Grof Vronski
Legenda
- Poruka
- 60.495
Њему је дражи Стаљин који је срушио на стотине православних цркава а Хитлер није срушио ниједну
Hitler je odabrao suprotan način.
Nije uništavao objekte, ali jeste tamanio vernike !
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Њему је дражи Стаљин који је срушио на стотине православних цркава а Хитлер није срушио ниједну
Jedini koji su pogubljeni i koji su u konfuziji jesu sledbenici Samardziceve kvazi-istorije! Oni bre ne znaju ko im je bio saveznik-prvo kazu Englezi, pa posle nisu Englezi, pa posle opet jesu Englezi...ljudi bre ne mogu u svojoj glavi da se dogovre ko su im bili saveznici (posto Rusi sigurno nisu jer je Draza patoloski bio zaljubljen u Engleze), a pricaju nekom o konfuziji! Smesno! Kazes da spajam nespojivo a to nespojivo su komunizam i Pravoslavlje, jel? Ali ono sto ti Koco ne znas je da su mnogi Pravoslavni mislioci govorili da komunizam ako ideja svoje izvore ima u Hriscanstvu! Jedan od njih je i sam Sveti Vladika Nikolaj! Evo odlomka iz njegove knjige ,Reci o Svecoveku":Ma lik se totalno pogubio, spaja nespojivo...ja ne mogu da se nacudim onome sto pise...teska konfuzija...
A daleko od toga da je meni drazi bilo ko od ove dvojice i da nekog branim...e zato je Draza bio jedini i pravi jer se borio protiv oba zla, i komunizma i nacizma...
Jedini koji su pogubljeni i koji su u konfuziji jesu sledbenici Samardziceve kvazi-istorije! Oni bre ne znaju ko im je bio saveznik-prvo kazu Englezi, pa posle nisu Englezi, pa posle opet jesu Englezi...ljudi bre ne mogu u svojoj glavi da se dogovre ko su im bili saveznici (posto Rusi sigurno nisu jer je Draza patoloski bio zaljubljen u Engleze), a pricaju nekom o konfuziji! Smesno! Kazes da spajam nespojivo a to nespojivo su komunizam i Pravoslavlje, jel? Ali ono sto ti Koco ne znas je da su mnogi Pravoslavni mislioci govorili da komunizam ako ideja svoje izvore ima u Hriscanstvu! Jedan od njih je i sam Sveti Vladika Nikolaj! Evo odlomka iz njegove knjige ,Reci o Svecoveku":Ma lik se totalno pogubio, spaja nespojivo...ja ne mogu da se nacudim onome sto pise...teska konfuzija...
A daleko od toga da je meni drazi bilo ko od ove dvojice i da nekog branim...e zato je Draza bio jedini i pravi jer se borio protiv oba zla, i komunizma i nacizma...
Haha...koja glupost! Evo nekih slika za tebe:Њему је дражи Стаљин који је срушио на стотине православних цркава а Хитлер није срушио ниједну
Naravno da nije istina!jel istina da je Nikolaj bio fašista?
Naravno da nije istina!
Naravno da nije istina!
Hitler je odabrao suprotan način.
Nije uništavao objekte, ali jeste tamanio vernike !
pročitala sam negde da je hvalio hitlera i bio antisemita... kako se to objašnjava ako čovek već nije nacista i fašista i štatijaznam?
baš me zanima, ne znam mnogo o njemu..![]()
Прво научи дпа се онда јави.
pa ja se javljam upravo zato što mi treba objašnjenje.. čemu ljutnja? samo sam pitala
Е па добро имаш и на овом форуму дота података о томе да их ја сада не копам.
Nista Hitler nije uradio, vec su uradili bankari (Rotsildi, Rokfeleri itd), zatim americki industrijalci i kapitalisti (kao recimo Henri Ford) koji su dali ogromne svote novca Hitleru da uzdigne Nemacku samo sa jednim ciljem, a to je prodor na Istok i unistenje Rusije! Hitler je sve podredio osvajackim ratovima, upregao je resurse skoro cele zapadne Evrope i cak mu ni to nije pomoglo da pobedi Rusiju! Na Zapadu je Hitler slavljen kao nekav ,,oslobodilac Evrope od boljsevizma",! Sto se tice vladara iz senke-pa upravo je Staljin sprecio njihov plan da osvoje i pokore Rusiju! Inace evo sta je Hitler mislio o Slovenima i Rusima:kuca Dostojevskog (jednog od najvecih Pravoslavnih filozofa) potpuno je opljackana! Dakle, nacisti su zatirali sve tragove Ruske istorije i Tradicije, i minirali i palili Ruske Pravoslvne Crkve! Staljijn nije, jer je sam bio zavrsio Pravoslavnu Bogosloviju! Zato, kako ti kao Pravoslavac mozes postovati Hitlera i Treci Rajh???
