Haradinaj: Vučić da pozove Srbe da uklone barikade

Nisi mi se izvinuo.
Kaže se (a i piše) "izvinio".
Ne znam zašto bih to radio - onaj video koji si prvi postavio, ne sadrži nigde takvu izjavu (koju si navodno citirao).
Ali cenim tvoj trud (i trud tvog gazde) da nađete tu izjavu.
Zato i ne tvrdim da si slagao, samo da si pogrešno razumeo šta ti je gazda rekao.

Kaže se (a i piše) "izvinio".
Ne znam zašto bih to radio - onaj video koji si prvi postavio, ne sadrži nigde takvu izjavu (koju si navodno citirao).
Ali cenim tvoj trud (i trud tvog gazde) da nađete tu izjavu.
Zato i ne tvrdim da si slagao, samo da si pogrešno razumeo šta ti je gazda rekao.
Sadrži neko nisam imao stomak više da pregledam onakve povraćke od izjava i komentara. Pa sam lakše našao na drugom.
U glavnom, ako ti je toliko bitno, pokazao sam ti da je citirana izjava tačna.
Mada si opet time zatrpao priču o providnosti SNS propagande i nesposobnosti oko Kosova ali nema veze. To je već klasika.

Ajde?
Pa kako ja (kao SNS bot) ne znam šta pričaju na Pinku, a vi veliki "opozicionari" znate svaku izgovorenu reč?
Daj bre, smešni ste više u vašoj zlobi i pakosti prema Srbiji (a kobajagi prema Vučiću).

A šta se onda trtiš u priču kad ne znaš? Pa da bi znao kakav je neki medij, moraš prvo da vidiš i čuješ šta pričaju. A druga je stvar kako ćeš ti to da prihvatiš. Da li kao laž i manipulaciju ili kao istinu.
A drugo, čim ti tvrdiš da se Vučić toliko bori za Kosovo, mora da je od mnogo verovanja njegovim medijima, nema druge.

A šta se onda trtiš u priču kad ne znaš? Pa da bi znao kakav je neki medij, moraš prvo da vidiš i čuješ šta pričaju. A druga je stvar kako ćeš ti to da prihvatiš. Da li kao laž i manipulaciju ili kao istinu.
U koju priču?
Onu koju je tvoj gazda iskontruisao?
Ili neku treću koju ćete sutra da izmislite i spinujete do besvesti?

A drugo, čim ti tvrdiš da se Vučić toliko bori za Kosovo, mora da je od mnogo verovanja njegovim medijima, nema druge.
A treće, čim vi drugosrbijanci pljujete po nekome, taj mora da je dobar za Srbiju.
Alo bre, džabe se trudite, svi normalni su vas provalili odavno, ostanite lepo u vašem kružoku i lupetajte između
sebe, nemojte više da se blamirate ovako javno.

Back