Happy hour

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Draga nasa moderacijo..

svakodnevno veliki broj forumasha dobije po koji kazneni poen..neko bude i banovan.....i to sve zbog pisanih reci...koje su uglavnom uvredljivog znacenja,..jer j e forumas bioili izazvan ili emotivno reagovao ili je bes progovorio...sta god....ali to je jedini nacin da iskazemo svoje misljenje...naravno ne kroz uvrede...mislila sam na reci
Kao sto smo svi videli..te raci nece nestati iz upotrebe i svakodnevno cemo ih koristiti a vi cete svakodnevno to kaznjavati
Da li ste mozda razmisljali o ideji da nam svakoga dana uvedete happy hour kao ono u kaficima kad je cuga jeftinija ili besplatna..pa da u tih sat vremena se isvadjamo na pasija kola, da izbacimo iz sebe sta god...i da posle fino i normalno razgovaramo kao ljudi

Meni je licno bas slatka ideja
Na primer
svakog radno dana od 22 do 23 happy our.forumasi iskalite se
s tim da temu neki moderator otkljuca u 22 i zakljuca u 23:)

Svasta, dokle smo dogurali, da nam treba CAK i ovde omoguciti da se posteno popljujemo, jer ljudi bez toga jednostavno NE MOGU.

Imam ja 1 predlog za sve one koji imaju potrebu da vredjanjem drugih iskaljuju svoj bes na sve i svakog, kupite boksersku vrecu...pa na njoj napisite da je ustasa, *********, olos itd...

Svasta, dokle smo dogurali, da nam treba CAK i ovde omoguciti da se posteno popljujemo, jer ljudi bez toga jednostavno NE MOGU.

Imam ja 1 predlog za sve one koji imaju potrebu da vredjanjem drugih iskaljuju svoj bes na sve i svakog, kupite boksersku vrecu...pa na njoj napisite da je ustasa, *********, olos itd...

Ja cu da nacrtam tvoju facu sa petokrakom:hahaha:

Ja mislim da bi trelo uvesto dvokratno radno vreme coseta za pljuvacinu, vredjanje, spominjanje bliske familije i mesta rodjena, neki mozda ne mogu uvece (neda zena, muz....)
Ja predlazaem od 10-11 prepodne i 22-23 popodne-uvece kako ste predlozili:ok::klap:
A ako se Cose odobri od strane Modova, repertoar mora bude raznovrstan, bar smo u tome prvi na svetu

Poslednja izmena:
Iako se često žestoko protivim tvojim stavovima, za ovo imaš punu podršku. Neka nam daju sat vremena da se dobro ispičkaramo, pa da nam svima bude lakše. Nekada je zaista teško u rukavicama reći nekome kakav je idiot i umobolnik. Toliko cenim tvoj predlog da za njega dobijaš od mene i pozitivnu reputaciju. Ako predlog prođe, nadam se sočnim međusobnim razjašnjavanjima.:super:

AKO ODOBRE.MIKI....skidam vikler s jezika da opamprci u svoj svojoj duzIni..a mozak jer sam u prvoj..reklasiram se ofarbala sam se plavo pa malo odmaram.ubacujem u drugu...mislim da je za tebe i ona previse:)...sala sega posalica od sinoc
volim pametne neprijatelje:)

:hahaha:Ne bih se ja toliko radovao da sam na tvom mestu:hahaha: Inache ti si ovde kao separatista i ucesnik foruma drugog reda. Za tebe ne vaze normalna pravila i sme da te psuje ko god hoce. Josh samo zutu traku da ti stavim oko ruke:lol:

Nećeš me isprovocirati, džukelo jedna. Crkni od muke, ali Vojvodina polako odlazi. Separatisti i postoje zbog fašista kao što si ti. Voleo bi ti da budeš mali firer, da budeš gospodar života i smrti. Ko zna, možda se toliko pališ na tu pomisao da možda i doživiš neku od malobrojni erekcija u tvom jadnom i bednom životu. Ostalo ću ti objasniti kad odobre happy hour.:evil:

Nećeš me isprovocirati, džukelo jedna. Crkni od muke, ali Vojvodina polako odlazi. Separatisti i postoje zbog fašista kao što si ti. Voleo bi ti da budeš mali firer, da budeš gospodar života i smrti. Ko zna, možda se toliko pališ na tu pomisao da možda i doživiš neku od malobrojni erekcija u tvom jadnom i bednom životu. Ostalo ću ti objasniti kad odobre happy hour.:evil:

kolega.pa necemo tako....ovo je bre igra...moramo biti strpljivi i sacekati sta kazu nadlezni...zar je moguce da se niko ne moze kontrolisati:evil:

:hahaha:
gle 0w0g patcijenta
Ha Ha HA Ha

Hahahah evo nikako da prodje vec sto godina. Znash i ti da je to nemoguce i zato se nasledjujem tvojom frustriranoscu:lol: Inache stvarno bih voleo da pokusate neshto. Dosao bi ti na gajbu sa kalasnjikovim i carapom na glavi, ne bi te iskopali ni za 2000 godina:rotf:

Ne da ga branim (daleko od toga), ali verujem da si ti upravo ispucao svoj bonus za Happy our...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back