ХАОС У СКУПШТИНИ: Атмосфера на ивици туче.......

Sramno ponašanje Živkovića, Šutanovca i Borka Stefanovića (ajd za njih se i pretpostavljalo da im fali ljudskosti, ali Borko Stefanović se predstavljao kao gospodin). Mislim takodje da su i Vučića malo ponele emocije, odnosno da nije trebao bilo šta da im odgovara. To što su oni radili pred kamerama je mnogo govorilo o njima. "Zar takvi pretenduju da nam vode državu ???? Nemaju elementarnog vaspitanja, onog vaspitanja koje se stiče još u osnovnim i srednjim školama "

Jedno je kada nekoga nazoveš kukavicom, a drugo kada ga nazoveš, na primer, pi4kom kukavičkom.
Nije isto.
Svi vi neki hiperosteljivi na svoj ego ste odmah poleteli da izjednačite Živkovićevu "stoku" i Vučićeve "kukavice", a ne shvatate da upravo džiberi uličarski ne mogu da kontrolišu svoje siledžijske manire, pa onda kreću sa kretenskim uvredama.
Vučić vaistinu ima puno nekih dramoserskih trenutaka, pa leti i šeni kako kad, ali sad mi postaje jasno ko u Srbiji vrišti, šiba i preti kada mu sisa ispadne iz usta.
Upravo takvi silosi kao Žile, Šuta i Co.

Sramno ponašanje Živkovića, Šutanovca i Borka Stefanovića (ajd za njih se i pretpostavljalo da im fali ljudskosti, ali Borko Stefanović se predstavljao kao gospodin). Mislim takodje da su i Vučića malo ponele emocije, odnosno da nije trebao bilo šta da im odgovara. To što su oni radili pred kamerama je mnogo govorilo o njima. "Zar takvi pretenduju da nam vode državu ???? Nemaju elementarnog vaspitanja, onog vaspitanja koje se stiče još u osnovnim i srednjim školama "

Дакле, теби више смета понашање минорне опозиције него понашање онога ко држи све полуге власти?

Бот, бот, бот, бот, бот, бот, бот...

Daleko sam od zutih ali moj utisak je da ovo sto im rade naprednjaci prevazilazi cak i ono sto je Comicka radila radikalima. Obesmisljena je svaka kriticka misao u odnosu na vlast.
Opozicija ima pravo da koristi sve dozvoljive nacine da prezentuje svoj stav a sprecavanje toga je signal da vlast nije cista.
Vec sam na pocetku teme napisao svoj prvi utisak na Vucicev nastup ali da ponovim. Ili su rezultati isyrazivanja da ima 51% podrske lazni ili je on izgubio svaki dodir sa realnoscu. Da ja imam 51% a opozicija koja me napada svega 6 %, pustio bih da pricaju koliko god hoce u okvirima vremana po Poslovniku. Umesto toga, ne dozvoljava im se ni da saopste jednu recenicu a u isto vreme dozvoljava Babicu da ima repliku na sve i svasta.
Za mene, kao nekoga ko smatra da su DS i SNS isti kada su na vlasti, ovo u Skupstini je veliki minus za SNS.

Jedno je kada nekoga nazoveš kukavicom, a drugo kada ga nazoveš, na primer, pi4kom kukavičkom.
Nije isto.
Svi vi neki hiperosteljivi na svoj ego ste odmah poleteli da izjednačite Živkovićevu "stoku" i Vučićeve "kukavice", a ne shvatate da upravo džiberi uličarski ne mogu da kontrolišu svoje siledžijske manire, pa onda kreću sa kretenskim uvredama.
Vučić vaistinu ima puno nekih dramoserskih trenutaka, pa leti i šeni kako kad, ali sad mi postaje jasno ko u Srbiji vrišti, šiba i preti kada mu sisa ispadne iz usta.
Upravo takvi silosi kao Žile, Šuta i Co.

