Cru*
Veoma poznat
- Poruka
 - 10.148

Da.da li imate svog farmaceuta od poverenja, koji vam prodaje i proizvode koji moraju na recept?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da.da li imate svog farmaceuta od poverenja, koji vam prodaje i proizvode koji moraju na recept?
Mirodjija, cimet, rukola. Od hrane bela dzigerica i mozak.Da li postoji neki zacin ili namirnica koju ne volite ili ne mozete da jedete?
Tu mislim i na alergije i slicno.
Vrv piletina sa ananasom na tajlandski nacin. To oboje volimoResila si da voljenu osobu iznenadis i pripremis mu neko posebno jelo za veceru u dvoje...sta bi to bilo?
Ne cenjkam se na nasim pijacama. Pre ce da bace nego da spuste cenu. Ali gundjam i komentarisem naglas obavezno.Da li se cenjkate na pijaci?
Da li gledate u sake/ruke/prste prodavaca na tezgi gde kupujete povrce/ voce?
Cao Krompir.Da li se cenjkate na pijaci?
Hej, moze recept?Vrv piletina sa ananasom na tajlandski nacin. To oboje volimo
ne, osim u slucajevima kada kupujem vecu kolicinu..Da li se cenjkate na pijaci?
ne gledas u ruke u smislu da su "proizvodjac" a ne fine negovane kao kod " nadkupca" ?ne, osim u slucajevima kada kupujem vecu kolicinu..
Bože,krompirko,jesi ozbiljan,šta me boli **** dal je proizvođač gledam kakvo je povrće pa onda koja je cena.Prodavac mi je nebitan.Izvini samo kažem.Mislim.ne gledas u ruke u smislu da su "proizvodjac" a ne fine negovane kao kod " nadkupca" ?
Ako dolazi gladan kupi hranu uz put (zove da pita sta bih ja sta bi od priloga koja brza hrana °ima fine brze hrane ima gotove za njega bira sam) te pocisti sredi on nakon jela sve°jede mu se ne bi da cisti sredjuje ~ kupi sam jede napolju ode negde da jede.Resila si da voljenu osobu iznenadis i pripremis mu neko posebno jelo za veceru u dvoje...sta bi to bilo?
Federer se oprostio od tenisa plakao sto para nece biti u kolicini koju voli Djokovic ga drzao za ramena Mirka sisla da ga tesi."Ceo grad je plakao za nama i tugu nam delio na pola" scena sad ce lako da se dodje do vise nekih titula jedan koji radi taj posao manje.ima li sta zanimljivo? sta?
 treba da budemo danas je ta subota dvadeset cetvrti septembar kada su najavili 
 ...Bože,krompirko,jesi ozbiljan,šta me boli **** dal je proizvođač gledam kakvo je povrće pa onda koja je cena.Prodavac mi je nebitan.Izvini samo kažem.Mislim.
A što je to tebi bitno??
KataE....Megan ili Kata?
Za povrce/voce-hranu se ne cenjkam nikad.Da li se cenjkate na pijaci?

E, fala na odgovoru.Federer se oprostio od tenisa plakao sto para nece biti u kolicini koju voli Djokovic ga drzao za ramena Mirka sisla da ga tesi."Ceo grad je plakao za nama i tugu nam delio na pola" scena sad ce lako da se dodje do vise nekih titula jedan koji radi taj posao manje.
Kosarkasice igraju pobedile Japan izgleda (ako laze internet lazem ja ovde prenoseci to).
Inace nista stigla je jesen ide cupanje paradajza paprike riljanje baste skupljanje jabuka uz kukanje sa televizijskih ekrana kako je poljoprivredi tesko.
Skola pocinje najavljuju da oni sa parama iz stanova daju vise para za grejanje skole se bas nece grejati kao nekada eto...
Nismo jostreba da budemo danas je ta subota dvadeset cetvrti septembar kada su najavili
...
Ti si muškarac koji piše u ženskom rodu?Za povrce/voce-hranu se ne cenjkam nikad.
Na buvljaku, za stvari-obavezno.
Ne gledam u ruke, kupujem kod malih proizvodjaca koji prodaju svoj trzisni visak, i koje poznajem godinama. A kako i sama imam bastu, dvoriste, voce...radim dosta fizicki, ali i negujem ruke, tako da izgledaju kao da nista teze od olovke ne podizem...iako uredno zidam, kopam, orezujem, radim i sa drvetom, kamenom, zicom...
Kupujem tako kod jedne bake, koja zivi sama i sve radi, jos je 100% invalid, uredna, a bas se picne za pijacu, da joj sudim po rukama, pogresila bih.![]()

E, tebe sam hteo da pitam, ono u vez sa onom porukom , pitanjem, da li vam je neko slao slike svogНема. Варим све али не волим све.
Ево слободно- нисам.E, tebe sam hteo da pitam, ono u vez sa onom porukom , pitanjem, da li vam je neko slao slike svog
Hteo sam da pitam, kad si bila sama, i bez njega, jesi li, bar nekad, bar jednom, uzbudila se na slike onih koji su ti bili poslati?
ILi se samozadovoljila?
Ili ti se neki urezao, hm, urezao...ostao u pmćenju?
Ajde, reci, slobodno.
Namćoru jedanЕво слободно- нисам.
Можда се неке жене узбуде визуелно, ја не. Потребна ми је реакција, не само слика.