ХАОС У СКУПШТИНИ: Атмосфера на ивици туче.......

Zar je premijer rekao nešto što nije istina?
12 godina su bili na vlasti i krali i trpali su u svoje džepove šta stignu i vodili su populističku politiku da bi nas sve doveli na ivicu prosjAčkoga štapa. Imali su više prilika za izvođenje reformi nego bilo ko drugi i to dok ih je narod mogao da istrpi i bez nekoga većega odricanja ali ne , fotelje su im bile milije od dobrobiti države -zato je ova država danas tu gde jeste i Vučić je apsolutno u pravu , po meni čak je i blag u oceni njihovoga kukavičluka. na Živkovića samodavno prestao da trošim reči -ON JE LOPOV!!! kako drugačije okarakterisati čoveka koji sam sebi dodeli 5 miliona dolara subvencije za tada nepostojeći Vinograd? A Šutanovac on je čovek kome je potrebno lečenje od vlasti - jednom je bio glavni sada misli da i dalje ima vlast.

Zaboravio si i one silne milijarde koje su dobili za svrgavanje i hapsenje Milosevica, znas, one obecane pare za razvoj demokratske Srbije na putu za raj,..............mamu im hebem lopovsku.

Jesu pripreme za novi "5. oktobar" vec pri kraju?
Nadam se da ce vas Vucic sve pohapsiti, i da nece napraviti istu gresku kao Milosevic..............trebao vas je sve pogaziti tenkovima, bagro jedna.

А јел` и овога са вашом заставом на багеру требо` Милошевић да погази тенком :hahaha: :rotf:

2C6E7038-96F8-424B-8423-77D8ABA2F79C_mw1024_s_n.jpg

Ima jedan problem u toj konstrukciji :mrgreen: Popularnost SRS koja ih je sve zatekla nespremne. Svi barataju istim istrazivanjima javnog mnenja. Nemaju odgovor na to ... ili ga dobro skrivaju :)
ne bih ja polagao preterane nade u SRS,ukoliko i predju cenzus nece biti nikakav politicki faktor,eventualno najveca opoziciona stranka sa jednocifrenim procentom osvojenih glasova biraca.
U prilog tome koliko spin majstori sotje iz SNS-a,obrati paznju da niko ne podrzava strajk advokata ili prosvetara.Sve je razjedinjeno i nema nikakve konsolidiacije koja bi uzrokovala kriticnu masu, koja bi naterala aktuelnu poziciju da se "zamisli".
Seselj je bio i ostao samo neko ko puno prica.Ako zelis proemene,onda koristis tesku ekonomsku situaciju da pozoves masu na ulice, a ne cekas sledece parlamentarne izbore kroz dve godine

Poslednja izmena:
12 godina su bili na vlasti i krali i trpali su u svoje džepove šta stignu i vodili su populističku politiku da bi nas sve doveli na ivicu prosjAčkoga štapa. Imali su više prilika za izvođenje reformi nego bilo ko drugi i to dok ih je narod mogao da istrpi i bez nekoga većega odricanja ali ne , fotelje su im bile milije od dobrobiti države -zato je ova država danas tu gde jeste i Vučić je apsolutno u pravu , po meni čak je i blag u oceni njihovoga kukavičluka. na Živkovića samodavno prestao da trošim reči -ON JE LOPOV!!! kako drugačije okarakterisati čoveka koji sam sebi dodeli 5 miliona dolara subvencije za tada nepostojeći Vinograd? A Šutanovac on je čovek kome je potrebno lečenje od vlasti - jednom je bio glavni sada misli da i dalje ima vlast.

Дао је и више него трагичне изјаве - пошто га НИКО у овој земљи НЕ ХВАЛИ и пошто му нико осим његових чланова не даје подршку ПОЗИВА СЕ НА: ПОХВАЛЕ АМБАСАДОРА тј.СТРАНИХ ОКУПАТОРА.... туга једна...... а онај глупи дебели Ђука У ПАНИЧНОМ СТРАХУ ОД НАРОДА донео је фотографије протеста просветних радника и убацио их у дискусију - СНС-овци су људи ИСПОД СВАКОГ НИВОА......

Protest i potpuna obustava rada prosvetnih radnika u Srbiji

Matijević:

Prvi zahtev je da se prosveta izuzme iz ovog zakona o smanjivanju zarada od 10 odsto, jer znate da smo debelo ispod proseka primanja u državi.

Drugi zahtev je donošenje zakona o platnim razredima i

treći je potpisivanje posebnog kolektivnog ugovora i izmena Zakona o osnovama sistema obrazovanja.

Ni jedan od ova tri zahteva nije dogovoren i zaista nemamo način sem da radikalizujemo protest.

