Хајде сви да се сложимо око једног питања

Да ли Вучић треба да иде на обележавање Дана Победе?

• Ukupno glasova
    35

Alter_Ego_

Stara legenda
Poruka
86.813
Другари и другарице,

ми се овде на политици, спорта ради, стално делимо.

Сматрам да би требали да нађемо питање око кога можемо да се сложимо.

Наша драга колегница @lapsi је отворила тему где ЕУ прети санкцијама Вучићу ако оде у Москву 9. маја, на обележавање Дана победе над фашизмом.

Ево теме https://forum.krstarica.com/threads...u-sankcijama-ako-ode-9-maja-u-moskvu.1027651/

Можемо ли сви да се сложимо да Вучић треба да оде на обележавање Дана Победе у Москви 9. маја?

Другари и другарице,

Наша драга колегница @lapsi је отворила тему где ЕУ прети санкцијама Вучићу ако оде у Москву 9. маја, на обележавање Дана победе над фашизмом.

Ево теме https://forum.krstarica.com/threads...u-sankcijama-ako-ode-9-maja-u-moskvu.1027651/

Можемо ли сви да се сложимо да Вучић треба да оде на обележавање Дана Победе у Москви 9. маја?
Не верујем да ће отићи.

Ne treba. Jer smo mi pro-EU država, tu se nalazimo geografski, sa EU imamo najveću ekonomsku saradnju i tu nam je sva dijaspora. A Rusija je izabrala da bude u zavadi sa EU i gravitira prema novim prijateljima kao što su Kina, Iran i Severna Koreja sa kojima imamo još manje veze. Tako da bi taj odlazak bila pogrešna geopolitička poruka i dodatno otežalo naše uklapanje u EU i region. Naravno Vučiću odgovara nestabilnost pa će možda i namerno otići nebili posle imao novi materijal za politiku "eto, svi nas mrze". Pa dok se srbi zamlaćuju sa prepucavanjem zapad vs istok, neko masno krade ;)

I ja mislim da se neće usuditi.

Reče Al

Ako predsjednik Srbije Aleksandar Vučić planira putovanje biciklom od Beograda do Moskve, s ciljem da stigne tačno 9. maja i simbolično parkira bicikl na Crvenom trgu, potrebno je da pređe približno 2.200 kilometara. Uz pretpostavku da dnevno vozi oko 100 kilometara, put bi trajao otprilike 22 dana. S obzirom na to da je danas 16. april, a rok za dolazak je 9. maj, predsjednik bi morao da krene najkasnije 17. aprila kako bi na vrijeme stigao na cilj. Dakle, uz dobru fizičku spremu, odgovarajuću logistiku i disciplinu, ovaj biciklistički poduhvat je tehnički ostvariv.

Другари и другарице,

Evropa ne slavi taj dan kao Dan Pobede,jer su oni izgubili i to je za njih Dan Zalosti.Vuqiq nigde ne treba da ide jer nikoga ne predstavlja,niti je on predsednik Srbije.Moze samo da bruka Srbiju,kao i svuda.

Reče Al

Ako predsjednik Srbije Aleksandar Vučić planira putovanje biciklom od Beograda do Moskve, s ciljem da stigne tačno 9. maja i simbolično parkira bicikl na Crvenom trgu, potrebno je da pređe približno 2.200 kilometara. Uz pretpostavku da dnevno vozi oko 100 kilometara, put bi trajao otprilike 22 dana. S obzirom na to da je danas 16. april, a rok za dolazak je 9. maj, predsjednik bi morao da krene najkasnije 17. aprila kako bi na vrijeme stigao na cilj. Dakle, uz dobru fizičku spremu, odgovarajuću logistiku i disciplinu, ovaj biciklistički poduhvat je tehnički ostvariv.
Evo i mašine za njega.
1000010345.jpg

Šta je on sve potvrdio, pa pogazio?!

Ovo je nešto što se poduži vremenski period konzistentno ponavlja, to hoću da kažem.

Nije isključeno da promeni mišljenje. Npr. pred Moskvu, ide u Ameriku. Ako mu tamo neko skrene pažnju da možda nije najpametnije, eto, tako možda može pronaći neki izgovor. Preko američke administracije nešto.

Ko sam ja da odredjujem gde ce ko biti za dan pobede, jednom sam bio u pancevu na buvljaku , pridju mi rusinke i pitaju mozemo da vas okitimo...ja sam pitao jel nije politicko obeleznje, kazu nije, nego Rusini pa dan pobede, rusija majka , kao kad bi srbi proslavljali oluju , samo suprotan rezultat da je bio...
Ok...
Ali Srbi nemaju 4 avgust za proslavu, jer bi to znacilo da zive u istoj drzavi sa Hrvatima i da Sloba nije bio predsednik Srbije, a Vucic ministar informisanja i prvi od palube..

Њему није тамо место, он је Шешељев ђак, а Шешељ је покретач је бандерашке историје и ревизије догађаја из Другог светског рата на овим просторима где се партизани проглашавају лошим момцима а четници добрим. Плус за све ове године није се сетио да направи параду у Београду поводом ослобођења Београда у Другом светском рату а гура се да иде на Дан победе у Москву да би од русофила покупио политичке поене. Човек који нема ни идеале нити заступа било какву идеологију, једина идеологија ми је власт и само власт.

Back