Не, то је само промена процедуре.
Naglasak je, mada nisam to posebno obelezio jer sam mislio da i drugima bode oci,
DA JE BIO JEDINI kandidat.
JEDINI.
Ne znam zasto me to podseca na druga Titu.
Bice da su se ovi tvoji NWO-banksteri opekli par puta pa vise nista ne ostavljaju slucaju, nema cak ni simbolicna dva kandidata, samo jedan - NJIHOV.
Tipicno komunisticki - skinucu sa vlasti Kralja koji je dozivotni vladar koji se ne bira, i stavicu na vlast Marsala da bude dozivotni vladar koga niko nije birao. Voleo bih da mi objasnis razliku, ja je nesto ne vidim.
Ah, da, i buduci da je Kralj tiranin i pljackas, ja, Marsal, inace komunista u srcu i dusi, uselicu se u njegov Dvor, pusicu tompuse - iskljucivo kubanske, imacu jahte, letovalista ovde-onde, vile, poseban voz, blindirana kola... Cekaj, cekaj, pa Kralj nije ni imao svoj voz, blindirana kola, imao je par imanja koja je sam kupio.
- - - - - - - - - -
Da li iko ovde zna tačno šta se tamo dešava i ko je tu ko? Ako opozicija mislim da problemi koje Jermenija ima sa Turskom i Azerbeđanom imaju koren u njihovom "Slobi" , tj da je Jermenija napadnuta zbog "Slobe" ne "Sloba" zbog Jerminije i da im je strategija da će sve sve dobro svršiti ako otkače Ruse, onda ja samo mogu da izjavim, tj citiram Kinisđera, opozicija vuče veoma hrabre poteze.
Koliko sam ja shvatio opozicija, olicena u ovom Nikoli, je za EU. To bi bilo otprilike to. U prevodu, moje tumacenje, je da se odvoje od uticaja Rusije. Nije mi bas jasno kako to misle, s obzirom na okruzenje, ali videcemo.
Takodje mi nije jasno o kojoj crnoj EU oni mastaju, a nalaze se na Kavkazu. Mislim, iza cele Turske, a EU ni Tursku nece da pusti, a kamoli Jermeniju. Pa oni su istocno od Iraka!!!
Ako u EU moze Jermenija, onda moze 'ladno i Iran.