HammerFall

Jel zna neko koji je broj karata u pitanju? S obzirom da skc prima "1000" ljudi ako nista ne urade sa binom. Ako bude malo veca bina valjda ce biti manji broj karata? Inace, jel ima neko utiske sa organizacijom koncerata u skc-u? Kako ste prosli i kako ste se borili za vazduh unutra :D ?

p.s. Da nije neko nasao set-listu za hammerfall? Ja sam svuda trazio ali nema :(

dodje i prodje koncert
i vec mi nedostaje :( :)
joj
sutra necu moci da pricam
a bogami i da cujem :lol::lol:
moje saucesce onome ko je bio iza mene :lol:
kako je bilo dobro :)
sutra cu da ubacim par klipova
a sada pravac tus :p

Bio prosao i razvalio usi... kao sto bufla rece...

Pritom je bilo zeeesce nerazgovetno... predgrupe su razvaljivale ali su dugo trajale... Hammerfall je bio super, mada je vidljivo da je Cans cuvao glas koliko je mogao. Sve je razdvajao nekako...

joj ne spominji me predgrupe AAAAAAAAAA
ajde ove prve nisam ni cuo :lol: oni si oko 20 minta svirali
a ovi drug AAAAAAAAAAAAAAAAAA kolko je bilo barem 1h vremena
htedoh da mrem

mala sala pa sto da se dere ko manijak
meni nije smetalo

ali najgore je bilo posle koncerta
ubistveno je bilo doci do jakne :lol:
gore od mosh pita :lol:

I to sa jaknama je bio show... :lol: i da je bila guzva, bila je, ali mi je od svega najvise smetalo sto je zvucalo zesce plehano :( ne mogu da verujem da im je tako jadno ozvucenje (a i oni test likovi sto sat vremena drndaju gitare u prazno, deru se na mikrofon i poodesavaju bubnjeve su bas smorili)

crusader84:
Njihovi bubnjevi i još gomila scenske opreme su zadržani na granici sa Madjarskom, te su morali da sviraju na Krokusovim bubnjevima... :mad:

ti madjari nam samo zivot zagorcavaju, mada me ne bi cudilo da su i nasi u pitanju... jedino sto me izludjuje zaista u celoj prici jeste da se organizator pokazoa nikakvim kad se bendu desilo to sto se desilo... gde su oni bili u to vreme da poguraju stvari? Verovatno su ispijali pivo ili flasu ustekane rakije sto rece jedan od organizatora...

bilo je gotiva, usi razvaljene, a dva najveca smora - slusanje one duge predgrupe i guranje za jakne. poodles nisu losi, ali cim sam im video onog pevaca fegeta rekao sam sebi da tu nema sta mnogo da valja. klasicno power piskanje i vriskanje plus pederski nastup, lose. druga predgrupa je bila bolja ali je posle zesce smorila. a najjaci trip kad se cela sala usred pesme okrenula u drugom pravcu jer je oskar primecen kako stoji na balkonu. lik. hammerfall je kidao. stejdz je doduse bio delom dekorisan kako valja, oni kao kameni srednjovekovni zidovi, a minus je sto se vitezu nije videla glava. pesma glory to the brave - izliv emocija, za pamcenje. oskar svira sa bakljom na gitari i duvanje vatre, dobar detalj. sve u svemu odlicno.

hit:
bilo je gotiva, usi razvaljene, a dva najveca smora - slusanje one duge predgrupe i guranje za jakne. poodles nisu losi, ali cim sam im video onog pevaca fegeta rekao sam sebi da tu nema sta mnogo da valja. klasicno power piskanje i vriskanje plus pederski nastup, lose. druga predgrupa je bila bolja ali je posle zesce smorila. a najjaci trip kad se cela sala usred pesme okrenula u drugom pravcu jer je oskar primecen kako stoji na balkonu. lik. hammerfall je kidao. stejdz je doduse bio delom dekorisan kako valja, oni kao kameni srednjovekovni zidovi, a minus je sto se vitezu nije videla glava. pesma glory to the brave - izliv emocija, za pamcenje. oskar svira sa bakljom na gitari i duvanje vatre, dobar detalj. sve u svemu odlicno.
Jel su svirali Renegade ?

peleplay:
ti madjari nam samo zivot zagorcavaju, mada me ne bi cudilo da su i nasi u pitanju... jedino sto me izludjuje zaista u celoj prici jeste da se organizator pokazoa nikakvim kad se bendu desilo to sto se desilo... gde su oni bili u to vreme da poguraju stvari? Verovatno su ispijali pivo ili flasu ustekane rakije sto rece jedan od organizatora...

Možeš da ih pitaš na njihovom forumu... http://www.terranostra-promotions.com/forum/

Zvuk motora uvek puste sa matrice pre Renegade-a...

Evo cele liste...

Threshold
Templars Of Steel
Riders Of The Storm
Legacy Of Kings
Rebel Inside
Blood Bound
Drum solo
Raise The Hammer
A Legend Reborn
Renegade
Let The Hammer Fall
Oskar's playing with fire (guitar solo)
Reign Of The Hammer
HammerFall
Natural High
Glory To The Brave
Heeding The Call
Hearts On Fire

Dakle samo 14 pesama sa vokalima. Sve ukupno sa pauzama, koncert trajao oko sat i po... Dobri su bili ali mogli bi ponešto da nauče od zemljaka iz Evergrey-a i Therion-a... ;)

Back