HALKIDIKI

• Začetnik teme Začetnik teme -
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Hteo bih da idem krajem avgusta ili početkom septembra na drugi prst. Interesuje me da li je neko išao autom bez rezervisanog smeštaja i kolika je cena. Ako može i neka preporuka.
Hvala

Bila sam sa porodicom 28.06.-10.07 u Toroniju,Sitonija i u tom periodu smo trokrevetni app plaćali 35evra/dan.Smeštaj smo našli preko neta,tačnije na sajtu:
http://www.chalkidiki-now.com/toroni
Najviše informacija sam pronašla na forumu putovanja.info i mnogo su mi pomogle.
Odseli smo u Angelos garden-u, smeštaj je bio ok, ali je gazda malo čudan,ne zna eng(okrenut je nemačkim turistima) i stalno moraš da ga juriš ako ti nešto treba.Radi jedna bugarka koja zna srpski,tako da nije bilo problema sa te strane-ako postoji neki problem,kažeš i to se odmah rešava-znači da nema Rose bugarke, Angelos te gleda belo,na iz razloga što neće da ti pomogne,već zato što nema pojma o čemu pričaš-koristili smo engleski,francuski,srpski i na kraju noge i ruke sa njim.
Ali ako se neko odluči za taj smeštaj moram da vas upozorim:
mi smo bili smešteni u app iznad picerije Flora (koju drži gazdinasestra) i tu su app koji su tek preuređeni-sve je novo,posteljina i peškiri se menjaju na 4 dana,pogled na ulicu i nešto malo mora-sve u svemu i više nego ok za te pare.Ali, ima i app i studija iza tog objekta (vide se na sajtu) koji su nekako načičkani jedan do drugog-i unutra su lepo sređeni ali...nekako mi izgledaju skučeno sa malim tremom ispred,pogled na dvorište(objekat je prizeman).Meni su te stvari bitne,pa da i vas upozorim.
U to vreme je bilo dosta ljudi iz Srbije,a neki su dolazili na "bum" bez ikakve rezervacije i nalazili su smeštaj bez problema,ali tad je sve bilo poluprazno,neznam kak o je sad.
Puno sreće u pronalasku odgovarajućeg smeštaja,vredi otići.
Još nešto,kod Angelosa zaboravite na kuvanje jer nema uslova za to.Prošle godine je imao požar i u app nema rešoa.Mi smo tražili i dobili smo i rešo i sudove,fižider je u svim app.

mi smo bili u sakisu III koji deli dvoriste sa jedne strane do tih app o kojima pises i i isli smo da ih vidimo,stvarno jeste preslatko uredjeno sve novo,4-krevetni app imaju po dva frizidera i dva kupatila,jer su nesto pregradjeni vratima verovatno da bi mogli da se koriste i kao dvokrevetni,ali jeste skuceno stvarno,nema sanse da se sedne i klopa nesto unutra,nama je za period od 15.7 trazio 60 eura po danu.da nije bilo konobara ne bismo sa njim uspeli da se sporazumemo.

mi smo bili u sakisu III koji deli dvoriste sa jedne strane do tih app o kojima pises i i isli smo da ih vidimo,stvarno jeste preslatko uredjeno sve novo,4-krevetni app imaju po dva frizidera i dva kupatila,jer su nesto pregradjeni vratima verovatno da bi mogli da se koriste i kao dvokrevetni,ali jeste skuceno stvarno,nema sanse da se sedne i klopa nesto unutra,nama je za period od 15.7 trazio 60 eura po danu.da nije bilo konobara ne bismo sa njim uspeli da se sporazumemo.

