ХАОС У СКУПШТИНИ: Атмосфера на ивици туче.......

Има логике у овоме!

Међутим, моје мишљење остаје исто, као што сам написала у овој мојој ранијој поруци,

Znam, procitao sam i slozio se sa tobom. Ja ne znam sta su ovi iz DS iznosili do dolaska Vucica pa jos nisam bas potpuno siguran da li je samo to ili ga je nesto drugo pogodilo.
Ustvari, sve je u igri. Ono sto je nepobitno jeste nastup po principu desetara prema "gusterima" (znaju to oni koji su na vreme postali muskarci z;)).
Vidim snimku celokupnog cirkusa pa cu pokusati na miru da odgonetnem da li ima nesto novo osim ovoga sto si zakljucila. Mozda je Vucko sve ovo rezirao (kao i sve sto radi) ali onda je ovaj puta napravio kiks.

Па кад је селективно сећање заразно, видиш да си ме заразила. Демократе су направиле зоо врт од скупштине и сад кукате на ове који су се испилели испод вас. Нећемо тако, иста сте ви банда.

Ne verujem u "reziju sa domace strane" u delu prozivke za kukavicluk , ali u "reziju da u istom danu strajkuju tzv. prosvetari" i to sa onakvim parolama ...!
E, to je vec nesto drugo .

Samo je jos falilo ono iz 2000 - te :
"Overi" ! :grudvanje3:

Advokati u "strajku" , "prosvetari" u strajku ...
Ko je sledeci ?
Samo nemoj te da slucajno pocnu sa redovnim radom Sudovi u Srbiji ...
Ni slucajno !
Pa, gde ce onda "bivsi direktori politickih stranaka" , pa jos ako pocnu da pljuste i presude i konfiskacija "krvavo zaradjene imovime" ?!
Pa jos ako "progovore oni koji po nesto i znaju" ?
Onako kao Predsednik Opstine u Zrenjaninu pre par godina !
Knezevic ....
Kome li ce , onda , Canak da vice :
- Gde su nasi nooouvci ?

Poslednja izmena:
2014-12-23071248-1.jpg

Uskoro kompletan snimak skupštinske rasprave od nekih 15:50 do 19:26!!!
Cela rasprava je trajala preko 7-8 sati, prenećemo najzanimljiviji deo (ali bez ikakvih rezanja i promena)

Dokumentarne Emisije Balkan

Sent from my Samsung Galaxy S5 using Tapatalk

Jači i od službe! ;-)

Sent from my Samsung Galaxy S5 using Tapatalk

Па кад је селективно сећање заразно, видиш да си ме заразила. Демократе су направиле зоо врт од скупштине и сад кукате на ове који су се испилели испод вас. Нећемо тако, иста сте ви банда.

Bojim se da se nismo razumeli. :) Problem je samo u tome što ja i dalje mislim da su napredni radikali najveće zlo, zajedno s Miloševićem koje je moglo da zadesi Srbiju, a to ne znači da su mi demokrate favoriti. To vam je teško objasniti.

Žuti su bili katastrofa, ali ovo što sada imamo jeste takvo zlo da ćeš tek posle nekog vremena shvatiti koliko smo duboko zabrazdili.

Ali vama, patriotama, ili ne znam kako bih vas nazvala, vi sebe tako valjda nazivate, uvek dođe iz doopeta u glavu posle 10 godina.

E posle ovih više ništa neće biti ni nalik onom prividu života koji smo imali. Posle ovih će ostati takva pustoš da se bojim da ćemo biti bukvalno gladni. Još malo, smanjiće opet plate i penzije, zadužiće se za novih 7 milijardi evra, a onda će kreditori reći: Sad je bilo dosta. Posle toga više neće biti ni plata ni penzija. Prodaja Distribucije i Telekoma neće biti ni izbliza dovoljne da podmire bar neki deo rupe u budžetu.

A vi ćete i dalje glasati za njih zato što vam se sviđa taj uličarski manir našeg premijera.

Ok, nemam ništa protiv, ali ne shvatam zašto se onda žalite na nezaposlenost, male penzije, skupoću i ostalo.