Ovo sto pises je najobicnija zamena teza. Vlast ima sve u svojim rukama a opozicija samo to malo prostora u Skupstini. Zasto vlast koristi nasilje u skupstini nad slobodom misljenja opozicije (za mene samo fiktivne ali ipak zvanicno opozicije).

Радикали без беџа су заправо целу фрку дигли због тога што је друг Борко обелоданио да је уговор са Етихадом чиме је уништен ЈАТ штетан за Србију, јер Србија из буџета опслужује компанију Ер Сербија отприлике колико и ЈАТ, а цео профит иде Арапима који не улажу ништа ( авионе имају своје старије које повлаче из њихове компаније Берлин Ер да би Берлин Ер увек имао гланц нове авионе).
Па да то "замагле". Да се Власи не досете.
То је та Шешељева школа "парламентаризма".
А конкретно Живковић није добио трећу опомену јер је рекао "стока" кад је већ завршио излагање а микрофон му је остао укључен пошто је већ сео (sic!) већ зато што је САСВИМ УЉУДНО тражио реплику Вучићу и председавајући у првом моменту му даје право на реплику, а онда каже како Живковић нема право на реплику. Живковић се због тога и САСВИМ УЉУДНО обраћао са посланичког места и онда добио прву, другу, па трећу опомену у 3 секунде.
Уосталом, биће снимак на YU-тјубу па се ово што кажем (тај део пренос скупштинског заседања сам гледао) може лако проверити.

Poslednja izmena:
Радикали без беџа су заправо целу фрку дигли због тога што је друг Борко обелоданио да је уговор са Арапима чиме је уништен ЈАТ штетан за Србију, јер Србија из буџета опслужује компанију Ер Сербија отприлике колико и ЈАТ, а профит иде Арапима.
Па да то "замагле".
А конкретно Живковић није добио трећу опомену јер је рекао "стока" кад је већ завршио излагање а микрофон му је остао укључен пошто је већ сео (sic!) већ зато што је САСВИМ УЉУДНО тражио реплику Вучићу и председавајући у првом моменту му даје право на реплику, а онда каже како Живковић нема право на реплику. Живковић се САСВИМ УЉУДНО обраћао са посланичлпг места и онда добио прву, другу, па трећу опомену у 3 секунде.

...и о'ма затим : " Милицијо поступи по наређењу !!!

Koji jad i cemer!!! Njih jedva 10-ak aktivnih iz opozicije je proizvedeno u otvorenu opasnost po rezm i nemaju takoreci mogucnost ni dve recenice da sastave od oduzimanja reci i gasenja mikrofona, a uz to im non-stop seru po glavi. Zivkovic je jedini ( na nasu zalost, a to znaci da smo mnogo nisko pali, ako smo ikada i bili visoko) politicar koji stvari naziva svojim imenima.

A kontrolor mikrofona prica je za sebe, steta sto onaj ludi Kovacevic ne pise vise nista.

Završio je fakultet za menadžment u Novom Sadu, magistrirao na univerzitetu „Union“ u Beogradu, i stekao zvanje magistra industrijskog menadžmenta. Trenutno zaposlen u „Srbijagasu“ kao savetnik generalnog direktora.

Dolaskom radikala na vlast u Vrbasu 2004. godine u javnost je izašla priča o Bečićevoj falsifikovanoj diplomi Ekonomskog fakulteta u Subotici, zbog čega je podneta krivična prijava opštinskom javnom tužiocu. Tokom perioda radikalske vlasti Bečić je stekao legalnu diplomu ekonomiste na novosadskom FABUS-u. Politički protivnici su mu najčešće zamerali i sumnjiv uspon od konduktera u JP za prevoz putnika do prvog čoveka vrbaske opštine.

Stancuju ih valjda u nekoj presi u kojoj je i dr.slina stancovan.

