Hard disk ili?

• Začetnik teme Začetnik teme clan
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

clan

Primećen član
Poruka
514
Duze vreme nisam radio formatiranje hard diska, od kada sam promenio maticnu i procesor ima 5 meseca. Kada mi se ubacio virus trojan downloader uzo sam da skroz obrisem kompjuter i ubacio disketu max blast i kada se pokrenuo izbacio je da izaberem jezik na kome hocu da radim kliknuo sam engleski i zatim mi je izaslo Checking free space on drives i please wait...
E sada problem je u tome sto sam cekao po nekoliko puta vise od pola sata i nista i dalje stoji tako, sta je problem? Radio sam ranije sve to bilo je ok da se nije hard disk pokvario? Mada sve ostalo lepo radi prijavljuje primary master maxtor itd i ovako sve je ok. Sta nije kako treba?

:twisted: 8) Lepo idi kod nekog druga koji ima 98icu ili milenijum, napravi startup disketu i restartuj svoj comp ubaci disket , prati instrukcije i idi u dos i tamo pisiFormat C: to bi bilo formatiranje, nakon toga uzmi bootabilni XP, i u BIOS-u namesti na cd drive itd......

Кулиража:
Ne kapiram zasto zbog trojanca hoces da unistis ceo disk.
Jednostavnjie bi bilo fomat c: i resio si se gada.
Ako bas hoces da radis LLF, uzmi MAX LLF i probaj s njim.
A da li moze samo reinstalacija xp da se uradi bez formatiranja ili prvo format c: pa onda xp da se ubaci?
Cuo sam da virus moze da se prosiri na druge particije pa onda mi ne vredi samo c da obrisem?

Ma moze i bez formatiranja, ali time neces skoro nista dobiti.
Jedino ako nesto ne valja u XP-u, pa umesto repair-a ti reinstaliras bez formatiranja.
Znaci ako ne istrebis viruse udari format c:, ali ne quick, vec full i resio si se gada.

Кулиража:
Jedino ako nesto ne valja u XP-u, pa umesto repair-a ti reinstaliras bez formatiranja.
Znaci ako ne istrebis viruse udari format c:, ali ne quick, vec full i resio si se gada.
Da ja cu da uradim format c: ali sta ce biti ako se virus prosirio na d ili e particiju?

clan:
Кулиража:
Da ja cu da uradim format c: ali sta ce biti ako se virus prosirio na d ili e particiju?

Pa lepo instaliras Windows podesis net skines NOD32 (www.nod32.com) uradis update i skeniras ceo sistem!
Mala je verovatnoca da se ugnezdio van WINDOWS foldera.

Back