antioksidans
Poznat
- Poruka
- 8.406
Bravo narodna milicijo, 'apsi bandu
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Bravo narodna milicijo, 'apsi bandu
A jebg to jeste bila akcija nato i reakcija na neke prethodne dilove i obecanja tadasnje drzave i drzave pre toga. Ko zna kako je doslo do toga, pa ja sam prvi izbegavao bombe i bacao se na zemlju i par puta me odbacila detonacija, al nema veze sigurno necu da dopustim da me retardi iz Srbije opet dovedu u tu situaciju zbog nagadjanja i preprodaje i obecavanja pa posle necu piskim![]()
Pazi, to su odgovorne stvari, ne mozes to da gledas tako licno, pogotovu jer ko treba da se cima za interes naroda, njega-njih boli qAj da si deo neke velike nacije, slozne pa i da kapiras licno i da se cimas, nece da te naprave na budalu
![]()
Metode zastrašivanja nacije uoči izbora .
Navijače i opasnije grupe pacifikuju dobro odabranim tajmingom , a kolebljivce i strašljivce privlače na svoju stranu pokazivanjem moći.
Metode kao kod gestapoa ..
mozes da zastrasis nekoga ko nesto ima.. onoga koji nema nista mozes samo da nateras na nesto drugo....

Sve ce ih predsednik Tadic pokupiti. Mislite da imate sanse? Grupacije tame su mislile da preuzmu Srbiju i da uniste buducnost i standard. Nece dati Tadic, on ce sve da pohapsi, cak i preventivno zarad nase buducnosti.

I ja sam bila na tim demonstracijama
Pred američku sam stigla kad su se već skupljale čaure i kad je uveliko gorela![]()
Pravo je pravo i trebalo bi da bude univerzalna stvar ali to sto neko forsira zakon jaceg ne treba da obavezuje mene da cutim i zabijam glavu u pesak
ko sto rekose da su se navijaci juce sibali sa policijom u resniku
olos...prvoklasni. to samo srbija moze da izrodi gaji i rani... zato onako i zavrse ko sto je poznato iz istorije nam bogate
Moj interes je ziveti u boljem drustvu,van korupcije,podvala,manipulacija...Pa ne mozes pravo kad se radi o intrigama, tu rade druga pravila i cesto izgledaju drugacije nego sto bi trebalo ljudima obicnim... A tebe niko nista ne pita, zato bolje nemoj da se opterecujes i cimas i poistovecujes sa timBolje gledaj neki konkretan interes svoj
Ne isplati se ovako da se zaludjujes glupostima.
Ovi sto su palili normalno da ih ovo ceka, mada treab da se pohapse i svi panduri koji su varvari i prebijaju i ponasaju se kao divljacki placenici...
Dobro su se setili.
Naravno da su se dobro setili-u izbornoj kampanji kada i treba. Manje je tu bitno hapsenje klinaca vec da se uzme koji %.
Naravno da su se dobro setili-u izbornoj kampanji kada i treba. Manje je tu bitno hapsenje klinaca vec da se uzme koji %.
I ja sam bila na tim demonstracijama
Pred američku sam stigla kad su se već skupljale čaure i kad je uveliko gorela![]()

Jesi bar malo potpalila?![]()

Cemu takav stav?
I, nece samo predsednik Tadic da hapsi vec i Ivica Dacic da bi se sto vise promirio sa Amerikom.
Mudra odluka, pre svega, Ivice Dacica.
Jesi bar malo potpalila?![]()
Osuditi vandale
Ne vodi se spolja politika tako sto palis i rusis