Upravo zavrsio citanje i fasciniran sam

Eh,sad ovako. Pre nego sto pocnem da blebecem naglasio bi da ce biti spoilera.. Iako sam primetio da su korisnici pre mene otkrili gotovo sve iz knjige,ali jos hocu da ispostujem one koji nisu procitali knjigu,hvala lepo
Dadli je charobnjak...izmedju ostalog...
Ne,nije ;p
ali ne i VOLDEMORT jer je harry njegov horkruks!
Harry jeste njegov horkurs,ali on kasnije nestane zajedno sa Harijevom vezom sa Voldemorom.
Fred?? Ne mogu da verujem da je njega ubila, bre. Da, Snape se lozio na Lilly...i kao on je uvek stitio Harija, mada je to tesko reci na osnovu svega sto mu je radio. E da! Dambldor je ziv, jel tako??
Dambldor nije ziv,ali Harry sa njim razgovara na nekoj voznoj stanici,ustvari to se desava u Harijevoj glavi,ali stvarno ga sretne i prica sa njim. Kao i sa njegovim portretom.
Pa jel ima onda sesti deo da se skine na Srpskom
Ima..
http://cicilendbiblioteka.googlepages.com/
Harry je ubijen ali se vratio posto je postao master of death i posetio je Deathly Hallows.
Nije ubijen. Ni u jednom trenutku nije bio mrtav ali je mogao da umre da je tako izabrao.. On nikada nije postao master of death i nikada nije imao sva 3 Deathly Hallows-a u isto vreme.
a sam zamrzela Kricera u 5. delu knjige zato sto je onako izasao iz Siriusove kuce i otisao do Belatrix da joj otkuca sve o Redu...ali moram da priznam da ume da bude komican lik. Dobija obozavam
Da,ali Kricer postaje dobar.. Ustvari je oduvek bio dobar, i Regulus Blek je takodje bio dobar,ali nije hteo da kaze Kriceru da je LOSE biti na strani Voldija,jer bi samim tim doveo u opasnost njegovu porodicu. A i Belatriks je bila fina prema njemu,a to ti kucni vilenjaci najvise cene. Medjutim,u sedmom delu on pomaze Hariju da unisti medaljon koji je bio horkruks.
ta je master of death i Deathly Hallows?
To su 3 magicna predmeta koja su napravila 3 brata koji su bili veliki carobnjaci (prema prici,predmete je napravila SMRT ali Dumbledore veruje da su to ustvari oni napravili). Ti predmeti su:
-nevidljivi ogrtac -> verovatno znate koja mu je moc,kada ga navucete na sebe,nevidljivi ste.I to je upravo onaj ogrtac koji Harry ima,jer je on ustvari potomak treceg brata koji je napravio ogrtac.
-kamen -> ovaj kamen,naime,moze da vraca ljude iz mrtvih,ali ne stvarno vec se vrate samo za tebe,i ne mogu dugo da ostanu
-neopbedivi stapic -> izuzetno mocni stapic
Ko poseduje sva 3 postaje master of death. I dumbledore je to nekada skupljao kad je bio mlad. Harry je imao sve deathly hallowse,ali nikada sve odjednom.
Sad moje licno misljenje o knjizi.....
FASCINIRAN SAM! NEVEROVATNA JE! I veoma tuzna

Umire mnooogo likova, i ispotavlja se da je Snejp dobar. I jako je tuzno kada ga Voldemor ubije. I na kraju naravno,duel Harry protiv Voldija! Borba je odlicna. Harry ga zove "Riddle" ili "Tom". I tako.. Odlicna je knjiga. Preporucujem svima