- Poruka
- 60.291
Je li vam nekad dosadno i šta onda radite (kako odagnate dosadu)?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
nije mi nikad dosadno
uvek imam sta da radim
nekad samo nemam dovoljno vremena da radim sve ono sto bi htela

Pravim se da sam normalna.a sta radite kad postanete osetljive, ono najednom da ne kazem histericne, jel lupate svoju ili tudju glavu o zid ilki trpite to u sebi kao lojalne gradjanke koje se prave da su normalne?

Pravim se da sam normalna.
A kada ostanem sama pustam tuznu muziku, citam stihove, patetisem,... Isplacem se i bude maaalo lakse. Problem je kada se zaglavi tu negde izmedju grudi i vrata, pa ni da progutas ni da izbacis suzama, muci...
Retko. Kada su velike vrucine i disem na skrge, pa mi se nigde ne ide i nemam volju nista da radim.
zvuci, mirise na benzose.
snajka, imas maglu ispred ociju zbog tih lekova, mozak ti je kompromitovan a ne znas, vidis svet kroz yebenu prizmu.u zacaranom si krugu darling, sto je gore to vise uzimas ta sranja. skidaj se sa toga sto pre, al pazljivo.
popij pivo yeboteya. ponudio bih ti dzonsona al sam daleko.
svet oko tebe nije kako ga percepiras darling, totalno je drugaciji

Hvala na savetu. Evo, sve sam ih istresla u wc i tuzno im masem dok ih voda nosi![]()
a sta radite kad postanete osetljive, ono najednom da ne kazem histericne, jel lupate svoju ili tudju glavu o zid ilki trpite to u sebi kao lojalne gradjanke koje se prave da su normalne?
zasto zene vole da ih neko nesto pita i kao se interesuje?

Pokazuju da mu/joj je stalo
- - - - - - - - - -
Ooops, taman me podseti da popijem lekic za danas !!![]()
Pokazuju da mu/joj je stalo
- - - - - - - - - -
Ooops, taman me podseti da popijem lekic za danas !!![]()

...Iz istog razloga zbog kojeg to vole i muskarci - samo sto je u njihovom slucaju pozeljno pazljivo ih slusati dok uzivaju u svom glasu...Ego, taj veciti kamen oko vrata, u cipeli, na ravnom putu...![]()
Ja moje bacila i vec se pokajala. Stvarno, ne ide to tako brzo. Moracu da poslusam iskusnije.
Hoces da mi posaljes jedan![]()

Šta mislite da muškarci u stvari traže, kad traže devojku ili ženu, tj. kad stupaju u brak ili vezu?

Ja moje bacila i vec se pokajala. Stvarno, ne ide to tako brzo. Moracu da poslusam iskusnije.
Hoces da mi posaljes jedan![]()
Moram moje da cuvam.... zivot je u pitanju
- - - - - - - - - -
Sve ono sto kazu da ne traze![]()

a sto je kamen oko vrata? muskarci sa egom su izgradili civilizaciju darling, ne podcenjuj ga, igras se sa bogom
...a sto toliko dajete izraza para i truda na izgledu? jel vam nesto fali iznutra pa nadoknadjuete spolja?

Šta mislite da muškarci u stvari traže, kad traže devojku ili ženu, tj. kad stupaju u brak ili vezu?