Gospodin Darsi
Veoma poznat
- Poruka
 - 14.094

Znaci zezate se 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Bila kratko u gradu. Posle strpala dete u krevet, napunila kadu penom, pustila muziku i uzivala. Citala i zaspala, sa svetlom.sta ste radile sinoc?![]()
Idem. Najvise volim deo sa polovnim knjigama.Jel idete na sajam knjiga il` se zajebavate?!
Bila kratko u gradu. Posle strpala dete u krevet, napunila kadu penom, pustila muziku i uzivala. Citala i zaspala, sa svetlom.
Idem. Najvise volim deo sa polovnim knjigama.
I ja isto, najvise onaj sa stripovima.
Ima knjiga koliko hoces, danas nije bila ni guzva.
Dobijes grip na sajmu knjiga?
kad zadnji put niste dobile poklon, pošto pretpostavljam da vam ne preskaču rođendane, osme martove i svaku priliku da vam se uvuču u dupe
Manje mi znace pokloni sa povodom. Ne secam se da ih nisam dobila, ali to je nekako kao po komandi, obavezaA nesto i ne drzim do datuma.
Vise mi znace oni nenadani, poklonjeni iz same zelje ili zato sto je nesto zalicilo na mene. To su prava iznenadjenja. To raduje.
Jel idete na sajam knjiga il` se zajebavate?!
samo nek me puste na buvljak...bilo koji...da se cenjkam

e da sam ja bila sa tobom poklonili bi nam za dž
cenim kontale bi se skroz
 Tada sam kupila preko 40 i jedva sam se gegala sa njima. Stala kod njega da nesto pogledam, on razrogacio oci kada je video sta sve vucem i utrpio mi i svoju.jel kupujete kinezariju ?
 volim spontano pisanjeKad ste zadnji put dobile poklon
od svog čoveka ?

који физички недостатак треба да има мушкарац да би га сто посто одбиле шта год урадио, и какав год да је?
za slučaj da je nekome zazvučalo dvosmisleno :dobro...
a jel vam cev za vodu spoljna il unutarnja ?

))))