Hajde sad neka muškarci pitaju, a žene da odgovaraju VIII

Ma Balkanke vole tipove poput Kristijana Golubovića. Obrazovan, nabildovan, robijao je, ultra-desničar, pun tetovaža, rusofil... Na Pinku ide ona emisija sa svadbom. Baš sam gledao. Udavača neka 20-godišnjakinja sa tetovažom na ruci Kristijana Golubovića. Jbt, ja sam šmokljan jer znam napamet sve pesme Balaševića i Leonarda Koena.

Žena, od rodjenja, pa na dalje i ubuduce...ne planiram nista menjati po tom pitanju, nije mi koža tesna. A i matora sam za promene.
Pisala sam nekad davno ovde, pa se smorila...jos po navici virnem.
Ko jednom kroči na forum...
( Sad se setih, Slonce je imao naviku pisati to-udata? :) ...sta ja pamtim, a sto treba...)
a....
udata?

Pa nijedan muskarac ne bi. Ali bi je vecina muskaraca dozivela kao jeftinu i laku. Sto je veca uvreda svakako.
Po tim kriterijumima bojim se da imamo jako mnogo jeftinih i lakih.šta će muškarci da misle..najveći deo muškaraca ne misli ništa ili malo.onaj mali deo muškaraca koji nešto razmišlja je-inpotentan.To šta će muškarac da misli više zavisi od njegovog karaktera nego od toga šta je ona izgovorila.Ako to pomisli,onda joj je i bolje da ne bude ništa između njih.I ne kažu žene tako direktno,bar ne u početku a posle nije ni važno.

Odaberite samo 3 karakteristike koje mora da poseduje vaš muškarac a da preko svih ostalih njegovih mana možete da pređete.
1) Minimum 10 godina aktivnog i redovnog bavljenja sportom, pozeljno da je olimpisjki sampion u nekom

2) Minimum 15 godina ljubavnog iskustva, nijedna veza da nije preko Interneta, sve uzivo, i prosecna bivsa da izgleda kao devetka tacka pet; prednost ako je bio u vezi s Monikom Beluci i da je on nju ostavio a ne ona njega.

3) Minimum 20 godina radnog iskustva kao direktor dobrostojeceg preduzeca, stambeno i finansijski u potpunosti obezbedjen, svi u familiji umrli ili se odselili za Austriju i ne nameravaju da se vrate kol'ko god da im je zima tamo

Mislim da je skroz fer.

Back