Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
KISA:a sta je sa onima koji su jednom nogom krocili na put razvedenih gde takvi pripadajufoliranje:zoransrba:Bravo,dobra ideja.Zoran,BeogradJoš jedan član
Dobro došao
Osećaj se kao u svojoj kući
![]()
Lepo jedružititi se saljudimasplav:KISA:a sta je sa onima koji su jednom nogom krocili na put razvedenih gde takvi pripadajufoliranje:zoransrba:Bravo,dobra ideja.Zoran,BeogradJoš jedan član
Dobro došao
![]()
Oni će se verovatno uskoro razvesti
![]()
vaga55:
foliranje:Poštovani prijatelji,
Nadam se da ste i sami osetili potrebu za osnivanjem " FORUMA " za razvedene. Vrlo često se osećamo neprijatno, jer iz samo nama znanih razloga, nismo napisali godinu rođenja. To nas vrlo često dovodi u neprijatnu situaciju, pa neki "klinci" koji se još nisu razveli, pogrešno tumače naš status. Veoma neukusni i degutantni komentari licemernih i sarkastičnih mladića dovode nas u inferiorno stanje.
Na ivaj način će mo izbeći sve suvišne komentare.
PRAVILA PONAŠANJA
-Pristup na ovaj forum je dozvoljen samo razvedenim članovima, bez obzira na pol, rasu i veroispovest;
-Pristup forumu nije uslovljen datumom i godinom rođenja;
-Članovi FORUM-a imaju pravo da komuniciraju, vrše razmenu iskustava i mišljenja;
-Strogo je zabranjeno, omalovažavanje,vređanje i nipodaštavanjekodeks ponašanja );
-Svaki član je obavezan da na adekvatan način reaguje, ako primeti "uljeza" i one kojima je pristup zabranjen;
-Pravila ponašanja podrazumevaju da se na diskretan način predstavite.
-Učinite nešto za sebe!
Moche:Cemu dobrodoslica na ovom forumu? Pa valjda je bolje da nas ima sto manje i sto krace da se zadrzavamo na istom! Sem ako nismo za neka devijantna ponasanja, mada i u ovom statusu ima podosta dobrih stvari. Pozdrav!![]()
splav:Moche:Cemu dobrodoslica na ovom forumu? Pa valjda je bolje da nas ima sto manje i sto krace da se zadrzavamo na istom! Sem ako nismo za neka devijantna ponasanja, mada i u ovom statusu ima podosta dobrih stvari. Pozdrav!![]()
Fizičko zlostavljanje dece, žene, muža i roditelja
Šta mislite o toj pojavi
![]()
Zdravo svima!Moche:Izgleda da se nismo razumeli.
Ovo se odnosilo na zelju da se sto pre prevazidju psihicki, fizicki i socijalni problemi kod osoba koje su prosle ili prolaze ovaj sumanuti period razvoda (i sve ono sto ide uz isto).
Dalje se mora t.j. u obavezi si da ides dalje.
A sto se tice TaBu tema, one ne postoje sem u nasim glavama, pa prema tome, opet idemo dalje... :wink:
DOBAR socijalni radnik??? Zar to uopste postoji?snezana01:Zdravo svima!Moche:Izgleda da se nismo razumeli.
Ovo se odnosilo na zelju da se sto pre prevazidju psihicki, fizicki i socijalni problemi kod osoba koje su prosle ili prolaze ovaj sumanuti period razvoda (i sve ono sto ide uz isto).
A sto se tice TaBu tema, one ne postoje sem u nasim glavama, pa prema tome, opet idemo dalje... :wink:Bilo bi vrlo korisno da se na ovom mestu razmenjuju prakticni saveti vezani za probleme u toku procesa razvoda braka. Mislim da bi posebno trebalo da razmenjuju iskustva oni koji su razvedeni a koji imaju decu. Zbog nasih odluka deca prolaze kroz tesku zivotnu situaciju i trebalo bi ih maksimalno zastititi od stresa u toku razvoda. Mozda bi izbor dobrog socijalnog radnika olaksao detetu tu mucnu situaciju. Ja nemam licna iskustva (razvedena sam, bez dece)ali se profesionalno bavim decom i mozda nekom mogu da dam i koristan savet.
![]()
snezana01:Zdravo svima!Moche:Izgleda da se nismo razumeli.