Poslednja izmena:
Naprotiv, poznato je Zivkovicevo bas ulicarsko izrazavanije ponekad i to tamo gde ne treba, sto je i ovog puta bilo.

A da su kukavice na izvestan nacin, jesu (demokrate uopste) zato sto su se za sve ovo i oni takodje zalagali, pa i vise, ali zbog populizma nista nisu preduzeli osim zaduzivanja i to besomucnog da sada svi snosimo posledice toga ( i ne samo toga, ali je to ipak ono glavno).
Ja verujem da ti zaista ovako mislis ali kako hrabroscu mozes nazvati udar po sirotinji? Ako si pratila sednicu, mogla si cuti pravi kukavicluk koji je Vucic priznao. On NE SME da ukida stotine nepotrebnih agencija i da im krese plate od 300.000 (njegove reci) jer "sta bi rekli ovi iz EU". Ja sam to znao i o tome pisao ali je Vucic juce u trenutku gubljenja kontrole ili izliva iskrenosti, to priznao.

Nije on rekao nista sto nije istina osim sto to govri samo kada nema odgovor na argumente. Hej, on je vlast TRI godine i to je do sada sve morao resiti a ne samo pricati o lopovima, koje je u najvecem broju primio u svoje redove ili su sa njim na vlasti.

Samo su upropastili privredu i prezadužili zemlju , pa sad ko god da dođe na vlast mora da ili seče penzije ili da krene da prodaje decu u belo roblje, pošto nam nijedan drugi resurs nije ostao :roll: A da, mogli bi i ove sredovečne da prodajemo u delovima , od nekog srce, od nekog pluća , od nekog bubrezi ... :roll:

Ko je to sad dosao na vlast? Zar nije taj pre nego sto je dosao na vlast, jos 2011. izjavio da "ako za SEST meseci ne bude MNOGO bolje, kupim prnje". Sustina je da ovo sto radi nisu reforme vec najobicnija pljacka i unistavanje sloja drustva koji treba da bude osnova svake drzave (zdravstvo, prosveta, vojska, policija) a partijski paraziti po izmisljenim agencijama, savetima, notarima, UO,....uzimaju kantom iz budzeta.

ne bih ja polagao preterane nade u SRS,ukoliko i predju cenzus nece biti nikakav politicki faktor,eventualno najveca opoziciona stranka sa jednocifrenim procentom osvojenih glasova biraca.
U prilog tome koliko spin majstori sotje iz SNS-a,obrati paznju da niko ne podrzava strajk advokata ili prosvetara.Sve je razjedinjeno i nema nikakve konsolidiacije koja bi uzrokovala kriticnu masu, koja bi naterala aktuelnu poziciju da se "zamisli".
Seselj je bio i ostao samo neko ko puno prica.Ako zelis proemene,onda koristis tesku ekonomsku situaciju da pozoves masu na ulice, a ne cekas sledece parlamentarne izbore kroz dve godine

Ajde ti si bar razuman, nije tesko izvesti kriticnu masu na ulice, pitanje je, sta onda?
Unistene su sve stranke, jedini koji moze da nam zasedne na grbacu je opet Tadic i mafijaska ekipa.............a oni upravo na tome rade i vrebaju neku "narodnu" revoluciju. Seselj zna jako dobro sta govori i sta radi, potrebno je izvesno vreme dok nacionalne partije ojacaju ili se pregrupisu ili sta vec,................pre toga- nista.
I svako ko u ovom momentu poziva na ulicu, taj sigurno ili nema dobre namere ili je jako kratkovid.

Ne znam sta je to bilo u skupstini,ali znam da je
onaj Zivkovic notorna budaletina i primitivac
Живковић је примитиван колико и 99 % србијанске буржоазије.
Али су га из скупштинске сале избацили потпуно безвезе.
Наводно вређао Премијера после прве и друге опомене а он је само тражио право на реплику Вучићу.

Poslednja izmena:
А јел` и овога са вашом заставом на багеру требо` Милошевић да погази тенком :hahaha: :rotf:

2C6E7038-96F8-424B-8423-77D8ABA2F79C_mw1024_s_n.jpg

Zastava je mozda nasa, al ta boodala sto drzi tu zastavu sigurno nije, ...............i svako ko se tog dana tu nasao da rusi Slobu jeste veeeeeelika boodala.A jos veca je ona koja ni posle toga nije nista naucila, pa se sad opet da upecati na otprasko-fasisticke pozive na rusenje vlasti na ulici.
Kako se toga niste setili zadnjih 12 godina i rusili Tadica?