Bojim se da se nismo razumeli. :) Problem je samo u tome što ja i dalje mislim da su napredni radikali najveće zlo, zajedno s Miloševićem koje je moglo da zadesi Srbiju, a to ne znači da su mi demokrate favoriti. To vam je teško objasniti.

Žuti su bili katastrofa, ali ovo što sada imamo jeste takvo zlo da ćeš tek posle nekog vremena shvatiti koliko smo duboko zabrazdili.

Ali vama, patriotama, ili ne znam kako bih vas nazvala, vi sebe tako valjda nazivate, uvek dođe iz doopeta u glavu posle 10 godina.

E posle ovih više ništa neće biti ni nalik onom prividu života koji smo imali. Posle ovih će ostati takva pustoš da se bojim da ćemo biti bukvalno gladni. Još malo, smanjiće opet plate i penzije, zadužiće se za novih 7 milijardi evra, a onda će kreditori reći: Sad je bilo dosta. Posle toga više neće biti ni plata ni penzija. Prodaja Distribucije i Telekoma neće biti ni izbliza dovoljne da podmire bar neki deo rupe u budžetu.

A vi ćete i dalje glasati za njih zato što vam se sviđa taj uličarski manir našeg premijera.

Ok, nemam ništa protiv, ali ne shvatam zašto se onda žalite na nezaposlenost, male penzije, skupoću i ostalo.

Теби либералки или како се већ зовете ни после 14 година није дошло из дупета у главу, а овде ми просипаш неку памет о пресвученим радикалима и сл. а рецимо никако да ти падне на памет да је цео УРС или бивши г17+ сада у СНС. У ствари, ви либерали сте највеће зло јер глумите памет коју немате и још по другима пљујете тако паметни. И ако си ти подељена личност, тј ако вас има више у глави то не значи да су сви такви те би те замолио за убудуће да ми се не обраћаш у множини јер сам ја само један у овој глави. Ја не гласам, нисам глуп, то само ви преобразовани познаваоци граматике, правописа и осталих виших наука за нас које не знаш како би назвала, мислите да у курта-мурта систему може бити боље. Ми, страначки неопредељени, идеолошки непотковани, који не живимо у вашем идеалном либералном свету где се сви воле и није битно дал си куца или маца, важно је да дајеш телесне отворе за паре, положај или мрву славе, вас све заједно мрзимо сваким атомом наших испошћених тела, сваком ганглијом призивамо вечно купање у паклу који сте нам приредили у задњих 14 год.

Znam, procitao sam i slozio se sa tobom. Ja ne znam sta su ovi iz DS iznosili do dolaska Vucica pa jos nisam bas potpuno siguran da li je samo to ili ga je nesto drugo pogodilo.
Ustvari, sve je u igri. Ono sto je nepobitno jeste nastup po principu desetara prema "gusterima" (znaju to oni koji su na vreme postali muskarci z;)).
Vidim snimku celokupnog cirkusa pa cu pokusati na miru da odgonetnem da li ima nesto novo osim ovoga sto si zakljucila. Mozda je Vucko sve ovo rezirao (kao i sve sto radi) ali onda je ovaj puta napravio kiks.

Нисам сигурна да ћеш бити у праву.

Нажалост, један део народа ће се упецати на ову његову удицу. Сећам се оних Шешељевих речи да је он одличан ГЛУМАЦ,...али само још да сазнамо КО ЈЕ РЕЖИСЕР свих тих сценарија са његовим главним улогама :think:

Нисам сигурна да ћеш бити у праву.

Нажалост, један део народа ће се упецати на ову његову удицу. Сећам се оних Шешељевих речи да је он одличан ГЛУМАЦ,...али само још да сазнамо КО ЈЕ РЕЖИСЕР свих тих сценарија са његовим главним улогама :think:

Da, to je sigurno. Jedan deo se odavno upecao na to i sada pojacava poziciju sa svakim novim nastupom. Kada sam rekao da imam utisak da je napravio kiks, posao sam od reakcija nekih iz mog okruzenja koji su bili zateceni nacinom na koji je Vucic u dobrom delu nastupao gotovo histerisuci. Pitaju me danas "Sta ono bi Vucicu da se ponako dere?". Isti ti su me uveravali kako im deluje ubedljivo jer "govori smireno, pomirljivo, drzavnicki".
Naravno, za deo koji nije gledao direktno vec izvestaj RTS-a, Vucic dobija nove poene posto je tamo prikazano tako da je najpre Zivkovic napravio incident a tek onda "Vucko im sasuo u brk" (ovako mi pricaju).
Ali, ne bi me iznenadilo da je sve ovo izrezirao glavni dirigent koji daje zadatke i "zutima" i ovima na vlasti kako bi se normalna, srpska misao potisnula.
Ja odavno pisem da je Vucic vrhunski medijski manipulator (to je jedino sto ume da radi) ali imam utisak da mu je to sinoc malo pobeglo kontroli.

