Hapšenja zbog paljenja ambasade SAD

• Začetnik teme Začetnik teme lzr
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
A jebg to jeste bila akcija nato i reakcija na neke prethodne dilove i obecanja tadasnje drzave i drzave pre toga. Ko zna kako je doslo do toga, pa ja sam prvi izbegavao bombe i bacao se na zemlju i par puta me odbacila detonacija, al nema veze sigurno necu da dopustim da me retardi iz Srbije opet dovedu u tu situaciju zbog nagadjanja i preprodaje i obecavanja pa posle necu piskim :D

Pazi, to su odgovorne stvari, ne mozes to da gledas tako licno, pogotovu jer ko treba da se cima za interes naroda, njega-njih boli q :D Aj da si deo neke velike nacije, slozne pa i da kapiras licno i da se cimas, nece da te naprave na budalu :D

Pravo je pravo i trebalo bi da bude univerzalna stvar ali to sto neko forsira zakon jaceg ne treba da obavezuje mene da cutim i zabijam glavu u pesak

Pravo je pravo i trebalo bi da bude univerzalna stvar ali to sto neko forsira zakon jaceg ne treba da obavezuje mene da cutim i zabijam glavu u pesak

Pa ne mozes pravo kad se radi o intrigama, tu rade druga pravila i cesto izgledaju drugacije nego sto bi trebalo ljudima obicnim... A tebe niko nista ne pita, zato bolje nemoj da se opterecujes i cimas i poistovecujes sa tim :D Bolje gledaj neki konkretan interes svoj :D Ne isplati se ovako da se zaludjujes glupostima.

Ovi sto su palili normalno da ih ovo ceka, mada treab da se pohapse i svi panduri koji su varvari i prebijaju i ponasaju se kao divljacki placenici... Dobro doduse za one navijace debile slabo da ima drugog resenja, ali pricam za ovako van toga, u mirnim okolnostima...

Poslednja izmena:
ko sto rekose da su se navijaci juce sibali sa policijom u resniku :rotf:

olos...prvoklasni. to samo srbija moze da izrodi gaji i rani... zato onako i zavrse ko sto je poznato iz istorije nam bogate

Nije rode. Readja se to svuda no nigde ne moze da izmili na svetlo dana, nego je tamo gde mu je mesto. U rudnicima i kazamatima. Samo u Srbiji ne silaze s medija.

Poslednja izmena:
Pa ne mozes pravo kad se radi o intrigama, tu rade druga pravila i cesto izgledaju drugacije nego sto bi trebalo ljudima obicnim... A tebe niko nista ne pita, zato bolje nemoj da se opterecujes i cimas i poistovecujes sa tim :D Bolje gledaj neki konkretan interes svoj :D Ne isplati se ovako da se zaludjujes glupostima.

Ovi sto su palili normalno da ih ovo ceka, mada treab da se pohapse i svi panduri koji su varvari i prebijaju i ponasaju se kao divljacki placenici...
Moj interes je ziveti u boljem drustvu,van korupcije,podvala,manipulacija...
Evo recimo javice se ovde par papagaja koji ce radi uskog interesa da ponavljaju floskule i fraze
Tesko da mogu da se prebacim na taj nacin razmisljanja i zivljenja

Cemu takav stav?
I, nece samo predsednik Tadic da hapsi vec i Ivica Dacic da bi se sto vise promirio sa Amerikom.
Mudra odluka, pre svega, Ivice Dacica.

Ово хапшење нема никакве везе са Америком,100% ће ухапшени бити чланови неке опозиционе странке ДСС,СРС,СНС.....
Зашто их нису ухапсили пре,него сада пред изборе?

Back