:eek: 60eura/danu za one app?Stvarno je mnogo. Kao što sam već napisala, gazda je malo čudan. U našoj prepisci mejlovima (ne znam ko je odgovarao na mailove u njegove ime, pretpostavljam Vasilis-konobar, koji jedini zna engleski) dao nam je cenu 35eura/dan. U neverici smo ga ponovo kontaktirali mailom i tu cenu nam je potvrdio, pritom ne tražeći avans, što nam je bilo čudno. Nijednog trenutka za vreme letovanja niko nam nije tražio novac, na kraju smo ga "jurili" da platimo, ali tada je pokušao da nam naplati 45eura/dan. Naravno, nije pravio problem kad smo mu dali 420eura za 12 dana, ali čemu sve to? Kao što rekoh, jako čudan lik. I šta mu znači da Vam kaže 60e/dan a ti studiji iapp su sve vreme našeg letovanja bili prazni, izuzev jednog gde je bila jedna starij nemica i app iznad Flore, do našeg, gde su bili smešteni dva para iz Nemačke i Holandije (ali to su mu prijatelji, pa ih i ne računam u goste pošto su se tako i ponašali). Zato mi je i čudno kako je nama dao taj app iznad Flore,kkoji ima i najlepšu terasu.:dontunderstand:E lik je stvarno...
Daco, ne mogu da se načudim toj ceni-znam ponavljam se,ali danas mi kumovi idu u Porto Kuofo-ono ribarsko mestašce odmah do Toronija kad kreneš ka Kalamitsiju, i 4-krevetni app plaćaju 50eura/dan. U pitanju je hotelski smeštaj.Sad mi je žao što ne znam više detalja,ali pošto sam tek stigla sa odmora nisam se raspitivala.
Vidim da si se raspitivala za cene dok si bila u Toroniju, pa ako ti nije problem, da li možeš da mi kažeš ko ti je dao najbolju ponudu (odnos cena/app), pošto mi ne pada više napamet da idem preko naših agencija koje nas deru.

i nama je bilo smesno kad je rekao cenu jer smo se mi raspitivali za sledecu godinu a sve mu prazno,u vili mariji tj na tabli pise vila toroni na glavnoj ulici je smestaj u sezoni znaci od 15.07 50e dnevno cetvorokrevetni app,amestaj nije los,iskreno nismo se bas mnogo raspitivali jer cemo da upadnemo u kola i od nikitija do toronija cemo naci nesto sto nam odgovara sigurno,mada smo i mi preko astre ove godine 13 dana platili 470 e u sakisu,bila sam skeptik jer kad smo mi uplacivali nije bilo slobodnih app pa smo uplatili studio noseci se mislju da ionako u sobama samo spavamo...medjutim sobe su prostrane sa francuzem i jos jednim krevetom u sobi,u kuhinji je treci lezajto se vodilo kao 3+1,jedina zamerka su bile uske terase jer smo mi navikli do sada da budu prostrane...ali stvarno nikakvih zamerki nemamo,da i klima je bila ukljucena u cenu...Dopala nam se vila georgiadis sa bazenom i travnjakom na samoj obali ali nismo isli da pitamo za cene...

Zdravo svima,planiram ove godine da sa drugaricom idem na more u Pefkohori preko Argus toursa u kucu Stavros ili Aleksandros oko 20.08 pa bi vas zamolila ako je neko isao preko ove agencije ili u ove kuce da mi prenese utiske!!I zanima me nocni zivot kakav je i da li bi u ovom periodu bio dobar??Jer zelimo na odmor i u provod!!
Hvala unapred

[meni gazda nudi studio sa pogledom na more da li mozda znas koliko takvih ima i kakvi su, koliko prostrani, kako je opremljena kuhinja...
govorim o angelos garden