• Podržavam
Reactions: 27E

Zastava je mozda nasa, al ta boodala sto drzi tu zastavu sigurno nije, ...............i svako ko se tog dana tu nasao da rusi Slobu jeste veeeeeelika boodala.A jos veca je ona koja ni posle toga nije nista naucila, pa se sad opet da upecati na otprasko-fasisticke pozive na rusenje vlasti na ulici.
Kako se toga niste setili zadnjih 12 godina i rusili Tadica?
Било је много четника испред Скупштине, није тај био сам.
А предводио их је Веља Илић, сада министар у Вучићевој влади коју подржаваш.

A kako ti to znas, osim ako i sam nisi bot, pa te interesovalo?

Uostalom zna se da Blic i B92 "druguju" sa DS-om, pa im je bilo krivo i ako su to uradili, uradili su iz solidarnosti prema njima.
samo da te ispravim administratori na Blic-u i iB92 su direktno pripadnici i članovi DS-a , ima mnogo više komentara koji nisu pušteni nego oni9h koji su pušteni .

Ja verujem da ti zaista ovako mislis ali kako hrabroscu mozes nazvati udar po sirotinji? Ako si pratila sednicu, mogla si cuti pravi kukavicluk koji je Vucic priznao. On NE SME da ukida stotine nepotrebnih agencija i da im krese plate od 300.000 (njegove reci) jer "sta bi rekli ovi iz EU". Ja sam to znao i o tome pisao ali je Vucic juce u trenutku gubljenja kontrole ili izliva iskrenosti, to priznao.

Nije on rekao nista sto nije istina osim sto to govri samo kada nema odgovor na argumente. Hej, on je vlast TRI godine i to je do sada sve morao resiti a ne samo pricati o lopovima, koje je u najvecem broju primio u svoje redove ili su sa njim na vlasti.

Ko je to sad dosao na vlast? Zar nije taj pre nego sto je dosao na vlast, jos 2011. izjavio da "ako za SEST meseci ne bude MNOGO bolje, kupim prnje". Sustina je da ovo sto radi nisu reforme vec najobicnija pljacka i unistavanje sloja drustva koji treba da bude osnova svake drzave (zdravstvo, prosveta, vojska, policija) a partijski paraziti po izmisljenim agencijama, savetima, notarima, UO,....uzimaju kantom iz budzeta.

pitam se da li ti znaš uopšte o čemu se radilo juče na skupštini?
tražio se rebelans budžeta za 2014- u godinu zato što je država imala manje izdatke nego što su predvideli budžetom tj imala je manji deficit , predviđeni deficit je bio oko 225 milijardi dinara a sada je trenutno taj isti deficit oko 135 miliona. Vujović je tražio da se izmire još neki računi i da se uradi rebalans budžeta na nekih 160 milijardi dinara i da se zatvori fiskalna godina da bi sledeću godinu krenuli bez dugova a ove godine bi se uštedelo tj. manje potrošilo oko 65 milijardi dinara od predviđenih 225 . time bi se smanjio i javni dug za te novce.
Nekima iz opozicije je lakše uterati nego objasniti.

samo da te ispravim administratori na Blic-u i iB92 su direktno pripadnici i članovi DS-a , ima mnogo više komentara koji nisu pušteni nego oni9h koji su pušteni .

Nemoj da pričaš? Nije im dovoljno što su pripadnici, već su i članovi?
Hvala ti na ovim neverovatnim informacijama. Nema veze što izmišljaš.

U uredništvi Blic-a je Nikola Selaković.Toliko o tome.
zašto lažeš?
mama te nije učila iskrenosti?

Ringier Axel Springer d.o.o.
Izdavačko društvo "Ringier Axel Springer" d.o.o.
Žorža Klemansoa 19, Beograd
Telefon +381 11 333 4 555
Faks +381 11 333 4 556
redakcija@blic.rs
Generalni direktor
Jelena Drakulić-Petrović

Zamenik generalnog direktora
Tijana Bajović

Direktor izdavaštva grupe Ringier Axel Springer
Jovan Protić

Glavni urednik
Veselin Simonović

Zamenik glavnog urednika
Svetomir Marjanović

Izvršni urednik štampanog izdanja Blic
Predrag Mihailović

Šef deska
Ljiljana Knežević

Redakcija sajta

Odgovorni urednik sajta
Marko Stjepanović

Tehnički urednik
Milan Lugonja

Drustvo/Ljudi/Reportaze - Ivan Jovanović
Ekonomija/Ziza - Gordana Bulatović
Politika/Svet/Tema dana - Zlata Đorđević
Hronika/Regioni - Mensur Šačić
Kultura/Zabava/SLobodno vreme - Sandra Radovanović
Urednik foto i video sektora - Slobodan Pikula

http://www.blic.rs/strana/Ringier-Axel-Springer-doo

- - - - - - - - - -

Nemoj da pričaš? Nije im dovoljno što su pripadnici, već su i članovi?
Hvala ti na ovim neverovatnim informacijama. Nema veze što izmišljaš.
smeš da se kladimo?
ja smem !!!

tražio se rebelans budžeta za 2014- u godinu zato što je država imala manje izdatke nego što su predvideli budžetom tj imala je manji deficit , predviđeni deficit je bio oko 225 milijardi dinara a sada je trenutno taj isti deficit oko 135 miliona. Vujović je tražio da se izmire još neki računi i da se uradi rebalans budžeta na nekih 160 milijardi dinara i da se zatvori fiskalna godina da bi sledeću godinu krenuli bez dugova a ove godine bi se uštedelo tj. manje potrošilo oko 65 milijardi dinara od predviđenih 225 . time bi se smanjio i javni dug za te novce.

