"Haradinaj privatnog Srbina postavio za svog ministra"

Нека америчка "НВО", премрежили су Балкан таквима.
Има их и код вас, сигурно.
Просечњаци, који су се продали, да би превазишли своје реалне могућности.

Не, Роки.

Брнабићку нису поставиле американске НВО ни ВО, већ је Брнабићка приватна Вучићева Хрватица коју је он приватно поставио за председника Српске Владе а све због тога јер његова и њена породица имају повезане приватне бизнисе (везане за тзв. "дигитализацију").

Не, Роки.
Брнабићку нису поставиле американске НВО ни ВО, већ је Брнабићка приватна Вучићева Хрватица коју је он приватно поставио за председника Српске Владе а све због тога јер његова и њена породица имају повезане приватне бизнисе (везане за тзв. "дигитализацију").
Ма, добро, само немој да ми се секираш...:lol:

Ма, добро, само немој да ми се секираш...:lol:

Секирам се Роки.

Упропастише нам државу.

Покрадоше све.

Побише силне људе.

Побегоше толики људи у бели свет, што даље од напредних.

А ти и даље кришом заокружујеш АВ на изборима.

Ово су последњи тренуци у којима можеш да пређеш на страну светла, напустиш брод који тоне и појавиш се у суботу на протестима "1 од 5 милиона".

Имаш још пар недеља да пређеш на нашу страну, или ћеш бити лустриран.

Бирај.

Ускоро нећеш имати овако добру понуду.

Zanimljiv mi je mentalni sklop kod dosta naših ljudi.Proste i očigledne stvari i događaje ne v vide,a posledice tih događaja opravdavaju belosvetskim teorijama zavere.Dakle,mnogima je teško je poverovati da su porodice Vučić i porodice Mali u odličnim odnosima još od početka veka,te da su se porodice Vučić i porodice Brnabić slizale pre 7-8 god.,oko nekih mutnih poslova.Lakše im je poverovati da su DS Mali,i DOS Brnaba u Vu-ovom taboru jer trebaju agentima CIA,IIuninatima,Rotšildima,pokojnim Rokafelasima i malom i velikom Sorošu,te da u Srbiji postoji žuti deep state.

A stvari očigledne.Posle se ja pitam,kako to da su Srbija,Moldavija i Ukrajina najsiromašnije zemlje u Evropi.Siromaštvo nije samo u novčaniku :roll:

Back