Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
limunada:Bako,na koji harem mislis? 8)
baaka:limunada:Bako,na koji harem mislis? 8)
mesto u koje ne moze ući svako 8)
Pa to je bar jednostavnobaaka:Kako zamishljash svoj harem 8)
DEVIL:Pa to je bar jednostavnobaaka:Kako zamishljash svoj harem 8)
Mnogo, Mnogo racunara ( i to sve neki divlji ono 3,6Ghz process, 1,5Gb ram-a) i ja medju njima
PA to je Harem![]()
![]()
![]()
ops:
Marlboroman:Hmmm,
dodir orijenta - to je pravi harem!
DEVIL:Pa to je bar jednostavnobaaka:Kako zamishljash svoj harem 8)
Mnogo, Mnogo racunara ( i to sve neki divlji ono 3,6Ghz process, 1,5Gb ram-a) i ja medju njima
PA to je Harem![]()
![]()
![]()
ops:
Usamljeno_Srce:Muski harem.....
mmmmmmmmmmmmmmops:
e-goran:Usamljeno_Srce:Muski harem.....
mmmmmmmmmmmmmmops:
Mogu li ja da ti budem sef kabineta?
Da li je sigurno da muskarci budu na funkcijama? Sta ako pomognu onim "ljubaznicima" da pobegnu? Treba biti na oprezu...baaka:e-goran:Usamljeno_Srce:Muski harem.....
mmmmmmmmmmmmmmops:
trenutno u ponudi stoji da možes birati izmedju vodoinstalatera i čistača, pa biraj :wink: 8)![]()
Snezna_kraljica:Da li je sigurno da muskarci budu na funkcijama? Sta ako pomognu onim "ljubaznicima" da pobegnu? Treba biti na oprezu...baaka:e-goran:Usamljeno_Srce:Muski harem.....
mmmmmmmmmmmmmmops:
trenutno u ponudi stoji da možes birati izmedju vodoinstalatera i čistača, pa biraj :wink: 8)![]()
Cakica:Ogromna suma sredjena kao basta, sa velikom livadom za golf,tenski teren, u sredini kuca koja ima sav moguci komfor i bazen sa djakuzijem, puno osoblja koje sve to odrzava i jedan muskarac koji me voli i neprestano nalazi nacine da i ja njega volim 8)
Snezna_kraljica:Da li je sigurno da muskarci budu na funkcijama? Sta ako pomognu onim "ljubaznicima" da pobegnu? Treba biti na oprezu...baaka:e-goran:Usamljeno_Srce:Muski harem.....
mmmmmmmmmmmmmmops:
ponizni Rob:Snezna_kraljica:Da li je sigurno da muskarci budu na funkcijama? Sta ako pomognu onim "ljubaznicima" da pobegnu? Treba biti na oprezu...baaka:e-goran:Usamljeno_Srce:Muski harem.....
mmmmmmmmmmmmmmops:
Uvek. Oprez. Zene na funkcije, muskarce u harem...i kao poslugu....cistaci, zasto ne?
![]()
Niko ne voli da zaista bude prinudjen na nesto, pa cak ni na sex. Mislim, uprkos cinjenici da mnogi vole zensku dominaciju, njenu inicijativu, i sve to... Ali SAMO ako se to glumi. Videli bismo jadnog muskarca u kandzama opasne zene, kako bi se ponasao... Mozda mu se ne bi svidelo.. Jer, kao sto rekoh, sve je - igranje uloga.baaka:a zasto bi "one" uopste bezale :shock: 8)![]()
Snezna_kraljica:Niko ne voli da zaista bude prinudjen na nesto, pa cak ni na sex. Mislim, uprkos cinjenici da mnogi vole zensku dominaciju, njenu inicijativu, i sve to... Ali SAMO ako se to glumi. Videli bismo jadnog muskarca u kandzama opasne zene, kako bi se ponasao... Mozda mu se ne bi svidelo.. Jer, kao sto rekoh, sve je - igranje uloga.baaka:a zasto bi "one" uopste bezale :shock: 8)![]()
Vanilla:a koja je tvoja uloga baako u tom haremu?