Hajte zene

Nije to tako jednostavno.. kao sesi. Doope je metafizički pojam. Doope nema početak i kraj. Samo crnoo roopoo. Stoga doope moze samo da se voli.. ali i zaboravlja. Mislim u njemu. Samo mi sa memorijom prezivljavamo ;)

Ovo o čemu pišeš je kulturološka razlika Srbije i Fr i Rusije. Ako bi otišla u Tursku videla bi da tvoji stavovi prolaze 100% i da je Srbija bliskija Turskoj nego ovim dvema državama.
Nastavak tvoje priče bi ipak bio drugačiji nego u Turskoj.
Ne razumem poentu? Kao sto napisah, nisam ja za to da se zena uvije u dzak, prva nosim i kratko i usko i nisam estetski gadna, al prosto nije mi jasno da sve nesto viri... Evo, namucih se ko crnjana danas po autobuskim stanicama, covek, mozda 35-40 ima farmerke i majicu usko nesto, lepo mu se ***** vidi gde stoji i kako... Msm, da ne ispadne da ja blenem po tudjim polnim organima, cisto da napomenem da nesto mora bas da viri da bih ja primetila. I sad meni nije jasno IMAJU LI TI LJUDI OGLEDALO??

...imaju ogledalo ali se u njega ili ne gledaju uopste ili vide ono sto oni zele da vide, a kriterijua i samokriticnosti ič...e tu je poetna, komlexi haraju svetom inace od toga da
se pokaze ko je bolje i jace naoruzan do toga koja zena (ne sve srecom) ima vece sesi i guzzice ma kakve one bile...i da imam utisak da sto su ruznije te pomenute sve se
vise isticu ne bi li na sebe kako tako skrenule paznju....nedostatak paznje, ljubavi, dovodi do toga da ce izvesne osobe ici gole da bi privukle paznju i van nudisticke plaze jer
tamo opet su svi isti pa je niko nece ni primetiti narocito....

...imaju ogledalo ali se u njega ili ne gledaju uopste ili vide ono sto oni zele da vide, a kriterijua i samokriticnosti ič...e tu je poetna, komlexi haraju svetom inace od toga da
se pokaze ko je bolje i jace naoruzan do toga koja zena (ne sve srecom) ima vece sesi i guzzice ma kakve one bile...i da imam utisak da sto su ruznije te pomenute sve se
vise isticu ne bi li na sebe kako tako skrenule paznju....nedostatak paznje, ljubavi, dovodi do toga da ce izvesne osobe ici gole da bi privukle paznju i van nudisticke plaze jer
tamo opet su svi isti pa je niko nece ni primetiti narocito....

ima i lepih koje to rade

Kad vidim zenu u tigrastom, bila mrsava ili debela, ona je za mene u intelektuAlnom smislu mrtva. :lol:

Danas sam nesto puna predrasuda :aha:

- - - - - - - - - -

A kad vidim da detetu obuce tigrasto, pomislim Jbg, nisi imala srece. :lol:

Back