Hajde sada neka muskarci pitaju a zene odgovaraju III

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ne moze da se desi, ne zanosi se, ne pricam ja na osnovu filmova nego zivota mog i ljudi oko mene.
moze ako spekulises ali ja cu to da znam pre nego sto se upustim u nesto ozbiljnije sa tobom.
ili ako se zaduzujes i imas kredite tipa 300 / 400 hiljada jura, koje moze da ima samo neko ko zivi iznad svojih mogucnost. ako si bio glup i alav onda potoni sam, nemoj da ocekujes da te zena vadi.

ne moze da se desi, ne zanosi se, ne pricam ja na osnovu filmova nego zivota mog i ljudi oko mene.
moze ako spekulises ali ja cu to da znam pre nego sto se upustim u nesto ozbiljnije sa tobom.
ili ako se zaduzujes i imas kredite tipa 300 / 400 hiljada jura, koje moze da ima samo neko ko zivi iznad svojih mogucnost. ako si bio glup i alav onda potoni sam, nemoj da ocekujes da te zena vadi.

jao zeno bre a sta AKO bi se desilo sta bi ti uradila?ako neces da kazes ne moras al nemo da mi ko politachiri pricas pola sata a nista ne kazes..pitanje je jasno ko dan......

Шта мислите,да ли су амерички филмови а продукције о мафијашима(Кум,Кум2,Било једном у Америци,Несаломиви...) утицали на свест људи у Србији и на који начин?

mislim da jesu, ali samo zato sto postoji slicna osnova - siromasne porodice, nasilje, konstantna borba sa zivotom i na kraju uspeh i bogatstvo.
ne moze takav film da utice na svest ljudi u bogatijim sredinama, osim onih koji i sami imaju kriminalne sklonosti.

Pitanje. Koliko kod vas na odluku o tome sa kime će te da budete utiče na to šta će vaše drugarice da misle o tome
Ne uticemo jadne drugima na izbor.
koje su vase top 3 pesme?
Azra, Ako znas bilo sto
Film, Koliko puta si ljubila stranca
Chris Isaak, You Owe Me Some Kind Of Love
Колико су финансијске пројекције и калкулације утицале на ваш избор партнера?
Nisu uopste.
Шта мислите,да ли су амерички филмови а продукције о мафијашима(Кум,Кум2,Било једном у Америци,Несаломиви...) утицали на свест људи у Србији и на који начин?
Ne verujem.

Poslednja izmena:
aj da je ozivimo............:lol:
jeste li zadovoljne dansnjim danom:)
sta vam je izmamilo prekrasan osmeh danas:)
jesam ,jako
veliki osmeh za rucak kod mojih na dvoristu na suncu.svi veseli,svi pricaju u glas.divan dan
odlucio sam,krecem na put oko sveta bajsem,da vidimo ko se prijavljuje za moralnu i finansisku podrsku?:hvala:
evo ja cu da ti pruzim moralnu podrsku :ok:
Pitanje. Koliko kod vas na odluku o tome sa kime će te da budete utiče na to šta će vaše drugarice da misle o tome
moje drugarice ne sude.mozda i bi da sam se zabavljala sa budalama
koje su vase top 3 pesme?
uvek me dodirne joksimoviceva devojka sa polja zelenih(to nisam utvrdila zasto:lol:),od bisere,nikad vise milo moje i ne placi i od kad znam za sebe volim i camac na tisi i od zvonka tat tvoja suknja mala i kada padne prvi sneg...
pa pokusala sam samo tri,al ****** ga :aha:
sta ste radile sinoc?:lol:

setala
kasnije provela obicno vece sa porodicom

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back