Hapse zenu kao najveceg teroristu jer nije nosila masku na ulici

Rusi su poznati po tome da sklapaju pakt i sa djavolom samo da ih ne dira. Tako su i sa Hitlerom. Za vreme ww2 sve price o nacistickim logorima smrti su proglasavane teorijama zavere. Tek kad se rat zavrsio priznali su da postoje. U ovim mracnim vremenima ne oslanja se ni na koga.
Rusi su me bas razocarali. Trebali su im lupiti kontru da korona ne postoji i tako ih rasturati jer zapad im je ionako uveo i uvodi jos uvek svakakve sankcije.

U Rusiji jeste bolja situacija po pitanju ishrane, vakcina i uopste gradjanskih sloboda, ali pitanje dokle ce tako biti ako nastave sa ovim.

Kazu da u vandrednom stanju mogu da uvedu nesto sto i nije po zakonu

Maske su kao zute trake koje su kacili jevrejima. Ludaka koji bi uradili sve za novac uvek je bilo ali oni koji su ovo osmislili paze sta rade jer mnogo rizikuju. Nista ti ne mogu ako ne nosis masku a ovakvi klipovi i price kaznili ove i one bez maske su u funkciji zastrasivanja da bi je nosio. Imaju li ti kaznjeni ime i prezime?

Rusi su me bas razocarali. Trebali su im lupiti kontru da korona ne postoji i tako ih rasturati jer zapad im je ionako uveo i uvodi jos uvek svakakve sankcije.

U Rusiji jeste bolja situacija po pitanju ishrane, vakcina i uopste gradjanskih sloboda, ali pitanje dokle ce tako biti ako nastave sa ovim.

Nece rusi ni za koga da ginu zabole ih bas za ostatak sveta.

Maske su kao zute trake koje su kacili jevrejima. Ludaka koji bi uradili sve za novac uvek je bilo ali oni koji su ovo osmislili paze sta rade jer mnogo rizikuju. Nista ti ne mogu ako ne nosis masku a ovakvi klipovi i price kaznili ove i one bez maske su u funkciji zastrasivanja da bi je nosio. Imaju li ti kaznjeni ime i prezime?
Sto bi im se imena iznosila u javnost? Ne kazem, kod nas ne kaznjavaju za maske ali dok je bio policijski cas mislim da nisu nikome prastali da bude na ulici u to vreme. A i da te kazne znas kad ces ih dobiti na sudu nikad... samo ces da pucas pare na advokata i sudske troskove

Sto bi im se imena iznosila u javnost? Ne kazem, kod nas ne kaznjavaju za maske ali dok je bio policijski cas mislim da nisu nikome prastali da bude na ulici u to vreme. A i da te kazne znas kad ces ih dobiti na sudu nikad... samo ces da pucas pare na advokata i sudske troskove

Nema imena - nema kaznjenih. Idu na to da pomislis da nemas sanse.

A ti si bio u Rusiji i znas o tome sta pricas?
Kakav trol...
U Rusiji je trenutno najgora moguca cenzura i represija.Imaju po 12000 zarazenih dnevno...
Ne lupetaj nesto o cemu nemas pojma,kao i zabrak i lima...

A ti si bio u Rusiji i znas o tome sta pricas?
Kakav trol...
U Rusiji je trenutno najgora moguca cenzura i represija.Imaju po 12000 zarazenih dnevno...
Ne lupetaj nesto o cemu nemas pojma,kao i zabrak i lima...
A ti si rucao sa Gejtsom pa znas da treba da se izvakcinisemo? Njet, nisam bio u Rusiji, a ti proveri o Putinovom NJET uvozu genetski modifikovanih organizama.

Kad proveris javi pa da nastavimo.

Kakve veze ima Maduro s hapšenjima u Napulju, ako je stvarno hapšenje a ne inscenirano dešavanje za snimak??!

Pomenuo sam Ruse, nikakvog Madura. Ili ti se doticni pricinio, moj post pomesao sa nekim drugim, sanjao ga pa ovde mesecaris, pomesao teme. Koliko sam ispratio ovu, nisam primetio da je iko spomenuo Madura.

Poslednja izmena:

Back