Droid
Legenda
- Poruka
- 51.844
Tako mi je zao. London je krasan grad. Krasni ljudi. Zelim im oporavak.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
mozda je lakse potopiti ostrvoNeka su, ta zaraza treba da se ogradi bodljikavom žicom
da se više ne širi po nevinom svetu.
Ako treba godinama neka bude ograđeno, izolovano, godinama.
krasni su kao taj na tvojoj slici,Tako mi je zao. London je krasan grad. Krasni ljudi. Zelim im oporavak.
to biti otkaci macki u rep..vec hiljadu godina govore propasce srbija i jbg nikako da se desiVi arnauti nikad niste prestali da ljubite guzice.Vi guzoljubci ćete biti propast Srbije.
jbg ako kaze Johnson laze i informer..mali nevidljivi virus shjeba engleze mora covek bodljikavu zicu da im namakne a ako bude gusto ko zna sta ce desiti sa zarazenim sranovnistvom..ovaj novi soj kovida krv ti zgrusa za 24 sataЈао што волим кад прочитам ове уводне постове у којима је Америка пропала.
Па то онда НИЈЕ вирус.jbg ako kaze Johnson laze i informer..mali nevidljivi virus shjeba engleze mora covek bodljikavu zicu da im namakne a ako bude gusto ko zna sta ce desiti sa zarazenim sranovnistvom..ovaj novi soj kovida krv ti zgrusa za 24 sata
pa i u kovidu se ne umre od upale pluca nego ti se zacementira krv unutra ko malterom i kisik samo.moze da oblece ook tebe..Па то онда НИЈЕ вирус.
Или бар НЕ КОВИД него ко зна шта...
Jos ga samo treba zapalitiTako mi je zao. London je krasan grad. Krasni ljudi. Zelim im oporavak.
Blažen je onaj koji ne vidi propast oko sebe.to biti otkaci macki u rep..vec hiljadu godina govore propasce srbija i jbg nikako da se desi
dobro de, minken je krasniji...krasni su kao taj na tvojoj slici,
lepotani pravi
allahu akbar...Blažen je onaj koji ne vidi propast oko sebe.
Samo im oduzmi privilegije i videćeš od čega su napravljeni.allahu akbar...
ljudsji moral je kao sneg u sred meseca jula...veoma se brzo topiSamo im oduzmi privilegije i videćeš od čega su napravljeni.
Naročito kad naviknu na ničim zasluženo.ljudsji moral je kao sneg u sred meseca jula...veoma se brzo topi