AntunTun
Veoma poznat
- Poruka
- 10.679
ljudi...pobijedio hamas...ole
ps jomini ovo kao da spomenemo nishta obavezno...

ps jomini ovo kao da spomenemo nishta obavezno...
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: Za ovu funkciju potrebno je da sajtu pristupite pomoću ugrađenog pregledača "Safari".
billy_THE_kid:hehehehe.....i ja sam ziveo tamo.......dugo
A Sirija je oduvek jedna od najvecih sila arapskog sveta.....to sigurno znas.....
vecavestica:Sada kada je Irak sravnjen sa zemljom,Kuvajt van igre Saudijska Arabija u strahu na strani USA ,Liban u stalnom haosu,Jordan koji nije ništa i ima kralja koji nije ni približan kao njegov otac/čak i da jeste oni su uvek zavisili od dobrovoljnih priloga Saudijske Arabije/ Sirija postaje sila.
Nemoj baš biti siguran u Egipat.Oni su dugo ratovali sa Izraelom /sećaš se čuvene Golde Meir/ a verujem da bi Zapad Egiptu dao sve samo da se ne meša.Iran je opasan a može i Sirija da im pomogne.Ubeđena sam da će Hamas učiniti sve da do frke dođe.billy_THE_kid:Ok..ali, o minorno malim armijama, kao sto su Kuvajt, Liban, koji vojsku nema decenijama....libanska regularna armija je bila najslabija strana u Libanskom ratu..
Ne bi trosio reci.....
Saudijska arabija ima jako i moderno naoruzanje, ali je americki prirepak...
Sirija je uvek imala brojnu , dobro opremljenu armiju...ponavljam....
Egipat, Sirija., Iran......vodece vojne sile blistoka
HAMMAS JE ZLO !!!!!!!!
vecavestica:Ne znam da li je Hamas slao svoje dobrovoljce u Bosnu ali da su fundamentalisti-jesu.
Jaser Arafat koji je bio vođa PLO /palestinke oslobodilačke organizacije/ je bio umereniji i da nije umro /neki kažu da je otrovan što i ja verujem / bi se dogovorio sa Izraelom.
vecavestica:Nemoj baš biti siguran u Egipat.Oni su dugo ratovali sa Izraelom /sećaš se čuvene Golde Meir/ a verujem da bi Zapad Egiptu dao sve samo da se ne meša.Iran je opasan a može i Sirija da im pomogne.Ubeđena sam da će Hamas učiniti sve da do frke dođe.