Радикали без беџа су заправо целу фрку дигли због тога што је друг Борко обелоданио да је уговор са Етихадом чиме је уништен ЈАТ штетан за Србију, јер Србија из буџета опслужује компанију Ер Сербија отприлике колико и ЈАТ, а цео профит иде Арапима који не улажу ништа ( авионе имају своје старије које повлаче из њихове компаније Берлин Ер да би Берлин Ер увек имао гланц нове авионе).
Па да то "замагле". Да се Власи не досете.
А конкретно Живковић није добио трећу опомену јер је рекао "стока" кад је већ завршио излагање а микрофон му је остао укључен пошто је већ сео (sic!) већ зато што је САСВИМ УЉУДНО тражио реплику Вучићу и председавајући у првом моменту му даје право на реплику, а онда каже како Живковић нема право на реплику. Живковић се због тога и САСВИМ УЉУДНО обраћао са посланичког места и онда добио прву, другу, па трећу опомену у 3 секунде.
Уосталом, биће снимак на YU-тјубу па се ово што кажем (тај део пренос скупштинског заседања сам гледао) може лако проверити.

:ok: Potvrdjujem da je ovako bilo.

Daleko sam od zutih ali moj utisak je da ovo sto im rade naprednjaci prevazilazi cak i ono sto je Comicka radila radikalima. Obesmisljena je svaka kriticka misao u odnosu na vlast.
Opozicija ima pravo da koristi sve dozvoljive nacine da prezentuje svoj stav a sprecavanje toga je signal da vlast nije cista.
Vec sam na pocetku teme napisao svoj prvi utisak na Vucicev nastup ali da ponovim. Ili su rezultati isyrazivanja da ima 51% podrske lazni ili je on izgubio svaki dodir sa realnoscu. Da ja imam 51% a opozicija koja me napada svega 6 %, pustio bih da pricaju koliko god hoce u okvirima vremana po Poslovniku. Umesto toga, ne dozvoljava im se ni da saopste jednu recenicu a u isto vreme dozvoljava Babicu da ima repliku na sve i svasta.
Za mene, kao nekoga ko smatra da su DS i SNS isti kada su na vlasti, ovo u Skupstini je veliki minus za SNS.

Ovo sto pises je najobicnija zamena teza. Vlast ima sve u svojim rukama a opozicija samo to malo prostora u Skupstini. Zasto vlast koristi nasilje u skupstini nad slobodom misljenja opozicije (za mene samo fiktivne ali ipak zvanicno opozicije).

Bivša vlast, a sadašnja opozicija, nema većinu u skupštini i to je jedino tačno.
A to da se vrši "nasilje" nad slobodnom mišljenja opozicije - to je tipično izvrtanje realnosti :
"Извртање реалности - преобликовање, прилагођавање информација из спољашњег света и њихово усклађивање са унутрашњим тежњама. Особа на погрешан начин објашњава себи понашање других људи, као намерно зло или као угрожавајуће, док се догађаји из спољашњег света повезују на неки необичан начин и увек изгледају усмерени у неком одређеном правцу."

Bivša vlast, a sadašnja opozicija, nema većinu u skupštini i to je jedino tačno.
A to da se vrši "nasilje" nad slobodnom mišljenja opozicije - to je tipično izvrtanje realnosti :
"Извртање реалности - преобликовање, прилагођавање информација из спољашњег света и њихово усклађивање са унутрашњим тежњама. Особа на погрешан начин објашњава себи понашање других људи, као намерно зло или као угрожавајуће, док се догађаји из спољашњег света повезују на неки необичан начин и увек изгледају усмерени у неком одређеном правцу."

Znaci, dali su ti ovaj citat da kopiras kada ne znas sta da odgovoris?
Sta si hteo da kazes citatom? Kakvo "izvrtanje realnosti"? Ko moze da izvrne realnost pored 200 poslanika i svih poluga vlasti koje ima Vucic?
Pre ce biti da je realnost drugacija od onoga sto Vucic medijski namece pa se drugacije misljenje ne sme cuti. Evo PINK je do malo pre prenosio cirkus iz Bora gda se dugogodisnji direktor, preletac u vladajuce stranke ko god da su, ponizno uvlaci Vucicu pricom o pozivima u sest ujtro i u ponoc da se poguraju radovi. Mislim da ovo vise ne prolazi ni kod vernih glasaca SNS.