A sto se tice TaBu tema, one ne postoje sem u nasim glavama, pa prema tome, opet idemo dalje... :wink:Bilo bi vrlo korisno da se na ovom mestu razmenjuju prakticni saveti vezani za probleme u toku procesa razvoda braka. Mislim da bi posebno trebalo da razmenjuju iskustva oni koji su razvedeni a koji imaju decu. Zbog nasih odluka deca prolaze kroz tesku zivotnu situaciju i trebalo bi ih maksimalno zastititi od stresa u toku razvoda. Mozda bi izbor dobrog socijalnog radnika olaksao detetu tu mucnu situaciju. Ja nemam licna iskustva (razvedena sam, bez dece)ali se profesionalno bavim decom i mozda nekom mogu da dam i koristan savet.
![]()
vaga55:splav:Moche:Cemu dobrodoslica na ovom forumu? Pa valjda je bolje da nas ima sto manje i sto krace da se zadrzavamo na istom! Sem ako nismo za neka devijantna ponasanja, mada i u ovom statusu ima podosta dobrih stvari. Pozdrav!![]()
Šta mislite o toj pojavi
![]()
To je tabu tema o kojoj niko ne želi da progovori u ovoj zemlji
![]()
iva96:foliranje:zoransrba:Bravo,dobra ideja.Zoran,BeogradJoš jedan član
Dobro došao
![]()
nisam tacno procitala koje pokretac, ali zamisao nije losa!!!!! mada vidim da i ovdje ima onih koji nisu bili na casu lijepog ponasanja.....NO NETREBA SE OSVRTATI NA TAKVE.... ko god da je pokretac ... svaka cast pozdrav od IVONE -- IZRAEL
snezana01:Moche:Izgleda da se nismo razumeli.
Draga Snežana meni je strašno teško. Naime razvodim se po drugi put, dete iz prvog braka mi je oterao iz stana aKako se sa detetom koje je jako zbunjeno, vezano za oboje, olaksati situaciju, kada on s vremena na vreme pravi dodatnu nervozu i svađe i pored saveta psihologa da ono to ne bi trebalo tako da preživljava. Kako njega spreciti da radi strasno ružne stvari i da detetov moral podriva????
splav:vaga55:splav:Moche:Cemu dobrodoslica na ovom forumu? Pa valjda je bolje da nas ima sto manje i sto krace da se zadrzavamo na istom! Sem ako nismo za neka devijantna ponasanja, mada i u ovom statusu ima podosta dobrih stvari. Pozdrav!![]()
Šta mislite o toj pojavi
![]()
![]()
Znam mnogo žena koje su fizički i psihički zlostavljane, znam i muškarce,znam decu koju roditelji maltretiraju, znam decu koji tuku roditelje
To je tema o kojoj tek po neko progovori
![]()
64brankamic19:snezana01:Najbolje bi bilo da pokusas da razgovaras sa njim i da pokusas da mu objasnis kakve to sve traume moze da ostavi na dete.I trebali bi da izbegavate svadje ispred deteta.To bi trebali da rade i ljudi koji su u braku,jer dete ne treba da oseti na svojoj kozi vase nezadovoljstvo i probleme.Moche:Izgleda da se nismo razumeli.
Draga Snežana meni je strašno teško. Naime razvodim se po drugi put, dete iz prvog braka mi je oterao iz stana aKako se sa detetom koje je jako zbunjeno, vezano za oboje, olaksati situaciju, kada on s vremena na vreme pravi dodatnu nervozu i svađe i pored saveta psihologa da ono to ne bi trebalo tako da preživljava. Kako njega spreciti da radi strasno ružne stvari i da detetov moral podriva????
