Hannah Montana

• Začetnik teme Začetnik teme Tzar
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
ljudi gledala sam na netu 7 epizoda zadnje sezone hannah montana forever...sezona je extra!....cula sam sve pesme sa mileyinog novog albuma can't be tamed...najvise mi se svidjaju permanent december i robot...:)) a svidjaju mi se i nove pesme od hanne montane..:))....been here all along,i'm still good i barefoot cinderella....dobre su pesme....obozavam jeeeeeeee!!GOO MILEY!!

Poslednja izmena:
2_image3.jpg

Novi CD Majli Sajrus "Can't Be Tamed" se može kupiti u prodavnici City Records Music Store u Beogradu za 1750 dinara. Nažalost, nema Deluxe izdanja gde se kao bonus DVD dobija koncert koji je Majli održala u Londonu u okviru svoje Wonder World turneje. Pozdrav!

album kida!:);)

ljudi gledala sam na netu 7 epizoda zadnje sezone hannah montana forever...sezona je extra!....cula sam sve pesme sa mileyinog novog albuma can't be tamed...najvise mi se svidjaju permanent december i robot...:)) a svidjaju mi se i nove pesme od hanne montane..:))....been here all along,i'm still good i barefoot cinderella....dobre su pesme....obozavam jeeeeeeee!!GOO MILEY!!

inace are you ready i ordinary girl su mi malo glupe...:think:

Kada sam bio u Hrvatskoj za vreme leta, video sam Hana Montana DVD druga i treca sezona sa srpskim prevodom. Naravno, odmah sam kupio i ekstra su epizode. Imam prvu sezonu koju sam kupio u Bg-u, a sa Amazona sam narucio Can't be tamed DVD sa koncertom. Vidim da je izasao i DVD The last song u Hrvatskoj. Moracu i to da nabavim...sta da vam kazem...ultimativni Miley Fan! :DDD

Kada sam bio u Hrvatskoj za vreme leta, video sam Hana Montana DVD druga i treca sezona sa srpskim prevodom. Naravno, odmah sam kupio i ekstra su epizode. Imam prvu sezonu koju sam kupio u Bg-u, a sa Amazona sam narucio Can't be tamed DVD sa koncertom. Vidim da je izasao i DVD The last song u Hrvatskoj. Moracu i to da nabavim...sta da vam kazem...ultimativni Miley Fan! :DDD

aaa cekajjjj!!!!!!!!mrzimmm tee :mrgreen::mrgreen::mrgreen: gde ja to da nadjem???plizz pomagaj mi!!!!ja neidem u hrvatsku!!aa cekaj kako kod nas nije bio film the last song???to me bas nervira :dash::sad2::sad2::sad2: plakacu od mukeeee!!!!!!!!!!!!!!!! :mrgreen: :sad2: :sad2: :sad2: :sad2: :sad2: :sad2: PLIZZZ :worth::worth::worth:

Ajd kad imam vremena postavicu i slike....Film The Last Song nije bio kod nas u bioskopima, niti ce biti na DVD-u. U HR je izasao DVD ovog filma, ali nema srpski prevod. Medjutim mozes da skines sa neta, a imas i srpski prevod. A sto se tice Hane, DVD-e mozes da narucis sa jednog sajta...posto mislim da je reklamiranje zabranjeno, pusticu ti pp.

Poslednja izmena:
Danas je bila odlicna epizoda HM forever, kad se Emily odseli od Miley i ode da zivi kod oca. A njenog oca glumi Jon Cryer iz Two and a half men. :D :D

hmmmma koja je to epizoda msm po redu..??
ja sam gledala kad se ona odseli od njih jer se naljutila na miley,ali dok su jos bili u njihovoj staroj kuci :think:...to nije hannah forever...;)

Odgledao sam konacno epizodu sa Sheryl Crow, Jake-om i Oliverom. Odlicna epizoda. :D

Stvarno ne znam zasto se ova serija zavrsava kad je bolja od bilo cega sto se moze gledati na televiziji. :sad2:

Svi su bili odlicni, ali moram da pohvalim Miley kao Mrs. Claus i Emily koja je konacno dobila malo vise prostora i pokazala da je paklena glumica. :ok::D

nisam gledala bas zadnju epizodu ali videla sam na reklami da ce ovaj put na koncertu bas svima pokazati ko je....:( kako mi je zao sto se serija zavrsava ...neopisivo..:'( miley volim najvise na svetu vise od bilo cega...:D ali isto tako mi je drago sto ce ona poceti da gradi svoju karijeru na necemu ozbiljnijem i zrelijem iako je hannah the best..:DD gledala sam the last song film veoma je tuzan...ali isto tako odlican ! moracu da gledam i LOL(laughing out loud) nisam sigurna da se ovo sto sam napisala u zagradi tako pise ali hahahh nema veze..:D ma jedino sto znam je da cu miley voleti cak iako se bude gola slikala za playboy,ali sto da ne Boze moj , zivot je jedan :D GO MILEY ! ! ! luv u..:D

permanent december i robot su super pesmice obozavam ih samo njih slusam vec 2 dana :D Obozavam Hannu Montanu :heart:

Kako ja ne volim kad mi sestra zauzme mjesto i onda je nemogu gledati svoje a ona naravno gleda "Hannah Montana". Mada moram priznati i to je nekako kao droga...pogledao sam par epizoda jer me privuklo a onda sam se morao odvikavati...

Back