Hajduk iz Splita se silno pojačava – stiže krilo srpskih korena

Torcida ce da slavi !!!
download.jpg

hqdefault.jpg

Zadnjih par mjeseci se popravlja stvar. Doveli Kalinića, Livaju, još par solidnih igrača. Ali istina je da je to premalo, i da djeluje kao da je bez nekog ozbiljnijeg plana. Rijeka se digla, uzela naslov, sad malo pala, Osijek se diže, dovodi ozbiljne igrače za ozbiljne novce (za naše prilike), dok Hajduk gleda i spava zimski san. Umjesto da uzimaju sve što vrijedi iz tog dijela Hr, pa onda i talente iz exyu, što na račun imena i tradicije mogu, oni dovode polovne strance za hrpetinu para i gledaju kako im ostali (Dinamo prvenstveno) odvode sve što vrijedi iz njihovog bazena.

Mislim da je liga prilično neizvjesna, što potvrđuje i tablica. Dinamo je i dalje najjači, i sa većinom lige lako izlazi na kraj, ali više nije slučaj da ima 3-4 ozbiljne utakmice u sezoni. Smanjenje lige i promjena formata natjecanja (10 klubova četverokružno), poboljšanje infrastrukture (pogotovo travnjaka), i ulaganje ostalih klubova je dovelo do znatnog porasta kvalitete. Tako da Dinamo (a i ostali klubovi s vrha) sada ima puno više ozbiljnijih utakmica nego prije nekih 5-6 godina npr.

Osijek ako nastavi ovim tempom uzleta sa Bjelicom uzima titulu sledece ili one tamo sezone.
Osijek je zato i doveo Bjelicu. Bjelica je mislim i izjavio da planira naslov baš u tom roku koji si naveo. Mislim da je sljedeću sezonu naveo kao prvu u kojoj napada titulu. Iako i ove izgledaju odlično. Ali sljedeće sezone će vjerojatno igrati Europu dulje nego ove. Vidjet ćemo. Dinamo je i dalje veliki favorit, ali i Osijek će se nešto pitati. Pod uvjetom da ne rasproda najbolje igrače, i da dovede pokoje pojačanje.

Kako zasto?
Pa tamo stanuje nas piciginU, a on je jedan od najnormalnijih splicana.
Sta mislis kakvi su onda ostali?
U Hajduku igra Todorović, sad i Kačaniklić. Šovinisto, reci ti nama ovdje što fali toj dvojici? Što je falilo Subašiću u klubu i u Splitu? Ili Računici, Rapaiću i mnogim drugima od 1990-ih naovamo? Ostavi se tog šovinizma i živi čovječe!

Back