paralela
Zainteresovan član
- Poruka
- 150

I jos nesto, ide li neko od vas na pecanje?
podsetilo me ovo pitanje na jednu od mojih omiljenih pesama.... sledi text...paralela:Recite mi...otkrijte mi... imate li neko posebno mesto gde mozete da sa sklonite od svega, onako - kad zelite da budete sami sa sobom... Je li vam dovoljno da zatvorite vrata za sobom, ili odete negde daaleekoo?
paralela:Recite mi...otkrijte mi... imate li neko posebno mesto gde mozete da sa sklonite od svega, onako - kad zelite da budete sami sa sobom... Je li vam dovoljno da zatvorite vrata za sobom, ili odete negde daaleekoo?
smarach:zaboravih...
boravk u pecinama je sjajna stvar...kada si duboko pod zemljom..drugi svet, ne moze se opisati..
mishica:smarach:zaboravih...
boravk u pecinama je sjajna stvar...kada si duboko pod zemljom..drugi svet, ne moze se opisati..
Hhhhiiii...pronasao si moje skloniste???!!!![]()
![]()
![]()
smarach:mishica:smarach:zaboravih...
Hhhhiiii...pronasao si moje skloniste???!!!![]()
![]()
![]()
![]()
sada jos samo da pronadjem tebe 8)
smarach:pronacicu te i onda te gurnuti u vodu, a ti neces moci da me vidis, vec ces cuti samo moj smeh kroz pecinski nakit
Znači, ja tebi otkrijem moje posebno mesto, tebi se svidi i - sledeći put kad poželim da ostanem sama sa sobom, zateknem te na njemu???paralela:Recite mi...otkrijte mi... imate li neko posebno mesto gde mozete da sa sklonite od svega, onako - kad zelite da budete sami sa sobom... Je li vam dovoljno da zatvorite vrata za sobom, ili odete negde daaleekoo?
nije mu dzabe nick smarach...Tya:Znači, ja tebi otkrijem moje posebno mesto, tebi se svidi i - sledeći put kad poželim da ostanem sama sa sobom, zateknem te na njemu???paralela:Recite mi...otkrijte mi... imate li neko posebno mesto gde mozete da sa sklonite od svega, onako - kad zelite da budete sami sa sobom... Je li vam dovoljno da zatvorite vrata za sobom, ili odete negde daaleekoo?