dlugomir stari roker Moderator Poruka 238.354 03.03.2021. u 22:22 - HAOS U SKUPŠTINI: Izbila svađa između Palme i Dačića, lider JS izašao iz sale #26 Gledam skupštinu il' šta je to već, bife Proleće u Petrovcu na Mlavi, gledam one tužne kese, di baš meni da se dese da mi takve kese delaju o glavi,
Gledam skupštinu il' šta je to već, bife Proleće u Petrovcu na Mlavi, gledam one tužne kese, di baš meni da se dese da mi takve kese delaju o glavi,
stugots Čovek Poruka 37.286 04.03.2021. u 00:33 - HAOS U SKUPŠTINI: Izbila svađa između Palme i Dačića, lider JS izašao iz sale #27 - Ja ne znam zašto vi iz SPS aplaudirate. Je l' ste me pitali da li treba da aplaudirate? Kliknite za proširenje... Ko vam reko da mislite svojom glavom bre
- Ja ne znam zašto vi iz SPS aplaudirate. Je l' ste me pitali da li treba da aplaudirate? Kliknite za proširenje... Ko vam reko da mislite svojom glavom bre
Black_star Buduća legenda Moderator Poruka 30.675 04.03.2021. u 02:09 - HAOS U SKUPŠTINI: Izbila svađa između Palme i Dačića, lider JS izašao iz sale #28 Nemojte da mi dirate..Ima ga dovoljno za sve.