C
Caroline
Gost
Ima li neko ko je letovao u Haniotiju? Koji su utisci? Da li je dobar izbor za letovanje sa malom decom? Zahvalna na svakoj informaciji!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
sch:Po meni IDEALAN izbor za porodice sa malom decom.
Nije prevelika guzva,more je pretoplo i jako cisto.
Za mlade je dosadno.
Lep provod !

Noe:Hanioti Strand Village Hotel moja topla preporuka. Apartamni su u pitanju - hotel je na samoj obali ali nisam siguran da ga nase agencije imaju u ponudi. Nekoliko slika mozes pogledati ovde:
http://www.ionbee.net/gallery/greece/hanioti.php
VladaR71:Bas planiram sa suprugom i cerkicom da letujem u Strand Village-u pocetkom septembra, ima ga u ponudi jedne ili dve nase agencije, pa te ovim putem molim da, ako imas par minuta vremena, malo i opises hotel i okolinu, jer slike su jedno, a ....
Unapred zahvalan

Tako da dobro vodite racuna i trazite da vam pokazu tacnu lokaciju, kao i tacan naziv hotela u kom cete biti smesteni. Ima ih dosta sa slicnim nazivima ..Hvala Noe, Bio si vise nego koristan.Agencija Sabra www.sabra.co.yu nudi poplupansionski smestaj u Strand Village-u, sada ne znam da li si ti uopste video restoran u hotelu ili nude klopu na nekom drugom mestu.Noe:Malo kasnim sa odogovorom nisam svracao ovde
Strand Village nije isto sto i Grand Strand to su dva razlicita hotela. Ne znam kakav je Grand Strand. Kazem da nisam siguran da ga ima u ponudi nasih agencija jer prosle godine kada sam ja bio niko od nasih tu nije bio ( bili su englezi i svedjani)
Sto se tice Strand Village hotela to je u stvari hotel koji nudi samo smestaj bez hrane - apartmani su u pitanju. Hotel je na samoj plazi sto se iz slika na gornjem linku moze i videti, tj od plaze ga deli samo bazen i kafic. Od strogog centra gradica udaljen je 300-400 metara mozda koji metar vise ili manje. Hotel je cist i uredan , kruznog oblika u sredini je dvoriste sa bastom i cvecem. Klima je ukljucena u cenu, koriscenje hotelskog sefa se placa extra. lezaljke i suncobrani na plazi se takodje extra naplacuju, a deo plaze koji je ispred hotela nije opterecen guzvom i voda je izuzetno cista ( ja za deset dana nisam video ni jednu jedinu algu travu ili sl da pluta na vodi. kao da se kupate u izvoru takav sam utisak imao ( sredina juna je bila u pitanju ne znam kako je u drugim mesecima ). Jedino sto mi se nije svidelo prosle godine je sto se na placu pored tog hotela nesto gradilo ( verovatno isto hotel) pa se desavalo da bude bucno preko dana ili ujutro ako volite duze da odspavate. Ali to je sada verovatno vec zavrseno![]()
Jedna napomena. Ja sam pre odlaska razgledao ponude nasih agencija ali sam otisao bez unapred rezervisanog mesta.Razgledajuci prospekte i neke internet sajtove naisao na hotel slicnog imena ( isto ima village u imenu ) , hteo sam da ga nadjem i na svu srecu nisam uspeo - kasnije se ispostavilo da taj koji sam prvo hteo da nadjem uopste nije blizu plaze tj vrlo je daleko ( prelazi se preko magistralnog puta ) sto ce kada ga agencija nudi pisati otprilike " 5 minuta do plaze"Tako da dobro vodite racuna i trazite da vam pokazu tacnu lokaciju, kao i tacan naziv hotela u kom cete biti smesteni. Ima ih dosta sa slicnim nazivima ..
nadam se da sam bio koristan