Poslednja izmena:
Bila sam sa porodicom 28.06.-10.07 u Toroniju,Sitonija i u tom periodu smo trokrevetni app plaćali 35evra/dan.Smeštaj smo našli preko neta,tačnije na sajtu:
http://www.chalkidiki-now.com/toroni
Najviše informacija sam pronašla na forumu putovanja.info i mnogo su mi pomogle.
Odseli smo u Angelos garden-u, smeštaj je bio ok, ali je gazda malo čudan,ne zna eng(okrenut je nemačkim turistima) i stalno moraš da ga juriš ako ti nešto treba.Radi jedna bugarka koja zna srpski,tako da nije bilo problema sa te strane-ako postoji neki problem,kažeš i to se odmah rešava-znači da nema Rose bugarke, Angelos te gleda belo,na iz razloga što neće da ti pomogne,već zato što nema pojma o čemu pričaš-koristili smo engleski,francuski,srpski i na kraju noge i ruke sa njim.
Ali ako se neko odluči za taj smeštaj moram da vas upozorim:
mi smo bili smešteni u app iznad picerije Flora (koju drži gazdinasestra) i tu su app koji su tek preuređeni-sve je novo,posteljina i peškiri se menjaju na 4 dana,pogled na ulicu i nešto malo mora-sve u svemu i više nego ok za te pare.Ali, ima i app i studija iza tog objekta (vide se na sajtu) koji su nekako načičkani jedan do drugog-i unutra su lepo sređeni ali...nekako mi izgledaju skučeno sa malim tremom ispred,pogled na dvorište(objekat je prizeman).Meni su te stvari bitne,pa da i vas upozorim.
U to vreme je bilo dosta ljudi iz Srbije,a neki su dolazili na "bum" bez ikakve rezervacije i nalazili su smeštaj bez problema,ali tad je sve bilo poluprazno,neznam kak o je sad.
Puno sreće u pronalasku odgovarajućeg smeštaja,vredi otići.
Još nešto,kod Angelosa zaboravite na kuvanje jer nema uslova za to.Prošle godine je imao požar i u app nema rešoa.Mi smo tražili i dobili smo i rešo i sudove,fižider je u svim app.

Meni nesto nije jasno sa ovih slika...:dontunderstand: Naime, Angelos mi nudi studio u zgradi iza restorana (objekat do same plaze - www.chalkidiki-now.com/en/angelosgarden - slika 1 - valjda je to picerija flora), a opet, to nisu bungalovi. Ja na slikama ne vidim da takva zgrada uopste postoji, osim, mozda, ona na kojoj se sa terase vidi zgrada restorana i more u pozadini - www.chalkidiki-now.com/en/angelosgarden - slika 5. Da li mozes da mi kazes sta ustv. tamo postoji od smestaja, a da nisu oni skuceni bungalovi? Da li su svi studiji renovirani ili samo ti iznad picerije? Vrlo nam je bitan kvalitet i komfor smestaja jer bismo putovali sa bebom u avgustu, a Angelos je vrlo stur u odgovorima koje nam salje mailom.
Hvala unapred.
Pozz

Evo ovako Marko:
slika br.1 je pogled iz app iznad picerije i tu sam ja bila smestena sa porodicom (app br 3).Inace, tu ima jos 2 app ali ne znam za koliko osoba.Ono sto vidis na slici br.7 su bungalovi,koji se meni licno ne dopadaju-nemas terasu vec onaj mali trem, mada je unutra namestaj nov kao i u appp iznad Flore (usla sam u dva app,tj bungalova da vidim kako je-opremljeni su kao i app iznad picerije).Posto cete verovatno nositi i kolica zbog bebe, do bungalova je sve``ravno`` dok ovde imate malo stepenica,nista strasno.A da,potpuno sam zaboravila iznad nas je bio jos jedan sprat i tu su jos dva app-znaci raspitaj se da te ne smesti tu-mi za 12 dana nismo ukljucili klimu, ali ljudi sa kojima smo se preklopili par dana a koji su bili iznad nas je nisu gasili.U ponudi pise da app ima kuhinju,ali u svim app ima samo frizidere.Trazili smo i dobili reso i svo posudje koje nam je bilo potrebno.Posto ides sa bebom, neznam koliko ti odgovara ta varijanta,ipak je nezgodno bez sudopere i radnog dela u kuhinji spremati za bebu-meni cerka ima 11god tako da mi to nije smetalo,ali bilo mi je bzvz da perem sudove u lavabou-to jos nigde nisam radila...
Angelos-gazda nezna ni rec engleskog (samo nemacki) tako da umesto njega verovatno odgovara njegov konobar Vasilis.
Osoblje je jako ljubazno, ali su gazda i gazdarica malo...
Nadam se da sam ti bar malo pomogla, ako te jos nesto zanima pitaj slobodno.

