Hajde sada neka muskarci pitaju a zene odgovaraju III

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

sad sam se vratila sa bazena, pa sam bas procitala tu vest
meni je normalno
kad sam bila trudna, bila sam na bazenu do 15h, a u 16:30 sam pocela da se poradjam
ako je trudnoca normalna, trudnica zdrava i prava - nema razloga da se ne bavi onim sto joj prija
ja sam vise protiv one masovne pojave koja je sada propratna u vecini trudnoca i postporodjajnih faza - da trudnica mora da izgleda kao da nije trudna..da kad je pogledas ne vidis nikakve promene na njoj, sem stomaka u devetom mesecu kad se okrene iz profila
i da trudnica mora da izgleda kao da se nije porodila neelju dana posle porodjaja
to mi je uzas!
ebao vas izgled, uzivajte u trudnoci i svojoj bebi, ogrominim grudima, mleku koje curi i bebi koja sisa!

Mislim da je za bebu najbolje kada je mama zadovoljna, sto znaci da treba da radi ono sto je usrecuje.
I ja sam do poslednjeg dana setala duge rute po sumi uzbrdo i nizbrdo, imala seksualne odnose, obavljala sve poslove po kuci (penjala se i silazila sa stolice kada nesto ne mogu da dohvatim), dizala tesko,... sve najnormalnije.
Vodenjak mi je pukao u kaficu, na jutarnjoj kafi. Nisam ni skontala. I jos razmisljam, kako je ovo jastuce mokro, kada sinoc nije padala kisa... :lol:
grudi------:)
A - A di su?
B - Bar se vide.
C - Cuclo bi ih.
D - Dobre,dobre.
E - Extra dobre.
F silikoni

u koju grupu spadate:lol:
Gde su? :aaa:

Zaboravili da mi ih naprave :(
tezite li promena mu braku..ili
vam je savrsen odnos,,,
msm_dovoljno vas mazi
,seksa,
saslusa kad mu nesto kazete
,postuje u drustvu
,posvetu vam paznju kad ste nervozni ..
Brak- zajednicki zivot, isti djavo...
Mislim da nisam ocekivala previse. Strasno je kada izgubis sigurnost uz tu osobu, kada se osecas ugrozeno, kada ste zajedno a usamljen si.
a sto ste vi zene tolko osetljive? koj vam je moj?
Ne znam... I samu sebe nerviram zbog toga, ali duzi period jesam bas osetljiva. Pogresan pogled bi me rasplakao da se ne suzdrzim.

pa i muskarci imaju hormone pa im ne rastu sise od njih

pa to ti pricam :sad2:
a sta radite kad postanete osetljive, ono najednom da ne kazem histericne, jel lupate svoju ili tudju glavu o zid ilki trpite to u sebi kao lojalne gradjanke koje se prave da su normalne?

pa kad smo osetljive, ne moramo da budemo i histericne
to je stvar karaktera, a ne hormonske oscilacije

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back