Hajde sada neka muskarci pitaju a zene odgovaraju III

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
a sta radite kad postanete osetljive, ono najednom da ne kazem histericne, jel lupate svoju ili tudju glavu o zid ilki trpite to u sebi kao lojalne gradjanke koje se prave da su normalne?
Pravim se da sam normalna.
A kada ostanem sama pustam tuznu muziku, citam stihove, patetisem,... Isplacem se i bude maaalo lakse. Problem je kada se zaglavi tu negde izmedju grudi i vrata, pa ni da progutas ni da izbacis suzama, muci... :(
Je li vam nekad dosadno i šta onda radite (kako odagnate dosadu)?

Retko. Kada su velike vrucine i disem na skrge, pa mi se nigde ne ide i nemam volju nista da radim.

Pravim se da sam normalna.
A kada ostanem sama pustam tuznu muziku, citam stihove, patetisem,... Isplacem se i bude maaalo lakse. Problem je kada se zaglavi tu negde izmedju grudi i vrata, pa ni da progutas ni da izbacis suzama, muci... :(

Retko. Kada su velike vrucine i disem na skrge, pa mi se nigde ne ide i nemam volju nista da radim.

zvuci, mirise na benzose.
snajka, imas maglu ispred ociju zbog tih lekova, mozak ti je kompromitovan a ne znas, vidis svet kroz yebenu prizmu.u zacaranom si krugu darling, sto je gore to vise uzimas ta sranja. skidaj se sa toga sto pre, al pazljivo.
popij pivo yeboteya. ponudio bih ti dzonsona al sam daleko.

svet oko tebe nije kako ga percepiras darling, totalno je drugaciji

Poslednja izmena:
zvuci, mirise na benzose.
snajka, imas maglu ispred ociju zbog tih lekova, mozak ti je kompromitovan a ne znas, vidis svet kroz yebenu prizmu.u zacaranom si krugu darling, sto je gore to vise uzimas ta sranja. skidaj se sa toga sto pre, al pazljivo.
popij pivo yeboteya. ponudio bih ti dzonsona al sam daleko.

svet oko tebe nije kako ga percepiras darling, totalno je drugaciji

:lol:

Hvala na savetu. Evo, sve sam ih istresla u wc i tuzno im masem dok ih voda nosi :(

a sta radite kad postanete osetljive, ono najednom da ne kazem histericne, jel lupate svoju ili tudju glavu o zid ilki trpite to u sebi kao lojalne gradjanke koje se prave da su normalne?

Radis sve sto ti prija, i koliko ti prija :

- citas knjigu, slusas opustajucu muziku, napunis kadu puni tople vode sa penom i etericnim uljima...

Muskarci tada da budu tu na usluzi, razmazavaju devojku - kupe joj omiljeni casopis i naprave toplu cokoladu ;)

Pokazuju da mu/joj je stalo :mrgreen::heart:

- - - - - - - - - -

Ooops, taman me podseti da popijem lekic za danas !! :rumenko::zcepanje:

znaci pretvaraju se, lazu vas. a sto bi neko to radio? sto ne moze direktno u stilu 'aj se yebemo' i to je to, sto moraju da vas lazu i mazu. pa chak i same znate da vas lazu? sto moramoi da igramo tu igru?

Poslednja izmena:
:lol:

Ja moje bacila i vec se pokajala. Stvarno, ne ide to tako brzo. Moracu da poslusam iskusnije.
Hoces da mi posaljes jedan :prstic:

Moram moje da cuvam.... zivot je u pitanju :zcepanje:

- - - - - - - - - -

Šta mislite da muškarci u stvari traže, kad traže devojku ili ženu, tj. kad stupaju u brak ili vezu?

Sve ono sto kazu da ne traze :andjeo:

a sto je kamen oko vrata? muskarci sa egom su izgradili civilizaciju darling, ne podcenjuj ga, igras se sa bogom

...I napravili haos od raja u kojem smo se obreli...A sve uz pomoc zena sa egom koje su ih rodile, brizljivo im tetosile taj isti, najcesce veoma krhak, ego i krotko zauzimale poziciju u senci odakle su tim istim muskim egom manipulisale...:)...

Šta mislite da muškarci u stvari traže, kad traže devojku ili ženu, tj. kad stupaju u brak ili vezu?

Svaki nesto drugo...
Nekom je bitan samo imidz porodicnog coveka.
Neko trazi drugu mamu, kuvaricu, medicinsku sestru,...
Neko ispunjava zelje i pritisak porodice.
.
.
.
A neko stvarno vrednuje zajednicu i zeli da uziva u njoj. I pruza i uzima.
Pa, kao i zene...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back