koji su ''živeli'' i ''imali stav''.......

Back