Radovan 3.
Obećava
- Poruka
- 93
Kladim se u 100 E da necete uloviti ni jednog.SRECAN LOV!!!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
BG Pastuv:Bogu hvala da postoje ljudi koji su jos videli vasu `organizaciju`.Tamnavac,pazi 1500 dinxnavodnih 400 ucesnika je 600.000 srnetinu imaju od ranije od sponozra su nakukali za dorucak i ostace im bar trecina love.Zalosno ko sve pokusava da promovise lov i hajke.Hoce Radovane,pa stoje u zamrzivacu i oni dedini,sta mislis sto su dosli kod nekog koga ni ne vide cele godine?Eto dedice tebe cemo u novine-a i daj nam vukove.Mogli ste bar pusku da mu opravite.[/QUOTE
Pljujes po ljudima koje apsolutno ne poznajes. Tvrdis za nekog da je ne obrazovan , da je lopov , vredjas iz sve snage. Ne znam ko si i ne zanimame. Predsednik udruzenja je slucajno zavrsio fakultet i radi u srednjoj skoli kao profesor. Mozda je problem u tome sto vise u loviste ne moze svaki idot da udje i krivolovi. Mozda je problem u tome sto se vise meso iz lovista ne vozi hladnjacama. Mozda je problem u tome sto lovocuvari rade svoj posao . Mozda je problem sto ne moze da se dodje i na tudj racun jede , pije i izivljava.Lov nije besplatan. Hajka na vuka je ekomnosko turisticka manifestacija i normalno da ima svoju ekonomsku racunicu. Posto si nas ispljuvao sakriven iza sifre neka ti sluzi na cast. I ako ti je ostalo makar malo kulture i domaceg vaspitanja svoje jezicke bravure da vredjas ljude koje ne poznajes koristi na nekom drugom mestu . Steta je jedina sto se i ti takav kakav si nekgde predstavljas kao lovac. Na tvoju zalost a covek nikada ne vidi svoje mane, pravom lovcu nisi ni cizme da cistis, jer se jedan pravi lovac ne izrazava kao ti o ljudima koje ipak ne poznaje.
BG Pastuv:Cutite kao pi.ke!!!!
Niko da okrene broj.Sramota ko sve profitira na Homolju!
mislim to se saznalo i to se sada zna, ali nemamo materijalne dokaze.... Nece dnevnik bez dokaza da objavi..........BG Pastuv:Kojim?Poznaje li neko pravog ok novinara?A pazi kako cute kao pi*ke......hajde okrenite pametni profiteri.....dobro je sto nisam sam![]()