maja73:

Sta cemo sa decom koja pokusavaju da iskoriste sto su im roditelji razvedeni.Moj je pokusao ali se grdno zeznuo,sad kuka hoce nazad kod mene,a otac mu neda.Otac pokusava da mi oduzme starateljstvo posle 10 god kad sm ja vec dete podigla i donekle ga osamostalila.Sta reci u ovakvim situacijama kad deca koriste roditelje?

Moj slučaj je slucaj većine onih koji imaju gorko iskustvo, da ih otac "truje", protiv majke.Čovek, sa kojim sam živela, rodila dvoje dece, mislila da je čovek, pretvara se u životinju, i niske porive,istura u prvi plan, počinje da truje decu protiv majke, počinje da je pljuje, jer ne može da shvati, da je to kontra efekat, za ženu sa kojom je živeo, za okruženje, prijatelje i familiju. Pričati da je njihova majka bila loša domaćica, da ima loš status i rejting u gradu i na radnom mestu, je degutantno u očima onih koji znaju vaše kvalitate, koji znaju da je ta žena bila stub porodice, da je ona kvalitet a ne kvantitet, koju bi bivši ponizio. No, sve to vremenom dođe na svoje mesto, pa i deca shvate da su bili zloupotrbljeni, pa na kraju bivši ostaje sam, bez dece, prijatelja, kolega i familije.

ops: