Hannah Montana

• Začetnik teme Začetnik teme Tzar
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Evo ono sto je bilo najavljeno pre 9 meseci konacno se desava. Miley glumi u novom Sex i grad filmu. Cak je i danashnji Press doneo mali clanak o tome i o haljini koju ce nositi. Svoje scene bi trebala da snimi tokom oktobra. A uloga - jos nije potvrdjeno, ali i imdb kaze da ce biti kao sto je i najavljeno - mlada Carrie Bradshaw...

http://www.imdb.com/title/tt1261945/

Vidim sad na ovom linku za Sex i grad 2 da su promenili Miley-nu ulogu - ranije je pisalo mlada Keri, a sada herself. Miley je izgleda toliki lik da ne mora da glumi nikog sem Miley... :D

Na proleće bi trebalo da izađu i nova Hana Montana DVD izdanja i to:

Hana Montana Film
HannahMontanaTheMovieOneDiscDVD-499x666.jpg

Hana Montana Kompletna druga sezona
P11300.jpg

serija je strava.....sad je gledam na disney kanalu jer je jetix vise ne prikazuje....steta....gledala sam film hannah montana3 extra je....gledala sam sve sezone serija 1,2,3.....i sve epizode naravno....:)

Evo, da se pohvalim da sam danas, posle visemesecne potrage za DVD-jem Hana Montana - Kompletna prva sezona, konacno dobio ovaj DVD. Presrećan sam i oduševljen, stvarno je ekstra....a sad polako na tenane da odgledam ovu super serijicu....Pozdrav!!!

Hana%20Montana%201.jpg

Хана Монтана

Од 6. децембра, најмлађи гледаоци Јавног сервиса моћи ће да уживају у Дизнијевој серији “Хана Монтана”, једној од најпопуларнијих тинејџерских ТВ остварења.

Недељом, после блока Дизнијевих цртаћа дружићемо се са Мајли Стјуарт (Мајли Сајрус), шеснаестогодишњакињом која, пошто јој се породица преселила из Тенесија у Малибу, покушава да се уклопи, баш као и сви њени вршњаци.

Једина разлика је у томе што је Мајли и чувена поп-звезда - Хана Монтана! Мајли је у Малибуу упознала своје најбоље пријатеље - Лили Траскот (Емили Озмент) и Оливера Окена (Мичел Мусо). Сада јој преостаје једино да се нада да ће јој пријатељи и породица помоћи у томе да њена тајна остане међу онима које највише воли.

С обзиром на то да је Мајли Сајрус велика музичка звезда, у свакој епизоди можете очекивати по неку занимљиву поп-нумеру коју сама изводи. Она је кћерка чувеног кантри певача Билија Реја Сајруса, који се у серији појављује у улози њеног оца.

Занимљив је податак да се Мајли појавила на аудицији за улогу Лили Траскот, али је ипак ангажована за главну улогу. За потребе улоге Мајли носи плаву перику. Да би спречили њено померање, перика је специјалним лепком залепљена за њено теме и чело.

Наслов серије до последњег тренутка био је Ана Кабана и промењен је тек пред сам почетак снимања пилот епизоде. О томе колико је Хана Монтана популарна, најбоље говори податак да су челници компаније Дизни одмах по завршетку емитовања прве сезоне серије решили да организују концертну турнеју, покрену линију одеће за девојчице и почну продукцију филма који је премијерно приказан ове године.

По завршетку емитовања прве сезоне ове серије, можете очекивати још много пријатних изненађења.

О главној јунакињи:

Мајли Сајрус рођена је 23. новембра 1992. године у Тенесију. Право име јој је Дестени Хоуп Сајрус и има два старија полубрата, старију сестру по мајци и два млађа брата. Занимљиво је да Мајли никада није имала формално музичко образовање, а до сада је написала велики број песама, од којих је неке и извела у серији.