:lol:
....
Daj pet karata!!!! Ko se još ne seća lika srpskog seljaka Alekse Simića (Miće Tomića) iz „Ko to tamo peva“ koji iz inata, da bi pokazao kako ima i može, umesto jedne traži pet karata. Na to je asocirala reakcija premijera Vučića kada je, na kritike opozicije što dva meseca posle prvog Vlada predlaže i drugi rebalans budžeta, odgovorio da se nada da će Srbija dogodine imati četiri-pet rebalansa.

Naravno, verovatno se radi o figurativnom preterivanju, ali se iz reči premijera Vučića može naslutiti da on ipak nije do kraja shvatio značaj i smisao Zakona o budžetu. Naime, ako se taj zakon, kao i svaki drugi, svaki čas menja, onda to zbilja dovodi u sumnju kompetentnost onih koji ga prave. To, takođe, sa jedne strane, izaziva nestabilnost pravnog poretka, posebno privrednog ambijenta, a sa druge kod građana stvara nepoverenje, tj. nevericu da država zna šta hoće. Što onda dodatno pojačava nestabilnost sistema. Da ne govorimo o tome da bi i Vlada i Skupština trebalo da se bave još koječim osim češljanjem knjige državnih prihoda i rashoda.
Možda premijeru Vučiću, kao i mnogima drugima uostalom, Srbija zaista liči na taj stari razdrndani autobus, ali ne želi valjda time i da nam poruči da se za njenim upravljačem nalazi neki „simpatičan mladić“, kako je Berčeka, u filmu, nazvao Boro Stjepanović
.....

Znaci, dali su ti ovaj citat da kopiras kada ne znas sta da odgovoris?
Sta si hteo da kazes citatom? Kakvo "izvrtanje realnosti"? Ko moze da izvrne realnost pored 200 poslanika i svih poluga vlasti koje ima Vucic?
Pre ce biti da je realnost drugacija od onoga sto Vucic medijski namece pa se drugacije misljenje ne sme cuti. Evo PINK je do malo pre prenosio cirkus iz Bora gda se dugogodisnji direktor, preletac u vladajuce stranke ko god da su, ponizno uvlaci Vucicu pricom o pozivima u sest ujtro i u ponoc da se poguraju radovi. Mislim da ovo vise ne prolazi ni kod vernih glasaca SNS.

Divljaš bez veze, padaš u vatru na samu pomisao da je neko član SNS...
Pozdrav druže, znam šta sam napisao i stojim iza toga. Ovo iznad u tvom postu nema nikakve veze sa poentom mog posta.

Уљудно је називати неког стоком у парламенту и претити ко навијачи са трибина?
БРАВО, ЕВО РЕПКА ЗА ОБОЈИЦУ!!!!!

Pobogu, covece, samo je prenesen sled dogadjaja.
kako ste se izvestili da menjate sustinu patetickim trivijalnostima.
Sta ste se uhvatili za Zivkovica? Tomka je izgovarao mnogo tezw reci i pretne sa psovkama dok je bio opozicija. Hoces snimak?
Sustina nisu te bizarnosti jer to samo govori o onome ko to izrice vec je sustina da vlast SNS ne dozvoljava ni rec kritike, makar i neargumentovane.
Sta mislis da je neko doneo robijasko odelo sa natpisom Vucic #1? Mozda se setis da je neko to vec uradio ali sa dugim imenom?

Šta bilo, žuti botovi još nisu skapirali ovaj jeftini spin da se vlasi ne dosete i ne obrate pažnju na sramotan rebalans rebalansovog pljačkaškog rebalansa juče usvojen u tom istom skupštinskom cirkusu ?

