Afrodity:
Ljudi, vidim da vam je bas bitno da se vratite na poznanstva, mada ne shvatam tu podelu na forume zvane slepa creva i one koji to nisu, to mu dodje kao preterano uzivljavanje u cyber svet.
I zar nije bitno da postoji mesto gde cete se druziti i gde vas niko ne maltretira, kakve veze ima gde se nalazi? Admin vas je prebacio ovde iz nekog razloga, ali to vise nije bitno, ukoliko zelite ja mogu da vratim temu odakle je i dosla i smesno je da ovo shvatate kao neku degradaciju, kao deca...
Nema potrebe za otvaranjem jos jednog klona pocetne teme.
Pozdrav.
Све ми се чини, да баш и није клон, пре је успешан наставак, слатки плод труда да се окупимо на истом месту и да кроз дружење разменимо искуства која би нам могла помоћи да изађемо из мука и проблема са најмање последица.
Много тога нам је било битно, а сада више није, или се појавило нешто битније.
Унапред хвала на напору да нам тему вратиш на изворно место, мада то сада заиста више и није много битно.
И није у питању деградација, више је то била увреда.
Ми, разведени, себе никако не стављамо у категорију "Хоби", па још под "Разно"!
Вређа сама помисао неких "Администратора" да би требали "Административним путем" да уређују наше појављивање на форуму. Превише је тих административних мера и зачкољица у последње време, душу нам једе та "Администрација" ових дана. Немојте нас више "Админстрирати". Немојте нам ни помагати, јер кад некоме не можете помоћи, немојте му ни одмагати.
Хвала на питању, децу смо давно израђали, и лепо их васпитали. Здрава су лепа и паметна, и не мешају се у односе одраслих јер им то не дозвољава домаће васпитање.
И баш у име деце, а и ми смо некада то били (а неки, сретнији, су још увек, и увек ће бити деца својих родитеља), дозволите нам да, понекад и ми будемо детињасти, да се поиграмо, макар речима. Ван Форума је све много озбиљније, оставите нам макар овај кутак.
Унапред Хвала у име свих!