Ја сам говорио о позитивним аспектима Хитлера Он је урадио све оно што би један прави Србин националиста урадио по многим питањима.
Лицемерно је да Хитлера мрзи српски националисти који би много тога учинили за Србију оно што је он учинио за Немачку као немачки националиста.
1. Вратио је отете територије Немцима. Исто то желе и српски националисти.
2. Повећао је животни простор. То би сваки српски националиста исто урадио.
3. Протерао је националне мањине, а неке интегрисао. Исто то би урадио и српски националиста.
4. Укинуо је масовну назапосленост служећи се једноствном методом ОПШТЕГ ДОБРО ПРЕ ЛИЧНОГ. Исто што би урадио и сваки српски националиста или бар заговара.
5. Кренуо је да наоружава Немачку и да развију науку и технологију. Исто то би урадио и сваки српски националиста.
7. Подеигао је сзепен здравственог стања нације на највиши могући ниво. Исто то би урадио и сваки српски националиста.
8. Као командант био је одлучан и бруталан, али ништа мање него и просечни српски четнички војвода.
9, Истребио би комунисте и све оне који су претња по безбедност нације. (Zapravo svi koji drugacije razmisljaju nego ti)
Иако тема није Хитлер него Химлер, који је био део тог система,
А на ваше питање како Србин може ба буде нациста или да ли је то уоште могуће одговор је ДА!
Јер нациста или национал социјалиста је идеолошко уверење које нема везе са националном припадношћу. А све ово што сам набројао жели сваки српски патриота разлика чак би неке борбеније патриоте радо посегле за неким методама које су применили Хитлер и Химлер.
Хитлер јесте био немачки националиста, а ја сам српски. Оно што је Хитлер радио за свој народ ја би то исто радио и за свој. Само што би наравно избегао рат и пораз.
8. Као командант био је одлучан и бруталан, али ништа мање него и просечни српски четнички војвода.
![]()
Priznaj, ovo ''Само што би наравно избегао рат и пораз'' si ubacio samo da bi ispao ''kulturan'' tj. politicki korektan...
Reci mi kakav je tvoj stav o sledecim istorijskim licnostima:
- Knez Pavle Karadjordjevic
- Milan Stojadinovic
- Dimitrije Ljotic
- Sv. Vladika Nikolaj Velimirovic
- Milan Nedic
Хитлер је био убедљиво најгори командант у људској историји! Да је макар био просечан као командант, данас бисмо још увек живели у Трећем Рајху. Пустио је Британце и Французе да се повуку код Данкерка. У току Битке за Британију, када су Немци већ били почели да добијају ваздушни рат, Хитлер је без икакве логике одједном наредио да се уместо аеродрома бомбардују цивилни циљеви, што је омогућило Британцима да се опораве. Уместо да све снаге пошаље на Москву, Хитлер их је поделио у три правца и тако разредио, у противном Москва би лако пала. Уместо да заузме Лењинград, одлучио је да га сравни са земљом, што се показало као бесмислица. Уместо да пошаље све снаге јужног фронта да заузму нафтна налазишта у Азербејџану, он је део снага преусмерио на освајање Стаљинграда, због чега није успео да добије ни једно ни друго. Уништио је Ромелове напоре у Африци када му је код Ел Аламејна забранио да се повлачи, па је скоро цела немачка афричка армија уништена тамо. Зашто је Ромел хтео да убије Хитлера, и коме треба више веровати да је био бољи командант?
Наравно да нисам. У рат би улазио само ако знам да ћу га сигурно добити.
- Milan Stojadinovic
- Dimitrije Ljotic
- Milan Nedic
Ali valjda si svestan da sa tvojom interpretacijom ''NS'' ideologije rat postaje neminovnost a poraz cinjenica imajuci u vidu geopoliticku konstelaciju u danasnjem svetu i nasem regionu.
?
Неминовност да али га треба извести тако да не буде пораза.
- Milan Stojadinovic
- Dimitrije Ljotic
- Milan Nedic
Позитиван. Посебно о Милану Недићу и Николају Велимировићу,