Ili su dobili naređenja sranačkih kancelarija im za glupe odgovore da potenciraju ovu jeftinu burlesku sinoć upriličenu u tom brlogu koji preskupo plaćamo ? :think:

- - - - - - - - - -

Pobogu, covece, samo je prenesen sled dogadjaja.
kako ste se izvestili da menjate sustinu patetickim trivijalnostima.
Sta ste se uhvatili za Zivkovica? Tomka je izgovarao mnogo tezw reci i pretne sa psovkama dok je bio opozicija. Hoces snimak?
Sustina nisu te bizarnosti jer to samo govori o onome ko to izrice vec je sustina da vlast SNS ne dozvoljava ni rec kritike, makar i neargumentovane.
Sta mislis da je neko doneo robijasko odelo sa natpisom Vucic #1? Mozda se setis da je neko to vec uradio ali sa dugim imenom?

Овај форум јако лоше утиче на тебе, губиш се, ево обраћаш ми се у множини, делиш мишљење са Комшијом иако је сваком јасно да нам он ништа сем зла не жели. А СНС се не разликује од ДСа, а све је то иста екипа са ДССом, а ту сте сад и ви, нови салонски десничари , ентелектуалци највишег нивоа, видим.

Овај форум јако лоше утиче на тебе, губиш се, ево обраћаш ми се у множини, делиш мишљење са Комшијом иако је сваком јасно да нам он ништа сем зла не жели. А СНС се не разликује од ДСа, а све је то иста екипа са ДССом, а ту сте сад и ви, нови салонски десничари , ентелектуалци највишег нивоа, видим.

Ne pada sneg da pokrije breg, no da svaka zver otkrije svoj trag !

Ni ti sranački trolovi ne mogu večno da ostanu pod maskama .

Poznato je da se ja sa @Komsijom ne slazem u mnogo cemu ali to n ije razlog da ne potvrdim ako je preneo nesto sto sam gledao svojim ocima.
Po tvom sistemu rezonovanja ja ne treba da disem jer to radi i @Komsija?
Ove diskvalifikacije koje si napisao su dokaz da ti osim mantri, nista drugo ne umes da napises. DS nije vec 3 godine a DSS vec 7 godina na vlasti. Oni vise ne uticu bitno na moj zivot. To sada cini SNS-SPS vlast i zato su oni prtedmet mog interesovanja i kritike. Ali, istina je samo jedna i ne libim se da je iznesem ko god da je u pitanju. Ovaj put je @Komsija ispravno opisao sled dogadjaja i ja sam to potvrdio. Ne zato sto se slazem ideoloski sa njim, vec zato sto je to prosto bilo tako i sto je mogao (a sada mozes i ti) da vidi svako. Osima ako su nekome isprali mozak toliko da ne vidi ni ono sto vidi.

Molite Boga da neko nije snimao prenos sednice…

Poznato je da se ja sa @Komsijom ne slazem u mnogo cemu ali to n ije razlog da ne potvrdim ako je preneo nesto sto sam gledao svojim ocima.
Po tvom sistemu rezonovanja ja ne treba da disem jer to radi i @Komsija?
Ove diskvalifikacije koje si napisao su dokaz da ti osim mantri, nista drugo ne umes da napises. DS nije vec 3 godine a DSS vec 7 godina na vlasti. Oni vise ne uticu bitno na moj zivot. To sada cini SNS-SPS vlast i zato su oni prtedmet mog interesovanja i kritike. Ali, istina je samo jedna i ne libim se da je iznesem ko god da je u pitanju. Ovaj put je @Komsija ispravno opisao sled dogadjaja i ja sam to potvrdio. Ne zato sto se slazem ideoloski sa njim, vec zato sto je to prosto bilo tako i sto je mogao (a sada mozes i ti) da vidi svako. Osima ako su nekome isprali mozak toliko da ne vidi ni ono sto vidi.

Па и ја сам видео на тубу понашање ДС елите и изгледало је као да су на стадиону, а не у скупштини, и онда је Кизо Бунда реко председавајућем да је Стока. Само вас двојица то нисте видели? Да, мантрам да сте сви исти, да се кријете иза идеологија, демократије, патриотизма и сл. а да сте сви заједно најгоре од нашега рода, лопине без мозга које даље од свог дупета не виде. Па ти види колко размишљаш својом главом, а колко партијском.

Back