A ko je Hitleru režirao uloge?
Pa on sam...
To je i najgore-da je neko drugi iza tog bi stajao stručni tim (Brisela,Kremlja,Lenglija...),a ovako-brrrrr...:mrgreen:

Ма да, Хитлер се сам пробио до положаја, изградио чудом Немачку...какав геније и маг..:zima2:

Теби либералки или како се већ зовете ни после 14 година није дошло из дупета у главу, а овде ми просипаш неку памет о пресвученим радикалима и сл. а рецимо никако да ти падне на памет да је цео УРС или бивши г17+ сада у СНС. У ствари, ви либерали сте највеће зло јер глумите памет коју немате и још по другима пљујете тако паметни. И ако си ти подељена личност, тј ако вас има више у глави то не значи да су сви такви те би те замолио за убудуће да ми се не обраћаш у множини јер сам ја само један у овој глави. Ја не гласам, нисам глуп, то само ви преобразовани познаваоци граматике, правописа и осталих виших наука за нас које не знаш како би назвала, мислите да у курта-мурта систему може бити боље. Ми, страначки неопредељени, идеолошки непотковани, који не живимо у вашем идеалном либералном свету где се сви воле и није битно дал си куца или маца, важно је да дајеш телесне отворе за паре, положај или мрву славе, вас све заједно мрзимо сваким атомом наших испошћених тела, сваком ганглијом призивамо вечно купање у паклу који сте нам приредили у задњих 14 год.

Preozbiljno shvataš diskusije na forumu i kritike od ljudi koje, u stvari, ne poznaješ. :lol: Šta te briga šta ja pričam, šta priča Tixi ili bilo ko drugi, nemoj toliko da brineš, to neće promeniti tvoj život ni u jednom smislu.

'aj. srećna ti Nova Godina!! :lol:

pa ako je jedan bravar znao i umeo da vodi državu u miru duže nego bilo ko drugi ja ne vidim problem u tome da jedan kondukter vodi skupštinu , veruj mi bolje i to nego da jedan gospodin (premijer) svaki put sebi dodeljuje po pet miliona dolara subvencije za nepostojeći vinograd i da se posle toga pravi blesav

Svakako da moze i kondukter autobusa ili cistac ulica, bravar, limar da b ude poslanik u skupstini, kao sto je recimo i Zivkovic koji nije
skolovan covek, ali to i ne krije, ne pazari diplome nego kaze sta od skole ima.

Nego to nije problem, nije problem ni ovaj kondukter ni zbog svog zanimanja, a ni zbog kupovanja diplome jer je danas u Srbiji tako da je savrseno
prihvatljivo i pozeljno imati lazne doktorate, a SNS je puna takvih likova koji su cak i ministri pa i neki drmatori u Skupstini.

Problem je i to strasan u Srbiji danas poltronstvo, a tu si i ti. Izgubljen je svaki smisao za kritiku i ne samo kod botova nego ne postoji vise ni u javnim
medijima. Juce se javlja Smajlovicka i kritikuje situaciju u Skupstini, ali navodi samo Zivkovica jer je stvarno katastrofa da je iznerviran rekao ovom
mamlazu da je stoka.z:D
Nesa Slina ( doktor nauka) je poltron kakvog dva puta nema, ali se on time dici. On dozivljava poltronstvo ( a i vas nekolicina ovde na forumu) kao
modus vivendi, operandi, legitimnu politicku akciju , prihvatljiv model ponasanja. Tako vaspitavate i svoju decu, a to nije dobro.
Znaci da dobijamo generacije koje su vec sa rodjenjem poltroni , paraziti drustva.

Back