Хајде сви да се сложимо око једног питања

Да ли Вучић треба да иде на обележавање Дана Победе?

• Ukupno glasova
    35
Na odluku
Председникa Републике Србије, Господинa Председникa Александpa Вучићa, o tome da li će otići u Moskvu ili ne, sigurno neće utjecati interesi EU ili Ruske Federacije, već isključivo ono što je u najboljem interesu Republike Srbije i njenih građanina.

Њему није тамо место, он је Шешељев ђак, а Шешељ је покретач је бандерашке историје и ревизије догађаја из Другог светског рата на овим просторима где се партизани проглашавају лошим момцима а четници добрим. Плус за све ове године није се сетио да направи параду у Београду поводом ослобођења Београда у Другом светском рату а гура се да иде на Дан победе у Москву да би од русофила покупио политичке поене. Човек који нема ни идеале нити заступа било какву идеологију, једина идеологија ми је власт и само власт.
Kako si ti smešan ebote :)

Uopšte me ne bi čudilo da se Nenadležnik odluči za izolaciju Srbije. To je realna mogućnost.

Njega i njegov režim sankcije neće mnogo da pogode, ne toliko koliko će da pogode narod.

A još ako dođe do podele sveta kakvu kremljofili priželjkuju...
Ту би се опасно прерачунао, јер би га економија шутнула у главу.
Срећом, нисмо суседи Русије, као Белорусија

Њему није тамо место, он је Шешељев ђак, а Шешељ је покретач је бандерашке историје и ревизије догађаја из Другог светског рата на овим просторима где се партизани проглашавају лошим момцима а четници добрим. Плус за све ове године није се сетио да направи параду у Београду поводом ослобођења Београда у Другом светском рату а гура се да иде на Дан победе у Москву да би од русофила покупио политичке поене. Човек који нема ни идеале нити заступа било какву идеологију, једина идеологија ми је власт и само власт.
Seselj je ustaski partizan i on baca ljagu na cetnike

Ту би се опасно прерачунао, јер би га економија шутнула у главу.
Срећом, нисмо суседи Русије, као Белорусија
Pa i Slobu je ekonomija šutnula u glavu pa mu to nije smetalo da vlada godinama.

Plus što bi u uslovima izolacije mogao lako da slomi studentski otpor, posle čega ne bi ostao skoro niko da se buni.

Možda bi se sav onaj narod od 15. marta odlučio na emigraciju, njemu bi to bio dar sa neba. Taman da mu ne smetamo.

Гледајући само 9. мај као такав, подржавам да ми увек имамо свог представника тамо. Борили смо се, много смо жртава и штете претрпели, и не треба да то заборавимо.

Е сад... неки део иностранства, хоће рећи запад, би да обрише тај део историје, да га препусти забораву. Њима је проблематично да прихвате да нису једини који диктирају истину.

Нама ће понудити само штап. Шаргарепу су потрошили на Украјинце.
Ако председник не оде - не добијамо ништа.
А ако оде - биће већ нека казна.
Шта је казна? Одлагање уласка у ЕУ? Хајде да ми неко прво докаже да се ми заиста крећемо, јер бих рекао да стојимо.

Мислим да можемо да издржимо казну.

Једино што је још физички могуће је да се не дозволи прелет авиона. То би сачувало наш добар углед код Руса, а обична публика би западу уписала још један минус.

Pa i Slobu je ekonomija šutnula u glavu pa mu to nije smetalo da vlada godinama.

Plus što bi u uslovima izolacije mogao lako da slomi studentski otpor, posle čega ne bi ostao skoro niko da se buni.

Možda bi se sav onaj narod od 15. marta odlučio na emigraciju, njemu bi to bio dar sa neba. Taman da mu ne smetamo.
Слажем се.
Ипак, за разлику од Милошевића, Вучић влада у народу који већ има трауму деведесетих.
Плус, његова пирамида моћи нема толику идеолошку кохезију у апарату силе као што је имао Милошевић.
Такође, за разлику од тада, окружење Србије је сад монолитно, економски и војно (ЕУ и НАТО), тешко да ће се правити неки дилови погранични или са Кипром.

Иде, иће, мора д'иде.

Барбароса се такође окупља исти дан -- друга локација.
biglaughh.gif

И да копира потјерницу у Москви за Kaju Kalas, ако је "загубио" у међувремену.

Неће нико искрено да гласа. :lol:

Слажем се.
Ипак, за разлику од Милошевића, Вучић влада у народу који већ има трауму деведесетих.
Плус, његова пирамида моћи нема толику идеолошку кохезију у апарату силе као што је имао Милошевић.
Такође, за разлику од тада, окружење Србије је сад монолитно, економски и војно (ЕУ и НАТО), тешко да ће се правити неки дилови погранични или са Кипром.
Pogledaj koliko ljudi poskakuje od sreće čim negde pročitaju da ćemo da pripadnemo ruskoj sferi uticaja. Mnogi od njih su trenutno protiv Nenadležnika ali čim nas bude uveo u taj njihov raj ili nas naizgled povede u tom pravcu, postaće njegovi. Tako je i u službama bezbednosti.

Двоумим се.
Принципијелно, не би требало да иде.
Практично, нека оде и заговна односе са ЕУ
Принципијелно, то је Дан победе коме је и народ са ових простора дао велики допринос. Зашто бисмо се тога стидели?

Pogledaj koliko ljudi poskakuje od sreće čim negde pročitaju da ćemo da pripadnemo ruskoj sferi uticaja. Mnogi od njih su trenutno protiv Nenadležnika ali čim nas bude uveo u taj njihov raj ili nas naizgled povede u tom pravcu, postaće njegovi. Tako je i u službama bezbednosti.
И то је тачно.
Чак и ови који су против Вучића, а проПутин, не дижу глас на тему ФСБ "истраге" о звучном оружју нити изливе подршке Захарове, Лаврова итд у "борби против обојене револуције".

Back