Cru*
Veoma poznat
- Poruka
- 10.148
Zene vole iskrenost isto koliko i muskarci. Ni manje ni viseZašto tako?
Žene tvrde da vole iskrenost
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zene vole iskrenost isto koliko i muskarci. Ni manje ni viseZašto tako?
Žene tvrde da vole iskrenost
Ma sve si u pravuMa Balkanke vole tipove poput Kristijana Golubovića. Obrazovan, nabildovan, robijao je, ultra-desničar, pun tetovaža, rusofil...

Meni kad bi neka rekla "****** bi te" ja je ne bi doživeo kao kretenaZene vole iskrenost isto koliko i muskarci. Ni manje ni vise
Meni to više deluje kao poziv, ponuda....mada u neku ruku i jeste komplimentIz'em ti kompliment!![]()
Pita me devojka: Koju muziku slušaš? Najviše volim Leonarda Koena i smatram da je trebalo da dobije Nobelovu nagradu za književnost, a ne Bob Dilan. -Gleda me ona nemo... A ko su oni?
Pa nijedan muskarac ne bi. Ali bi je vecina muskaraca dozivela kao jeftinu i laku. Sto je veca uvreda svakako.Meni kad bi neka rekla "****** bi te" ja je ne bi doživeo kao kretena
Verovatno si u pravu....ali ako su u vezi, onda i ne biPa nijedan muskarac ne bi. Ali bi je vecina muskaraca dozivela kao jeftinu i laku. Sto je veca uvreda svakako.
golja goljavi prepun ljubavi je uvek srcu najmilijidame, zanima me koliko vam je važno za vezu da partner bude solventan?
E bas ce to da kaze majci.i da ga privlače čvrste muške grudi
Teško bih podnela ali morala bih da prihvatim.vaš teen sinčić, recimo drugi razred srednje škole, saopštava vam da je gej i da ga privlače čvrste muške grudi.
neka tvoja reakcija kao matere bi bila?
a kako misliš da bi tvoj partner odreagovao?
Vrlo je vaznodame, zanima me koliko vam je važno za vezu da partner bude solventan?
Prihvatila bih to, naravno.. isto kao i da je cerka u pitanju. Samo bi mi ga bilo zaovaš teen sinčić, recimo drugi razred srednje škole, saopštava vam da je gej i da ga privlače čvrste muške grudi.
neka tvoja reakcija kao matere bi bila?
a kako misliš da bi tvoj partner odreagovao?
a....Žena, od rodjenja, pa na dalje i ubuduce...ne planiram nista menjati po tom pitanju, nije mi koža tesna. A i matora sam za promene.
Pisala sam nekad davno ovde, pa se smorila...jos po navici virnem.
Ko jednom kroči na forum...
( Sad se setih, Slonce je imao naviku pisati to-udata?...sta ja pamtim, a sto treba...)
važno jedame, zanima me koliko vam je važno za vezu da partner bude solventan?
Po tim kriterijumima bojim se da imamo jako mnogo jeftinih i lakih.šta će muškarci da misle..najveći deo muškaraca ne misli ništa ili malo.onaj mali deo muškaraca koji nešto razmišlja je-inpotentan.To šta će muškarac da misli više zavisi od njegovog karaktera nego od toga šta je ona izgovorila.Ako to pomisli,onda joj je i bolje da ne bude ništa između njih.I ne kažu žene tako direktno,bar ne u početku a posle nije ni važno.Pa nijedan muskarac ne bi. Ali bi je vecina muskaraca dozivela kao jeftinu i laku. Sto je veca uvreda svakako.
13togodišnjim devojčicama.Danas popularni...2022...

1) Minimum 10 godina aktivnog i redovnog bavljenja sportom, pozeljno da je olimpisjki sampion u nekomOdaberite samo 3 karakteristike koje mora da poseduje vaš muškarac a da preko svih ostalih njegovih mana možete da pređete.