У скупштини није рађен ребаланс буџета, већ ребаланс ребаланса. Пре месец дана су радили ребаланс и опет су погрешно израчунали. То показује колике тупаџије имамо на власти.

Нормалне земље не раде ребаланс а овај већ пети пут ради ребаланс.

Kakve to veze ima sa mojim postom?
Procitaj jos hednom sta sam ja napisao. Ako nisi shvatio, onda gledaj Djuku. Upravo je potvrdio to sto sam ja napisao. Da, Vucic NE SME da ukida agencije, smanjuje plate od 300.000 jer "to ne dozvoljavaju oni iz EU".
Dakle, hrabrost je smanjiti plate onima koji su nosioci svake drzave (nastavnici, lekari, vojnici, policajci,..) i smanjiti penzije nemocnim stracima. Ti to opravdavas i smatras junastvom?

Kakve to veze ima sa mojim postom?
Procitaj jos hednom sta sam ja napisao. Ako nisi shvatio, onda gledaj Djuku. Upravo je potvrdio to sto sam ja napisao. Da, Vucic NE SME da ukida agencije, smanjuje plate od 300.000 jer "to ne dozvoljavaju oni iz EU".
Dakle, hrabrost je smanjiti plate onima koji su nosioci svake drzave (nastavnici, lekari, vojnici, policajci,..) i smanjiti penzije nemocnim stracima. Ti to opravdavas i smatras junastvom?

A najavljivao je ukidanje agencija i trt. Hapsio je Dulica, trt. Miskovica, opet trt. Obican sarlatan.

У скупштини није рађен ребаланс буџета, већ ребаланс ребаланса. Пре месец дана су радили ребаланс и опет су погрешно израчунали. То показује колике тупаџије имамо на власти.

Нормалне земље не раде ребаланс а овај већ пети пут ради ребаланс.
I OPET SE TO ZOVE REBALANS BUDŽETA MA KOLIKO PUTA GA RADIO NIJE ŠIJA NEGO VRAT ALI NEKIMA JE TO DŽABE OBJAŠNJAVATI

I OPET SE TO ZOVE REBALANS BUDŽETA MA KOLIKO PUTA GA RADIO NIJE ŠIJA NEGO VRAT ALI NEKIMA JE TO DŽABE OBJAŠNJAVATI

То што се зове ребаланс буџета не мења чињеницу да је то ребаланс ребаланса. А тај ребаланс, чији се ребаланс прави, је био пре само месец дана.

У ствари, Господар спин мајстор је намерно направио наопак претходни ребаланс да би сада могао да прича како има веће приходе. А ти приходи су већи од прогнозираог ребаланса а мањи од прогнозираног буџета. Дакле, направио је већу рупу у буџету а направио је спин да би деловало као да рупа није већа већ да су повећани приходи. Како год да уклапа опет је Србија у огромном минусу. Пад БДП, пад зарада, пад пензија, катастрофа на помолу.

Ajde ti si bar razuman, nije tesko izvesti kriticnu masu na ulice, pitanje je, sta onda?
Unistene su sve stranke, jedini koji moze da nam zasedne na grbacu je opet Tadic i mafijaska ekipa.............a oni upravo na tome rade i vrebaju neku "narodnu" revoluciju. Seselj zna jako dobro sta govori i sta radi, potrebno je izvesno vreme dok nacionalne partije ojacaju ili se pregrupisu ili sta vec,................pre toga- nista.
I svako ko u ovom momentu poziva na ulicu, taj sigurno ili nema dobre namere ili je jako kratkovid.

pa upravo to i kazem,Vucic ce vladati jos duze vreme i Seselj sa SRS je toga svestan, zato i ne talasa na ulici.Samim tim polagati nade u vaskrsenje radikala je pomalo naivno.
Osim toga, u Srbiji nema partija koje imaju kvalitetne ljude da mogu da drze i republicku i lokalnu vlast.Sve se zasniva na verinm partijskim vojnicima a strucne kadrove stranacki neopredeljene koji su vecina u Srbiji ,niko ne zeli da angazuje

Poslednja izmena:

Back