Evo ovako Marko:
slika br.1 je pogled iz app iznad picerije i tu sam ja bila smestena sa porodicom (app br 3).Inace, tu ima jos 2 app ali ne znam za koliko osoba.Ono sto vidis na slici br.7 su bungalovi,koji se meni licno ne dopadaju-nemas terasu vec onaj mali trem, mada je unutra namestaj nov kao i u appp iznad Flore (usla sam u dva app,tj bungalova da vidim kako je-opremljeni su kao i app iznad picerije).Posto cete verovatno nositi i kolica zbog bebe, do bungalova je sve``ravno`` dok ovde imate malo stepenica,nista strasno.A da,potpuno sam zaboravila iznad nas je bio jos jedan sprat i tu su jos dva app-znaci raspitaj se da te ne smesti tu-mi za 12 dana nismo ukljucili klimu, ali ljudi sa kojima smo se preklopili par dana a koji su bili iznad nas je nisu gasili.U ponudi pise da app ima kuhinju,ali u svim app ima samo frizidere.Trazili smo i dobili reso i svo posudje koje nam je bilo potrebno.Posto ides sa bebom, neznam koliko ti odgovara ta varijanta,ipak je nezgodno bez sudopere i radnog dela u kuhinji spremati za bebu-meni cerka ima 11god tako da mi to nije smetalo,ali bilo mi je bzvz da perem sudove u lavabou-to jos nigde nisam radila...
Angelos-gazda nezna ni rec engleskog (samo nemacki) tako da umesto njega verovatno odgovara njegov konobar Vasilis.
Osoblje je jako ljubazno, ali su gazda i gazdarica malo...
Nadam se da sam ti bar malo pomogla, ako te jos nesto zanima pitaj slobodno.

Hvala puno potvrdila si mi ono sto sam gledajuci slike pokusavao da provalim..u pocetku sam mislio da su mu app samo na plazi...on je meni pisao da ima frizider i dve ringle..trazio 60 eur sa doruckom za pogled na more i 50 eur bez:roll: Odustao sam od njegove vile a danas sam rezervisao http://www.chalkidiki-now.com/ da li si mozda videla hotel-izgleda da je malo dalje od plaze ali lepo izgleda...

Ma ti app sto imaju pogled na more su u stvari oni iznad picerije i kao sto se na slikama vidi,imas pogled na njegov restoran,i nesto malo na more.Cena koju trazi je previsoka.
Koju kucu si odabrao?Postavio si samo link sajta.
U svakom slucaju, ako ti se i taj smestaj ne dopada, ne sekiraj se,u ponudi je dosta kuca, a poseta je smanjena-moze se nesto odabrati na licu mesta.

Ma ti app sto imaju pogled na more su u stvari oni iznad picerije i kao sto se na slikama vidi,imas pogled na njegov restoran,i nesto malo na more.Cena koju trazi je previsoka.
Koju kucu si odabrao?Postavio si samo link sajta.
U svakom slucaju, ako ti se i taj smestaj ne dopada, ne sekiraj se,u ponudi je dosta kuca, a poseta je smanjena-moze se nesto odabrati na licu mesta.

pogresan link, http://toroni-allea.gr/

pozdrav svima!
momak i ja planiramo more ove godine... kraj jula, pocetak avgusta. isli bismo kolima.
do sada smo bili u sartiju koji nam je bio super i na zakintosu (tsiliviju) koji je bio ok, ali nam se vise dopala sitonija.
da li neko moze da nam preporuci nesto... razmisljali smo o tasosu....
ne idemo radi provoda, vec radi odmora.
hvala unapred.;)

Dali moze neko da postavi slike od ANGELOS GARDEN apartmana. Planiramo ove godine da da tamo letujemo, pa cisto da vidimo kako to izgleda u fotografijama turista,jer fotografije i opis samo objekta je pomalo oskudan

Hvala unapred!!!!

Back