Hajde sad neka muškarci pitaju,a žene da odgovaraju VII

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ne mora da znači, možda je emotivno nezreo, to smatra šalom, pošalicom

ako si profesionalno ili privatno nekoga doživeo kao emotivno nezrelu osobu, to nije nikakvo opravdanje, emotivno nezrele osobe treba da nauče neke norme ponašanja, mada im to teško ide, plus to sa slanjem genitalija nije osnovna smernica da bi nekome zalepili etiketu emotivno nezrele osobe, postoje tu druge takoreći dijagnoze. Loše je to što si napisao, jer neki laik može shvatati da to isključivo rade emotivno nezrele osobe.

da li vam je neko, iako niste tražili, poslao fotku falusa putem telefona , i kako ste reagovale?

jesu drugarice par puta u vidu nekog videa, na viber
poludim...

jer s može desiti da su deca u blizini

- - - - - - - - - -

može se desiti i da greškom pošalje, umesto devojci prosledi koleginici, šta tada? da li biste prihvatile takvo izvinjenje svog bliskog kolege sa posla?

bih, ali bih mu prvom prilikom rekla: "Zanimljivo štivo, kolega...!"

za druge ne znam, ja nisam. cak sta vise, povracalo mi se.

paćenici.... nemaju ni malo stila... žene ne vole takav pristup

pogledajmo...
...šta kaže statistika
dickpicsmallchart.png

E pitanja su vam katastrofa. Nemastoviti ste jako. Idite na pdf muskarci i prepiste ono sto su vas zene pitale. Zanimljivih pitanja koliko hocete i necete.

Tamo imam utisak da neko trazi muza ili zeta....Pitanja su u rafalima i o svemu i svacemu.
Samo nastavite)))

Da li biste presli 2000km za dva dana samo da vidite na nekoliko sati coveka koji vam se svidja/koga volite?
Pravite li razliku izmedju zaljubljenosti i ljubavi?
Kakav ajvar pravite,ljut ili ne?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back