HAJKA NA HOMOLJSKOG KURJAKA 2007

Bogu hvala da postoje ljudi koji su jos videli vasu `organizaciju`.Tamnavac,pazi 1500 dinxnavodnih 400 ucesnika je 600.000 srnetinu imaju od ranije od sponozra su nakukali za dorucak i ostace im bar trecina love.Zalosno ko sve pokusava da promovise lov i hajke.Hoce Radovane,pa stoje u zamrzivacu i oni dedini,sta mislis sto su dosli kod nekog koga ni ne vide cele godine?Eto dedice tebe cemo u novine-a i daj nam vukove.Mogli ste bar pusku da mu opravite.

BG Pastuv:
Bogu hvala da postoje ljudi koji su jos videli vasu `organizaciju`.Tamnavac,pazi 1500 dinxnavodnih 400 ucesnika je 600.000 srnetinu imaju od ranije od sponozra su nakukali za dorucak i ostace im bar trecina love.Zalosno ko sve pokusava da promovise lov i hajke.Hoce Radovane,pa stoje u zamrzivacu i oni dedini,sta mislis sto su dosli kod nekog koga ni ne vide cele godine?Eto dedice tebe cemo u novine-a i daj nam vukove.Mogli ste bar pusku da mu opravite.[/QUOTE
Pljujes po ljudima koje apsolutno ne poznajes. Tvrdis za nekog da je ne obrazovan , da je lopov , vredjas iz sve snage. Ne znam ko si i ne zanimame. Predsednik udruzenja je slucajno zavrsio fakultet i radi u srednjoj skoli kao profesor. Mozda je problem u tome sto vise u loviste ne moze svaki idot da udje i krivolovi. Mozda je problem u tome sto se vise meso iz lovista ne vozi hladnjacama. Mozda je problem u tome sto lovocuvari rade svoj posao . Mozda je problem sto ne moze da se dodje i na tudj racun jede , pije i izivljava.Lov nije besplatan. Hajka na vuka je ekomnosko turisticka manifestacija i normalno da ima svoju ekonomsku racunicu. Posto si nas ispljuvao sakriven iza sifre neka ti sluzi na cast. I ako ti je ostalo makar malo kulture i domaceg vaspitanja svoje jezicke bravure da vredjas ljude koje ne poznajes koristi na nekom drugom mestu . Steta je jedina sto se i ti takav kakav si nekgde predstavljas kao lovac. Na tvoju zalost a covek nikada ne vidi svoje mane, pravom lovcu nisi ni cizme da cistis, jer se jedan pravi lovac ne izrazava kao ti o ljudima koje ipak ne poznaje.

Poznajem te Bane Debeli Debilu,mom si zetu Radisi iz Manastirice prodao dzukele koje nisu prosle kraj gonica,a sad mi se pravis fin i branis predsednika odnosno sebe.Koje se meso izvozilo hladnjacama kad srna na brojnom stanju niste imali 10 tak godina....?!Zovem se Marko Tomic rodom sam iz Brckog,supruga mi je iz Krepoljina.Znamo se odlicno,nemoj sad jos da se pravis lud Bane Zivkovicu.....!!!Kao i ovaj Brasko sto se ucutao i njega znam.Ne krijem se macani-vi ste juce poceli da lovite i odmah nasli interes (-hajka je ekonomsko turistickog....-)daaaaaj.Doduse nikog ne terate da dodje,ali kazi mi da ono nisu vucici iz ove godine i da prosle godine niste izvadili vukove iz zamrzivaca.I Bane dosta je ja pa ja-ic te ne pljujem samo kazem istinu kakva je.

Bas mi je drago kad se tako ofirate medjusobno. Covek ima pravo, svi gledaju kako da profitiraju od tih hajki. A sta to vuk jede tamo kad su srne zavrsile u zamrzivacima i kobasicama? Na pomenutu hajku ce pozvati predsednika Opstine i ostale glavesine, a tek odledjene crkotine ce vozati Nivama po selima! Kakva manifestacija!

DOBRO НАМ ДОШЛИ БРАЋО ЛОВЦИ НА ТРЕЋУ ПО РЕДУ ХАЈКУ НА ХОМОЉСКОГ КУРЈАКА. БИЋЕ НАМ ЧАСТ И ЗАДОВОЉСТВО. ДАЋЕ ДОБРИ БОГ И НАШ СВЕТАЦ ЈЕВСТАТИЈЕ ДА У СРБИЈИ БУДЕ ЈОШ ОВАКВИХ МАНИФЕСТАЦИЈА. ДОБАР ПОГЛЕД БРАЋО ЛОВЦИ!

Rec MANIFESTACIJA, podrazumeva da, u ovom slucaju skup, ima ideju i osnovnu poruku
koja se zeli prezentovati?????

Odkad dobri bog podrzava i daje ovakve "manifestacije"?????

Sta je vasa poruka bratijo lovci????
Zasto vuka (Canis lupus), zovete "kurjak"? ? i zasto se hvalite ubijanjem stenadi?
To je bruka.....za sve lovce... :D

Pogledah danas na rts-u.Zadrigli antipaticni Banence velica sebe&Homolje.Prva prevara-rekli su nema maskirnih,ono svi sareni.Druga dovukli neke francuze,od kojih se mos misliti jedan zove Zan Pol i to maskiran sav....vuka nisu ni videli,Banence(1971) nije skidao svoju sesircinu ni u zatvorenom i deda Flicke su se setili.Parodija kica,lepo sam reka da Homolje zasluzuje bolje.A sto se kao pi... nije javio na moj broj to obaska...

Back