Nenad_Ns:100 preteranih riba samo za mene !!!!!!! aaaaa......... Kako bi to bilo super!! Gde bi mi kraj bio!!![]()
![]()
![]()
ma nema problema, al za takvu premiju prvo moras da se povinujes stotini buducih evnuha (preteranih) 8)

bi li se zrtvovao ?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nenad_Ns:100 preteranih riba samo za mene !!!!!!! aaaaa......... Kako bi to bilo super!! Gde bi mi kraj bio!!![]()
![]()
![]()
Lilu:baaka:Vanilla:a koja je tvoja uloga baako u tom haremu?
sto, da nisi mozda zainteresovana![]()
a bas bi nam dobro doslo nesto za lizanje![]()
![]()
hehehehe .... dogovoreno!
A, kako ce se isplacivati? Po ucinku, ili..?baaka:bre ne znam na koje mesto tebe postaviti![]()
moze li honorarni angazman 8)![]()
baaka:Lilu:baaka:Vanilla:a koja je tvoja uloga baako u tom haremu?
![]()
bre ne znam na koje mes(t)o tebe postaviti![]()
SaTiN:baaka:Lilu:baaka:Vanilla:a koja je tvoja uloga baako u tom haremu?
![]()
bre ne znam na koje mes(t)o tebe postaviti![]()
ma mozze...
sve mozzeeeeeeeee :wink:
Snezna_kraljica:A, kako ce se isplacivati? Po ucinku, ili..?baaka:bre ne znam na koje mesto tebe postaviti![]()
![]()
baaka:bgrdr:Ja cu da rizikujem pa makar se i otrovao! 8)baaka:bgrdr:Ceo svet je harem, a koliko kolacica pojedes ovisi o tvojoj moci, izdrzljivosti!
nisu svi kolacici za jelo, a pri tom, neki su i otrovni :?![]()
pazi samo da ti se ne zaglavi u grlu :shock:![]()
bgrdr:baaka:bgrdr:Ja cu da rizikujem pa makar se i otrovao! 8)baaka:bgrdr:Ceo svet je harem, a koliko kolacica pojedes ovisi o tvojoj moci, izdrzljivosti!
![]()
![]()
ZA dobar kolacic rizikujem odmah da mi cak i u grlu zaglavi!!!
8)
Snezna_kraljica:Jadni muskarci bi se sigurno pobunili i strahovali bi od zlostavljanja nadredjene...cvetic::shock: kako da zena bude upravnik harema??
Strahovali?Ne, pevali bi od radosti i srece sto im je zensko upravnik i to bre prva liga
8)
![]()
Cakica:Snezna_kraljica:Jadni muskarci bi se sigurno pobunili i strahovali bi od zlostavljanja nadredjene...cvetic::shock: kako da zena bude upravnik harema??
Strahovali?Ne, pevali bi od radosti i srece sto im je zensko upravnik i to bre prva liga
8)
![]()
ovako zbori upravnica harema8)
![]()
![]()
ubrzo ces postati neprikosnoveni idol, a onda![]()
svi koje poznajes samovoljno ce pristupiti cheti poniznih robova 8)![]()
Cakica:A ti baako samo bic u ruke i sve ce biti na svom mestu![]()
a morace i tange da promeni..u kozneCakica:A ti baako samo bic u ruke i sve ce biti na svom mestu![]()
O cemu ti, zivotati?baaka:bgrdr:baaka:bgrdr:Ja cu da rizikujem pa makar se i otrovao! 8)baaka:bgrdr:Ceo svet je harem, a koliko kolacica pojedes ovisi o tvojoj moci, izdrzljivosti!
![]()
![]()
ZA dobar kolacic rizikujem odmah da mi cak i u grlu zaglavi!!!
8)
ti brate il ne znas sta pricas, il si zaista prevazisao sve malogradjanske tabu-e 8)![]()
odgovara li mesto leve sise, tj. exluzivnog haremskog poslizatelja:shock: 8)
![]()
Nisam ukapirao, ali nema veze, neka ide sala.baaka:boze svasta, pa o ustupcima naravno :wink:
bgrdr:Nisam ukapirao, ali nema veze, neka ide sala.baaka:boze svasta, pa o ustupcima naravno :wink:![]()
Cega rizik? Lost! :?baaka:bgrdr:Nisam ukapirao, ali nema veze, neka ide sala.baaka:boze svasta, pa o ustupcima naravno :wink:![]()
toliko o tvojoj spremnosti da podneses rizik![]()
![]()