splav:splav:vaga55:splav:Moche:Cemu dobrodoslica na ovom forumu? Pa valjda je bolje da nas ima sto manje i sto krace da se zadrzavamo na istom! Sem ako nismo za neka devijantna ponasanja, mada i u ovom statusu ima podosta dobrih stvari. Pozdrav!![]()
Šta mislite o toj pojavi
![]()
![]()
Znam mnogo žena koje su fizički i psihički zlostavljane, znam i muškarce,znam decu koju roditelji maltretiraju, znam decu koji tuku roditelje
![]()
ops: Kako bi bilo kada bi ljudi mogli da se razvedu sporazumno
ops:
Moche:splav:splav:vaga55:splav:Moche:Cemu dobrodoslica na ovom forumu? Pa valjda je bolje da nas ima sto manje i sto krace da se zadrzavamo na istom! Sem ako nismo za neka devijantna ponasanja, mada i u ovom statusu ima podosta dobrih stvari. Pozdrav!![]()
Šta mislite o toj pojavi
![]()
![]()
![]()
ops:
Pa, mogu da se razvedu sporazumno to niko ne brani sem samih stranaka![]()
splav:Moche:splav:splav:vaga55:splav:Moche:Cemu dobrodoslica na ovom forumu? Pa valjda je bolje da nas ima sto manje i sto krace da se zadrzavamo na istom! Sem ako nismo za neka devijantna ponasanja, mada i u ovom statusu ima podosta dobrih stvari. Pozdrav!![]()
Šta mislite o toj pojavi
![]()
![]()
![]()
ops:
Pa, mogu da se razvedu sporazumno to niko ne brani sem samih stranaka![]()
Nismo se razumeli
Na Balkanu nije moguće razvesti se "sporazumno",tj da se ne razvedu bez trauma, poljuvanja i istresanja prljavog veša
Mislila sam:civilizovano
ops:
Moche:Draga Snežana meni je strašno teško. Naime razvodim se po drugi put, dete iz prvog braka mi je oterao iz stana a za drugo (hidracefalus) se bori svim sredstvima pošto je isplanirao da dobija alimentaciju. Našoa je novu vezu, a još uvek smo u braku, dete pokušava da zbliži sa tom osobom i njenim dettetom, mene vređa i želi da izbaci iz stana, optuzio me je da sam neurotična tako da ovih dana idemo u institut za mentalno zdravlje, itd.
Kako se sa detetom koje je jako zbunjeno, vezano za oboje, olaksati situaciju, kada on s vremena na vreme pravi dodatnu nervozu i svađe i pored saveta psihologa da ono to ne bi trebalo tako da preživljava. Kako njega spreciti da radi strasno ružne stvari i da detetov moral podriva????
Javi mi se privatnom porukom ili pokusaj da budes jasnija na forumu. Jel' to drugo dete iz tvog prvog braka ili je vase zajednicko pa od tebe ocekuje alimentaciju? Uvek postoji resenje samo se do njega nekada ne dodje onoliko brzo i lako kako bi smo mi zeleli. Napisi mi i kog ti je uzrasta dete. Sve najbolje ti zelim tebi i tvojoj deci![/quote]snezana01:Moche:Draga Snežana meni je strašno teško. Naime razvodim se po drugi put, dete iz prvog braka mi je oterao iz stana a za drugo (hidracefalus) se bori svim sredstvima pošto je isplanirao da dobija alimentaciju. Našoa je novu vezu, a još uvek smo u braku, dete pokušava da zbliži sa tom osobom i njenim dettetom, mene vređa i želi da izbaci iz stana, optuzio me je da sam neurotična tako da ovih dana idemo u institut za mentalno zdravlje, itd.
Kako se sa detetom koje je jako zbunjeno, vezano za oboje, olaksati situaciju, kada on s vremena na vreme pravi dodatnu nervozu i svađe i pored saveta psihologa da ono to ne bi trebalo tako da preživljava. Kako njega spreciti da radi strasno ružne stvari i da detetov moral podriva????
Pismo je malo konfuzno, uz tebe sam, mora da je strasno. Zbog klinaca moras ostati zdrava i prisebna ali to je mnogo, mnogo lakse reci nego uspeti.Pozdrav
foliranje:Poštovani prijatelji,
Nadam se da ste i sami osetili potrebu za osnivanjem " FORUMA " za razvedene. Vrlo često se osećamo neprijatno, jer iz samo nama znanih razloga, nismo napisali godinu rođenja. To nas vrlo često dovodi u neprijatnu situaciju, pa neki "klinci" koji se još nisu razveli, pogrešno tumače naš status. Veoma neukusni i degutantni komentari licemernih i sarkastičnih mladića dovode nas u inferiorno stanje.
Na ivaj način će mo izbeći sve suvišne komentare.
PRAVILA PONAŠANJA
-Pristup na ovaj forum je dozvoljen samo razvedenim članovima, bez obzira na pol, rasu i veroispovest;
-Pristup forumu nije uslovljen datumom i godinom rođenja;
-Članovi FORUM-a imaju pravo da komuniciraju, vrše razmenu iskustava i mišljenja;
-Strogo je zabranjeno, omalovažavanje,vređanje i nipodaštavanjekodeks ponašanja );
-Svaki član je obavezan da na adekvatan način reaguje, ako primeti "uljeza" i one kojima je pristup zabranjen;
-Pravila ponašanja podrazumevaju da se na diskretan način predstavite.
-Učinite nešto za sebe!