Hajde da se druzimo

Da, ko ne zna da vozi.... :mad: Znam ali i dalje su mi dosadni... :D Ma mislila sam da li ima nesto novo, interesantno sto je neko otkrio da predlozi i ostalima... nije da nema ideja ali uvek moze jos.... i salila sam se za rolere... svako ima svoj relax....

zar ne postoji nishta shto je zanima u zhivotu? shta voli da radi? sama, sa nekim, sa tobom? [ne znam koliko imash godina, pa ne persiram, ali sam sigurno mnogo mladji, s obzirom da je tvoja kcjera malo mladja od mene...]

a chudno mi je malo da je zanima samo shkola :/ bash ni jedan dechko, sport, muzika... umetnost?
mada, i tu mozhesh da joj privuchesh pazhnju, ako znash shta je zanima od shkole, znachi shta zheli dalje da nastavi, kako da se usmeri, mozhesh ulozhiti malo truda i pronachi po US to shto njoj odgovara, mogucje da bi je zanimalo da tada dodje.

a ono shto je sigurno - zatvorila se u svoj svet jer je razocharana. za pochetak verovatno razvodom/razlazom roditelja (ja ne znam detalje, i na ovaj nachin i ne bi trebalo verovatno da saznajem, ali samo cju napisati shta nagadjam), daljom udajom majke sa kojom je zhivela, a udaje se u, ne tako blizu srbiji, ameriku. verovatno misli da je SAMA, baba i deda su stari ljudi, nikad se ne zna... zato ona mozhda konta da je najbolje da se okrene knjizi, uchenju, na prvom mestu da se obezbedi za zhivot i da necje da se bakcje sa dechkicjima tih godina jer su svi uglavnom neozbiljni. a "najbolje" drugarice joj verovatno nisu potrebne, jer u tim godinama je ismevanje najzanimljivije, pa i kod najboljih drugova/drugarica.

a kakva je moja pricha? :)
pa sve je pochelo ne tako davno, ali rodio sam se kao vrlo mlad... [shto je logichno?], od samog pochetka sam pokazao afinitete prema glasnoj muzici, sviranju u raznorazne instrumente, dakle, umjetnik sam :D samo prvih 8 godina zhivota nisam svirao ;) pa se pitam koliko cju godina na kraju zhivota imati "muzichke" karijere... i pre 2 godine sam ozbiljno skontao da cju verovatno od toga i zhiveti, ako zavrshim umetnichku Akademiju kako sam planirao...
i eto, prijavio sam se na lutriju za GreenCard, i pitam se chesto "a zashto? i shta cju ja tamo ako dobijem..." i uvek mi odgovor nekako bude - bar da vidim... nekako me jako zanima da i ja ugledam TU ameriku... pa kako mi bude. [zato ovde obezbedjivam neki biznis za sebe, koji uvek mogu da radim]

otprilike tako nekako. :)

+1 хохштаплер и преварант.

Back