Hvala puno...Pozdrav!!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jako mi je drago sto sam naisla na ovo o miley/hanni jer je obozavam..
znaci serija mi je isto super..
..Jedva cekam da vidim taj ''Sex&the city 2''

Nikad cuo za tu tako je veliki lik
. Pardon, vidim sad da je neka decija serija. Uzivajte deco...
))jupii opet sam ovde...doso mi dizniiii viiiiiiiiiiiiiiiii!!!!!!!!!!!!!))

) i imam jedno pitanje:"Je l' scenario za ovu seriju pisala Britni Spirs?" Klasicna propaganda za proizvodnju gusaka 
Ima jos jednog polubrata iz neke caletove veze. Tu je negde njeno godiste. Billy je nesto svrljao kad je vec bio u vezi sa Majlinom majkom. Videla ga je svega par puta u zivotu kad ju je posetio na koncertima.
Tako da koliko je to. Jedan polubrat sa caletove i jedan polubrat sa kevine strane, polusestra sa kevine strane i rodjeni mladji brat i sestra. Eto valjda sam sve pogodio.
A za audiciju nisam bas siguran da su je odbili. Ili su mislili da je ok, ali da je suvise mala. Pa su zato cekali godinu dana da je opet vide. Onda su valjda snimili pilot epizodu. Pa su opet pravili pauzu da malo poraste. Prve dve sezone su zato snimane od njene 12 do 16 godine. Meni je zato najsimpaticnija u pilot epizodi. Sasvim slucajno je to bila i prva epizoda koju sam gledao. I tako sam se navukao na seriju.![]()
pa znam za tog brata kad je njen cale svrljao....trace joj je sa mamine strane i onaj mladji sa tatine!ali ne rodjeni!rodjelna joj je samo noah!Nijeee..Trace je Majlin polubrat tj.,Sin njene majke

Ja sam pogledao samo par minuta(posto sam zagrizeni fan crtaca i ne propustam Diznijev maraton nedeljom) i imam jedno pitanje:"Je l' scenario za ovu seriju pisala Britni Spirs?" Klasicna propaganda za proizvodnju gusaka
![]()

sta ti lupas???![]()
Ne znam sta je drugo mogla da te pita nakon onakvog tvog posta.
Vidim da si hteo da ispadnes duhovit, a ispao si samo neozbiljan.