Hteo bih da idem krajem avgusta ili početkom septembra na drugi prst. Interesuje me da li je neko išao autom bez rezervisanog smeštaja i kolika je cena. Ako može i neka preporuka.
Hvala
Hvala
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Upravo dosla sa odmora u Kalitei i moram da kazem da sam se provela fenomenalno!!!!!!
mi smo bili u sakisu III koji deli dvoriste sa jedne strane do tih app o kojima pises i i isli smo da ih vidimo,stvarno jeste preslatko uredjeno sve novo,4-krevetni app imaju po dva frizidera i dva kupatila,jer su nesto pregradjeni vratima verovatno da bi mogli da se koriste i kao dvokrevetni,ali jeste skuceno stvarno,nema sanse da se sedne i klopa nesto unutra,nama je za period od 15.7 trazio 60 eura po danu.da nije bilo konobara ne bismo sa njim uspeli da se sporazumemo.
Bila sam sa porodicom 28.06.-10.07 u Toroniju,Sitonija i u tom periodu smo trokrevetni app plaćali 35evra/dan.Smeštaj smo našli preko neta,tačnije na sajtu:
http://www.chalkidiki-now.com/toroni
Najviše informacija sam pronašla na forumu putovanja.info i mnogo su mi pomogle.
Odseli smo u Angelos garden-u, smeštaj je bio ok, ali je gazda malo čudan,ne zna eng(okrenut je nemačkim turistima) i stalno moraš da ga juriš ako ti nešto treba.Radi jedna bugarka koja zna srpski,tako da nije bilo problema sa te strane-ako postoji neki problem,kažeš i to se odmah rešava-znači da nema Rose bugarke, Angelos te gleda belo,na iz razloga što neće da ti pomogne,već zato što nema pojma o čemu pričaš-koristili smo engleski,francuski,srpski i na kraju noge i ruke sa njim.
Ali ako se neko odluči za taj smeštaj moram da vas upozorim:
mi smo bili smešteni u app iznad picerije Flora (koju drži gazdinasestra) i tu su app koji su tek preuređeni-sve je novo,posteljina i peškiri se menjaju na 4 dana,pogled na ulicu i nešto malo mora-sve u svemu i više nego ok za te pare.Ali, ima i app i studija iza tog objekta (vide se na sajtu) koji su nekako načičkani jedan do drugog-i unutra su lepo sređeni ali...nekako mi izgledaju skučeno sa malim tremom ispred,pogled na dvorište(objekat je prizeman).Meni su te stvari bitne,pa da i vas upozorim.
U to vreme je bilo dosta ljudi iz Srbije,a neki su dolazili na "bum" bez ikakve rezervacije i nalazili su smeštaj bez problema,ali tad je sve bilo poluprazno,neznam kak o je sad.
Puno sreće u pronalasku odgovarajućeg smeštaja,vredi otići.
Još nešto,kod Angelosa zaboravite na kuvanje jer nema uslova za to.Prošle godine je imao požar i u app nema rešoa.Mi smo tražili i dobili smo i rešo i sudove,fižider je u svim app.
Evo ovako Marko:
slika br.1 je pogled iz app iznad picerije i tu sam ja bila smestena sa porodicom (app br 3).Inace, tu ima jos 2 app ali ne znam za koliko osoba.Ono sto vidis na slici br.7 su bungalovi,koji se meni licno ne dopadaju-nemas terasu vec onaj mali trem, mada je unutra namestaj nov kao i u appp iznad Flore (usla sam u dva app,tj bungalova da vidim kako je-opremljeni su kao i app iznad picerije).Posto cete verovatno nositi i kolica zbog bebe, do bungalova je sve``ravno`` dok ovde imate malo stepenica,nista strasno.A da,potpuno sam zaboravila iznad nas je bio jos jedan sprat i tu su jos dva app-znaci raspitaj se da te ne smesti tu-mi za 12 dana nismo ukljucili klimu, ali ljudi sa kojima smo se preklopili par dana a koji su bili iznad nas je nisu gasili.U ponudi pise da app ima kuhinju,ali u svim app ima samo frizidere.Trazili smo i dobili reso i svo posudje koje nam je bilo potrebno.Posto ides sa bebom, neznam koliko ti odgovara ta varijanta,ipak je nezgodno bez sudopere i radnog dela u kuhinji spremati za bebu-meni cerka ima 11god tako da mi to nije smetalo,ali bilo mi je bzvz da perem sudove u lavabou-to jos nigde nisam radila...
Angelos-gazda nezna ni rec engleskog (samo nemacki) tako da umesto njega verovatno odgovara njegov konobar Vasilis.
Osoblje je jako ljubazno, ali su gazda i gazdarica malo...
Nadam se da sam ti bar malo pomogla, ako te jos nesto zanima pitaj slobodno.
Ma ti app sto imaju pogled na more su u stvari oni iznad picerije i kao sto se na slikama vidi,imas pogled na njegov restoran,i nesto malo na more.Cena koju trazi je previsoka.
Koju kucu si odabrao?Postavio si samo link sajta.
U svakom slucaju, ako ti se i taj smestaj ne dopada, ne sekiraj se,u ponudi je dosta kuca, a poseta je smanjena-moze se nesto odabrati na licu mesta.
Ne znam gde se nalazi ova kuca, ali na slikama izgleda super.
Bas me zanima kako je zaista, pa kad se vratis napisi nam par redova.