Hajde sad neka muškarci pitaju, a žene da odgovaraju VIII

Zašto većina žena smatra da Tom Kruz i Bred Pit nisu zgodni, a muškarci žude da izgledaju kao oni? Je li to balkanski mentalitet? "Hoću sirovinu, da mi udari šamar ako treba, a ne nekog anglosaksonskog mlakonju!" Evo, juče sam pročitao u nekom engleskom časopisu da je Robert Patinson izabran za najseksipilnijeg muškarca 2022. Na Fejsbuku je osvanula lavina podsmešnih komentara, naravno od ženskog dela populacije.

Poslednja izmena:
Zašto većina žena smatra da Tom Kruz i Bred Pit nisu zgodni, a muškarci žude da izgledaju kao oni? Je li to balkanski mentalitet? "Hoću sirovinu, da mi udari šamar ako treba, a ne nekog anglosaksonskog mlakonju!" Evo, juče sam pročitao u nekom engleskom časopisu da je Robert Petison izabran za najseksipilnijeg muškarca 2022. Na Fejsbuku je osvanula lavina podsmešnih komentara, naravno od ženskog dela populacije.
Зато што су укуси различити. Некоме су згодни.
Мени нису. Том је мали има љигаву фацу, а Пит има вечито влажне усне на шта сам гадљива.
Мада, врло важно, нисам ни ја њихов тип :lol:

Pre nekoliko dana sam se , hm , zahvalio na ugodnom druženju jednoj ženi.
Onoj što sam vas pitao za savet, pre izvesnog vremena.
Dosadila mi je. Nakako mi postalo mučno da gledam njenu plavu, skoro belu kosu, njene vodnjikavo plave oči koje u kišnim danima postaju zelene, njeno telo koje je izgubilo i struk i kuk, pa odevena u teksas, dok mi iz daljine prilazi, izgleda kao pravuougaonik. I onaj nos njen postao još više nekako šiljast, i oči nekako više sužene, i čelo nekako više spušteno, kao da je namrštena,iz profila gledano. I usne njene mi izgledaju još tanje, i grudi još mlohavije i butine njene još gnilavije.

Do kada nije kasno za nove početke?

Zašto većina žena smatra da Tom Kruz i Bred Pit nisu zgodni, a muškarci žude da izgledaju kao oni? Je li to balkanski mentalitet? "Hoću sirovinu, da mi udari šamar ako treba, a ne nekog anglosaksonskog mlakonju!" Evo, juče sam pročitao u nekom engleskom časopisu da je Robert Patinson izabran za najseksipilnijeg muškarca 2022. Na Fejsbuku je osvanula lavina podsmešnih komentara, naravno od ženskog dela populacije.
Pa i nisu nesto... ali su Pirs Brosnan i Hju Dzekmen baje na kvadrat.
A nijedan nije balkanska sirovina
P.s. Ko je Robert Patinson?

Zašto većina žena smatra da Tom Kruz i Bred Pit nisu zgodni,
Nisu privlacni stvar toga kome se sta dopada...
a muškarci žude da izgledaju kao oni?
...da bi se dopali drugim muskarcima oho pipni PIPNI biceps triceps sveee kava sam zverina oho...bolji sam od tebe...takmicenje u teretanama...
Je li to balkanski mentalitet? "Hoću sirovinu, da mi udari šamar ako treba, a ne nekog anglosaksonskog mlakonju!"
...matori su proslo njihovo sem sa onima koji im vole pare ...
Evo, juče sam pročitao u nekom engleskom časopisu da je Robert Patinson izabran za najseksipilnijeg muškarca 2022.
...uvek to postoji...
Na Fejsbuku je osvanula lavina podsmešnih komentara, naravno od ženskog dela populacije.
...svako svoju muku muci...kad ne sme da prica o tome nadje nesto na sta ce da se istrese ...biljke zivotinje pojave dobijaju takve komentare skoro bilo gde se mogu naci...

Postoji razlika izmedju javnog uz sta ce misliti okolina koja to cita direktor kolege moze da se upotrebi za otkaz od privatnog sta se misli sta se radi.
To je kao sto je Karleusa "uzas horor" za javnost dok zaista mnogi zele da imaju para kao ona muza kao ona privatna skola u koju salje decu da ih salju oni isto te radi svoj posao zabave bas dugo.

@Packy

Screenshot_20220926-133625_Twitter.jpg

Ja mislim da je to vezano za žanr filmova koje snimaju. Oni koji prihvataju romantične drame ma koliko zgodni bili uvek će biti potcenjeniji od onih koji glume samo u akcionim krimićima. "Ovaj Leonardo Di Kaprio je glumio u Titaniku. Kakav mlakonja!"
Bred Pit je bio Ahil (Ahilej) i glumio romanticne uloge, Pirs Brosnan je bio i Bond i tata u Mama Mia, Hju Dzekmen je bio i Vulverin, i lepi aristokrata u Kejt i Leopold.
Kakve to veze ima .... ako je baja onda je baja, nevezano koje uloge glumi

Jedna moja bivša nije htela da pogleda film "Duh" samo zato što Patrik Svejzi glumi u njemu i što je film romantičan sa tužnim krajem. Nama emotivcima idu suze na oči. Džaba što joj kažem da je film dobio Oskara. "Ma neću ja tu patetiku. Ko još gleda Patrika Svejzija!"
Pa ti biraj emotivnije ribe, pa placite zajedno. Taman :D

Ti si muškarac koji piše u ženskom rodu?
Osećaš se kao žena, a u stvari si muško?
Stvarno si žensko? :think:
Udata?
Žena, od rodjenja, pa na dalje i ubuduce...ne planiram nista menjati po tom pitanju, nije mi koža tesna. A i matora sam za promene.
Pisala sam nekad davno ovde, pa se smorila...jos po navici virnem.
Ko jednom kroči na forum...
( Sad se setih, Slonce je imao naviku pisati to-udata? :) ...sta ja pamtim, a sto treba...)

Jedna moja bivša nije htela da pogleda film "Duh" samo zato što Patrik Svejzi glumi u njemu i što je film romantičan sa tužnim krajem. Nama emotivcima idu suze na oči. Džaba što joj kažem da je film dobio Oskara. "Ma neću ja tu patetiku. Ko još gleda Patrika Svejzija!"
Pitanje je zasto da li te testira sprema teren zeli da ti se dopadne te ide u ono sto svi tvrde da gledaju / ne gledaju...

On je na primer voljen danas (predstavlja se kao musko ovo ostalo je zabava)...

Back