Један од омиљених албума јој је Brеakaway певачице Кели Кларксон. Како је изјавила, највише воли кинеску храну, а међу омиљеним хобијима су јој шопинг и гледање филмова. Средњошколски мјузикл, на пример, често гледа са својим сестрама, а једна од омиљених ТВ серија јој је Секс и град. Омиљене глумице су јој Анџелина Џоли и Џенифер Анистон, а нарочито се диви Мерил Стрип.

Иако се нашла на 17. месту Форбсове листе младих супер-звезда које највише зарађују, Мајли се труди да води нормалан живот. Међу њеним пријатељима је и играчица Менди Жиро, која наступа са својом плесачком трупом. Њих две имају канал MileyMandy на сајту Youtube и редовно га ажурирају новим видео-снимцима. Поред Менди, Мајли је, баш као и у серији, најбоља пријатељица са својом колегиницом Емили Озмент.

Izvor: RTS

ovo sto pise gore bas i nije sve istina....majli se prijavila za ulogu hane monte...tj glavne uloge....prvo su je odbili ali posle samo godinu dana opet se vratila na kasting i dobila ulogu!devojcica koju glumi u seriji je trebala da se zove zoe....a to za anu kabanu nigde nisam cula......majli nema dva mladja brata!ima rodjenu sestru koja se zove noah i sestru brandi po majci i dva brata (ne rodjena)trejsa(stariji je od nje) i ovaj drugi(12) neznam kako se zove!:)

Ima jos jednog polubrata iz neke caletove veze. Tu je negde njeno godiste. Billy je nesto svrljao kad je vec bio u vezi sa Majlinom majkom. Videla ga je svega par puta u zivotu kad ju je posetio na koncertima.

Tako da koliko je to. Jedan polubrat sa caletove i jedan polubrat sa kevine strane, polusestra sa kevine strane i rodjeni mladji brat i sestra. Eto valjda sam sve pogodio. z:)

A za audiciju nisam bas siguran da su je odbili. Ili su mislili da je ok, ali da je suvise mala. Pa su zato cekali godinu dana da je opet vide. Onda su valjda snimili pilot epizodu. Pa su opet pravili pauzu da malo poraste. Prve dve sezone su zato snimane od njene 12 do 16 godine. Meni je zato najsimpaticnija u pilot epizodi. Sasvim slucajno je to bila i prva epizoda koju sam gledao. I tako sam se navukao na seriju. z:lol:

Ima jos jednog polubrata iz neke caletove veze. Tu je negde njeno godiste. Billy je nesto svrljao kad je vec bio u vezi sa Majlinom majkom. Videla ga je svega par puta u zivotu kad ju je posetio na koncertima.

Tako da koliko je to. Jedan polubrat sa caletove i jedan polubrat sa kevine strane, polusestra sa kevine strane i rodjeni mladji brat i sestra. Eto valjda sam sve pogodio. z:)

A za audiciju nisam bas siguran da su je odbili. Ili su mislili da je ok, ali da je suvise mala. Pa su zato cekali godinu dana da je opet vide. Onda su valjda snimili pilot epizodu. Pa su opet pravili pauzu da malo poraste. Prve dve sezone su zato snimane od njene 12 do 16 godine. Meni je zato najsimpaticnija u pilot epizodi. Sasvim slucajno je to bila i prva epizoda koju sam gledao. I tako sam se navukao na seriju. z:lol:

pa to sam rekla!!!bila je mlada pa su je odbili!z:)pa znam za tog brata kad je njen cale svrljao....trace joj je sa mamine strane i onaj mladji sa tatine!ali ne rodjeni!rodjelna joj je samo noah!

eee ljudi sve to sto ste vi rekli je pisalo u novinama....sta je tacno mislim da znaju samo oni koji su radili seriju....:)
istina je da miley ima rodjenu sestru noah ,polu sestru brandy,polu brata tracea i onog drugog...neznam kako se zove...;)
aa ostalo niko nije siguran....hehe...;)

jel zna neko gde mogu da nadjem kompletnu 1,2,3 sezonu ove serije???moliiim vas nek neko kaze!tzar ti si postavio ove slike cd-ova film hannah montana i kompletna druga sezona....pa jel znas gde mogu da nadjem??

Back