Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ena28:
...hmmmm....
...a ko se prijavljuje za evnuha... :wink:..
:wink:Snezna_kraljica:Niko ne voli da zaista bude prinudjen na nesto, pa cak ni na sex. Mislim, uprkos cinjenici da mnogi vole zensku dominaciju, njenu inicijativu, i sve to... Ali SAMO ako se to glumi. Videli bismo jadnog muskarca u kandzama opasne zene, kako bi se ponasao... Mozda mu se ne bi svidelo.. Jer, kao sto rekoh, sve je - igranje uloga.baaka:a zasto bi "one" uopste bezale :shock: 8)![]()
VampZena :wink: 
begunac:ena28:
...hmmmm....
pa ko je lud da se prijavi.....evnusi su kastrirani....![]()
:wink:

Cuti objasnicu razliku izmedju vuka u kojota....ove cure se pale.....misle da si vuk....kojote:begunac:ena28:
...hmmmm....
Dobro je sto vise ne lazes.Ovo ti je bilo vrlo...iskreno...![]()

begunac:Cuti objasnicu razliku izmedju vuka u kojota....ove cure se pale.....misle da si vuk....kojote:begunac:ena28:
...hmmmm....
Dobro je sto vise ne lazes.Ovo ti je bilo vrlo...iskreno...![]()
![]()
) 
baaka:Kako zamishljash svoj harem 8)
ISTINA I PRAVDA:baaka:Kako zamishljash svoj harem 8)
BAAKO,to od tebe nisam očekivao!!!! :shock:
Cakica:Zato sto su muskarci u deficitu, a ipak mora da se razmislja i o ekonomiji ove zemlje, pa cak i u masti![]()

:shock: kako da zena bude upravnik harema??baaka:Cakica:Zato sto su muskarci u deficitu, a ipak mora da se razmislja i o ekonomiji ove zemlje, pa cak i u masti![]()
dobro cakice :wink:
tebe cemo da postavimo na mesto upravnika, i kao takva imaces exkluzivne privilegije 8) :wink:![]()
![]()
Jadni muskarci bi se sigurno pobunili i strahovali bi od zlostavljanja nadredjene...cvetic::shock: kako da zena bude upravnik harema??
toliko o demokratiji..baaka:boze moj, ako se pobune, mada cisto sumnjam, uostalom, bitno je da upravnica bude zadovoljena 8)![]()

Snezna_kraljica:toliko o demokratiji..baaka:boze moj, ako se pobune, mada cisto sumnjam, uostalom, bitno je da upravnica bude zadovoljena 8)![]()
![]()

bgrdr:Ceo svet je harem, a koliko kolacica pojedes ovisi o tvojoj moci, izdrzljivosti!
ok, kako ti kazes, baako.. :wink:baaka:demokratija u u haremu gubi smisao 8)![]()
ne vataj se vise za to :?![]()
baaka:bgrdr:Ceo svet je harem, a koliko kolacica pojedes ovisi o tvojoj moci, izdrzljivosti!
nisu svi kolacici za jelo, a pri tom, neki su i otrovni :?![]()
Ja cu da rizikujem pa makar se i otrovao! 8)baaka:bgrdr:Ceo svet je harem, a koliko kolacica pojedes ovisi o tvojoj moci, izdrzljivosti!
Snezna_kraljica:ok, kako ti kazes, baako.. :wink:baaka:demokratija u u haremu gubi smisao 8)![]()
ne vataj se vise za to :?![]()

anakin:baaka:bgrdr:Ceo svet je harem, a koliko kolacica pojedes ovisi o tvojoj moci, izdrzljivosti!
a kako znas dok ne probas...? :wink:
bgrdr:Ja cu da rizikujem pa makar se i otrovao! 8)baaka:bgrdr:Ceo svet je harem, a koliko kolacica pojedes ovisi o tvojoj moci, izdrzljivosti!

baaka:Vanilla:a koja je tvoja uloga baako u tom haremu?
sto, da nisi mozda zainteresovana![]()
a bas bi nam dobro doslo nesto za lizanje![]()
![]()