Hajnrih Himler!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pa tebi i ostalim neo-ljoticevcima sve sto se ne slaze sa vasom podanickom i nenarodnom ideologijom, zvuci kao ,,komunisticka propaganda"! A ja nisam ostrascen i govorim cinjenice! Ako se one tebi ne svidjaju, to je tvoja stvar! Evo naprimer sta je Hitler mislio o Slovenima i Rusima:

Такође, у овом спису, Хитлер у расистичком маниру омаловажава руски народ, приписујући му државотворну неспособност, истичући како је Русија пропала услед “изједања расно супериорног германског језгра своје елите”:

“Организација руске државне творевине није била резултат државно-политичких способности Словенства у Русији, већ пре само чудесан пример државно-стваралачке ефикасности германских елемената у мање вредној раси. Тако су створени многи моћни рајхови на земљи. Нижи народи са германским организаторима и господарима, као вођама истих, су чешће него једном набујали до силовитих државних творевина и настављали да постоје, док год се одржавало расно језгро образујуће државне расе. Вековима је Русија изједала то германско језгро својих виших водећих слојева.”

(Адолф Хитлер, Моја борба, том II, поглавље «Државне границе стварају људи и мењају људи»)

Dakle, Hitler omalovazava Ruse i Slovene! Inace, zacudjujce da ti kao neo-ljoticevac i osoba koja cak u nekim aspektima velica Hitlera, mozes da podrzavas SRS i Seselja, kad je Seselj zakleti antifasista! Evo sta Voja kaze u ovom klipu:
Evo Voja ovde kaze: ,,Obracunacu se sa Hitlerovcima na isti nacin na koji se PRAVOSLAVNA RUSIJA OBRACUNALA SA HITLEROM 1945!!! Na nekoj drugoj temi si rekao da je Seselj antikomunista, ali ne toliko koliko je Seselj veliki antifasista!!! E zato ga podrzavam!!!

Шешељ и ја имамо нека размимоилажења у историјским гледиштима, али смо исто мишљеници, обоје смо анти-комунисти и велико спрски националисти.

Шешељ и ја имамо нека размимоилажења у историјским гледиштима, али смо исто мишљеници, обоје смо анти-комунисти и велико спрски националисти.
Pa isto tako i ja...Seselj i ja se ne slazemo sasvim oko komunizma (mada Seselj ima pozitivno misljenje o Staljinu, ako nisi znao), ali ga podrzavam jer sebe smatram srpskim patriotom i nacionalistom (jer to ne zavisi od ideologije) i zato podrzavam Seselja! Na kraju ja i ti dodjemo na isto!

Pa isto tako i ja...Seselj i ja se ne slazemo sasvim oko komunizma (mada Seselj ima pozitivno misljenje o Staljinu, ako nisi znao), ali ga podrzavam jer sebe smatram srpskim patriotom i nacionalistom (jer to ne zavisi od ideologije) i zato podrzavam Seselja! Na kraju ja i ti dodjemo na isto!

Како можеш бити исто времено српски националиста/патриота и комуниста? То никако не иде заједно. Шта мислиш о Титу?

Како можеш бити исто времено српски националиста/патриота и комуниста? То никако не иде заједно. Шта мислиш о Титу?
Pa mogu...komunisti nisu bili protiv patriotizma (pa ni zdravog nacionalizma), vec protiv sovinizma, rasizma i fasizma! Evo ti naprimer izvod iz programa Komunisticke partije Srbije:
,,Komunisticka partija Srbije je patriotska partija! KPS smatra da je dostojna da bude naslednik najvecih nacionalnih i drzavotvornih tradicija srpskog naroda!"
Komunisti su forsirali patriotizam (partizanske pesme odisu patriotizmom)! Sve komunisticke drzave su bile jake nacionalne drzave: primer ti je npr. Sovjetska Rusija ili Kina, ili danas Severna Koreja, Kuba, Venecuela, pa i Lukasenkova Belorusija! Kuba ti je komunisticka (socijalisticka) drzava, a na Kubi glavna parola glasi: ,,Otadzbina ili smrt", (Patria el muerte). Komunisticka partija Srbije je izrazito patritska a vise puta je samom Seselju pruzala podrsku!
Sto se tice Tita-na njega pokusavam da gledam objektivno, imao je i svojih pozitivnih strana, kao i negativnih, ali ne mislim da je bio najvece zlo koje nas je snaslo! Ipak su Srbi najvise podrzavali Tita i komunizam! Najvece zlo koje je snaslo Srbiju je svakako Zapadna Vatikanska ideologija (koja ima za cilj unistenje Pravoslavlja i Slovenstva), zatim judeo-masonska ideologija, zatim fasizam i nacizam, kao i dans EU,NATO i SAD! To je najvece zlo koje je snaslo srpski narod!!!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back