Bodom
Zainteresovan član
- Poruka
- 395
a..to je zeznuto...
mene su ladno bili pustili da idem sa midian na soulfly,iako je nisam poznavala..
mene su ladno bili pustili da idem sa midian na soulfly,iako je nisam poznavala..
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
upoznajte se ranije, ima dosta vremena do februara+SpookyGirl+:ja sam slušala samo The fire burns forever i Natural high sa sajta... zvuči obećavajuće...
pa, ja bih volela... a možda se i upoznamo ako budemo išle... međutim, keva hoće da idem s nekim koga već poznajem.... sigh![]()
Painkiller_girl:Kada bi mene roditelji pustili bila bih happy, inace nista od toga..... smrc..........
blastmaster:narocito zato sto su skoro sve o Templarima, krstasima, vitezovima (moje opsesije)
nisam se dobro izrazila.... nemoj se toliko udubljivati u to... naravno da treba znati o čemu pevaju, ali meni zvuči malo bezveze da toliko analiziraš tekstove... mada, naravno, to je tvoj izbor...blastmaster:Pa koja je svrha slusati i biti fan a nemati pojma ko su i o cemu pevaju?
blastmaster:Pa iskreno, meni je bilo krivo kad sam saznao istinu, da njihove pesme nemaju nista sa istorijskim Templarima![]()